Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κορίτσια τα έχω παίξει!!!!!!!!! σήμερα είμαι στην 26η μέρα.. το πολύ αύριο δεν περιμένω!!!!!!!!!

το στήθος μου τα έχει παίξει, πολλά άσπρα υγρά κ δεν κρατήθηκα..

έκανα ένα clear blue πριν καμιά ώρα κ βγήκε ++++++++++++!!!!!!! έτ5σι όπως; λέει οτι είναι θετικό στο φυλλάδιο...

λέτε να κάνει λάθος..????????? πήγα κ για χοριακή κ μέχρι τις 5:30 θα σκάσω!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Δεν χωρεί αμφιβολία περί τούτου!!!! είσαι έγυοςςςςςςς!!! συγχαρητήρια με το καλό όλα να πάνε καλά να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη. Tώρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις αυτή την περίοδο γιατί θα είναι η πιο ωραία της ζωής σου!!!!

Δημοσίευση

κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες!!!!!!!!!!!!! ειλικρινά το μάθατε πιο πριν κ απο την κολλητή μου κ τον α΄ντρα μου.. γιατί τόσο καιρό νιώθω οτι έχουμε όλες τον ίδιο στόχο!!!!!!!!!!!!! σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!! εύχομαι κ σε σας το καλύτερο!!!!!!!!!!!!!!

πήγα φυσικά κ για χοριακή... σιγά μην περίμενα μέχρι αύριο!!!!!!!!!

147,10 την 26η μέρα με κύκλο 26-27 ημερών...

καλή λέτε είναι????/ μακάρι να πάνε όλα καλά!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!! ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω!!!!!!!!!!!!!!!

είμαι λίγο φοβιτσιάρα γιαυτό κ τα ερωτήματα... αύριο θα πάω στη γιατρό μου και ελπίζω όλα να πάνε πολύ καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σας υπερευχαριστώ όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

πω,πω τέλια μπραβο έτσι να ακούμε καλά νεα να πέρνουμε θάρρος.

Συγχαριτηρια να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και (αχ δεν ξέρω τι άλλο να ευχηθω:S )και ...οτι καλύτερο μέσα απο την καρδιά μου. :woohoo: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...