Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 8η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ... :(:blink::( ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΙΜΑ ΕΥΤΥΧΩΣ!!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ... :huh::huh:

ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?? :unsure::dry:

Δημοσίευση

ΡΟΥΜΠΕΛΑ ΜΟΥ ...

ΟΥΤΕ ΓΩ ΞΕΡΩ ...

ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...

ΠΟΔΙΑ ΨΗΛΑ ...ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

(Ή ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ) ΚΑΙ ΘΑ

ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ!!! ;) ΦΕΡΕ ΑΥΤΟ Κ ΦΕΡΕ ΕΚΕΙΝΟ!!! :laugh:

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ :kiss:

Δημοσίευση

Rubela ούτε εγώ έχω προσωπική εμπειρία αλλά επειδή το είχε μια γνωστή μου την έβγαλε στο κρεβάτι απο την αρχή της εγκυμοσύνης της και πρόσεχε πολυ.Κάνε ακριβώς ότι σου λέει ο γιατρός σου και όλα μια χαρά θα πάνε, έτσι και αυτή έχει τώρα ένα υγιέστατο μωράκι! :laugh:

Δημοσίευση

to agoraki mou έγραψε:

ΡΟΥΜΠΕΛΑ ΜΟΥ ...

ΟΥΤΕ ΓΩ ΞΕΡΩ ...

ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...

ΠΟΔΙΑ ΨΗΛΑ ...ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

(Ή ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ) ΚΑΙ ΘΑ

ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ!!! ;) ΦΕΡΕ ΑΥΤΟ Κ ΦΕΡΕ ΕΚΕΙΝΟ!!! :laugh:

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ :kiss:

Συμφωνω! Αντε καλε ! Ακομη αδω εισαι?

Rubela σε σενα μιλαω!

Δημοσίευση

Εγώ δυστυχώς είχα την ανάλογη εμπειρία. Η συμβουλή μου είναι, όσο δύσκολο και αν φαίνεται πρέπει να κάτσεις στο κρεββάτι. Μην ρισκάρεις! Αν πραγματικά θέλεις αυτό το μωρό κάνε αυτό που πρέπει και όλα θα πάνε καλά!

Δημοσίευση

Είχα αποκόλληση στην 9η εβδομάδα.Δυστυχώς δεν το είχαμε δει στον υπέρυχο και είδα το αίμα ξαφνικά :( Έμεινα σχεδόν ένα μήνα στο κρεβάτι και ακόμα προσέχω πάρα πολύ.

Μην ανησυχείς!!!Αντιμετωπίζεται εύκολα,ευτυχώς!

Χρειάζεται πολύ ξεκούραση και φυσικά όχι δουλειές και βάρη!Στο κρεβάτι να χουζουρευεις :laugh:

Να σε ενημερώσω πως εγώ μετά την αποκόλληση είμαι μια χαρά και το μωράκι μου ακόμα καλύτερα! :P Οπότε δεν χρειάζεται ούτε να αγχώνεσαι ;) Βασίλισσα του σπιτιού,για όσο χρειαστεί!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΡΟΥΜΠΕΛΑ ΜΟΥ καταρχιν χαρηκα με το νεο της εγκυμοσυνης σου .

Η μερικη αποκολληση του πλακουντα ειναι συχνο φαινομενο της κυησης και συμβαινει σε πολλες γυναικες .Εγω την ειχα στο Σταυρονικολα δυο φορες τη μια την ειχα στη 20 εβδομαδα και την άλλη κοντα 8 μηνων .και τις δυο φορες ειχα πολυ λιγο αιμα θυμαμαι τη πρωτη φορα ειχα μαθει ενα ασχημο συμβαν στην τηλεοραση για μια φιλη μου που ειχε πεσει θυμα ληστειας και ξυλοδαρμου και ηταν σε ασχημη κατατσταση ολο αυτο λοιπον το αγχος κατεληξε σε μικρη αιμοραγια εκεινη την ημερα ειχα κανονισει να παω στο alter το καναλι για μια εκμπομπη κια οπως σηκωθηκα να παω να κανω τσισα μου ενιωσα το βρακακι μου βρεγμενο λεω υγρα θα ειναι οταν λοιπον εκατσα στη λεκανη ειδα οτι ηταν αιμα σκουρο οταν σκουπιστηκα το επιβεβαιωσα δεν ηταν μεγαλη ποσοτητα αλαλ δεν επαυ να ειναι αιμα . Πηγα στο κρεβατι μου και ενιωθα απλα μουδασμενη μαλλον απο το ΣΟΚ πηρα τον αντρα μου τηλεφωνο ηταν στη δουλει και του λεω αυτο και αυτο και μετα εκεινος μου ειπε παρε το γιατρο και παρε με να μου πεις .Πηρα το γιατρουλη μου τηλ. και με ρωτησε αν ποναει η κοιλια μου του ειπα οχι αυτος μου ειπε θα κατσεις στο κρεβατι και α σηκωθεις μονο για τσισα δεν θαζοριζεσαι αν θελεις να ενεργηθεις και θα ερθεις αυριο αν σε δω μονο αν εχει σταματησει το αιμα .

Ετσι ξαπλωσα με τα ποδαρακια σε ενα μαξιλαρι και εβλεπα tv .Την επομενη πηγα στο γιατρο καιμου ειπε οτι ηταν μερικη αποκολληση απο κουραση η απο στεναχωρια μου ειπε να κασω μια εδομαδα στο κρεβατι εκατσα 10 μερες και την επομενη παλι το ιδιο εκατσα παλι ξανα.

Φαντασου η μερικη αποκολληση ειναι σαν αν εχεις μια πληγη στο δακτυλο αν το ανοιγοκλεινεις δεν ματωνει συνεχεια ; ε αυτο ειναι εσυ εισια τυχερη που δεν ειδες αιμα αλλα κατσε να ξεκουραστεις και ολα θα πανε μια χαρα .Αλλωστε τον εχεις δει το Σταυρονικολα

Δημοσίευση

Εγώ έκανα 3 αποκολήσεις η πρώτη και πιο σοβαρή ήταν στην 11η εβδομαδα , εκει που έπλενα τα πιάτα ένιωσα κάτι να τρέχει πήγα τουαλέτα και είδα κόκκινο αίμμα μέχρη να πάω νοσοκομείο γέμισε το σερβιετάκι. Ήμουν σίγουρη ότι θα το είχα χάσει αλλά ευτυχός δεν επειρεάστηκε καθόλου το μωρό. έμεινα ένα μήνα στο κρεβάτι μόνο για τουαλέτα σηκωνόμουνα και εκεί που είπα οκ, ξάνα ροζ αίμμα για άλλες δυο φορές (σύνολο 3 μήνες έκατσα ακινησία)και να φανταστεις δεν σηκωνόμουν και ξανα έκανα αποκόληση αν δούλευα ή δεν καθόμουν σε κατάκληση σίγουρα θα το έχανα.φυσικά δεν σημαίνει ότι θα σου συμβεί και σε εσένα απλά είναι συχνό φαινόμενο και θέλει ακινησία και με της οδηγείες του γιατρού σου δεν θα έχεις πρόβλημα μόνο λίγο υπυμονή θέλει. Τώρα είμαι στις 33 εβδομάδες και όλα καλά. Λίγο υπομονή λοιπών και όλα καλά θα πάνε ,με το καλό να έρθει το μικρούλι σου. :)

Δημοσίευση

ρουμπελα ειχες καποιο συπτωμα ή απλως ετυχε να κανεις υπερυχο και να το δειτε?ευχομαι περαστικα παντως.α ειμαστε στην ιδια εβδομαδουλα ευχομαι να μας πανε ολα καλαααα!!!!

Δημοσίευση

ran έγραψε:

ρουμπελα ειχες καποιο συπτωμα ή απλως ετυχε να κανεις υπερυχο και να το δειτε?ευχομαι περαστικα παντως.α ειμαστε στην ιδια εβδομαδουλα ευχομαι να μας πανε ολα καλαααα!!!!

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΩΡΙΣ... :):)

Δημοσίευση

Βανια έγραψε:

ΡΟΥΜΠΕΛΑ ΜΟΥ καταρχιν χαρηκα με το νεο της εγκυμοσυνης σου .

Η μερικη αποκολληση του πλακουντα ειναι συχνο φαινομενο της κυησης και συμβαινει σε πολλες γυναικες..

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΕΙΔΗ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΗ,Η ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΛΙΚΗ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!

Δημοσίευση

Rubela είχα ανάλογη εμπειρία.

Δεν πρόλαβα να κάνω καν την πρώτη επίσκεψη στον γυναικολόγο και είδα λίγο αίμα. Μου είπε να καθίσω στο κρεβάτι και να απέχω απ' όλες τις δραστηριότητες, είχα πολύ βοήθεια απο τον άνδρα μου τους γονεις μου και 2-3 καλούς φίλους. Έκατσα αρκετό διάστημα με πολύ υπομονή και πείσμα για να γεννήσω το κοριτσάκι μου!Για τους πρώτους μήνες ήταν μόνο, μετά εξελήχθηκαν όλα πολύ ομαλά και έγινε και ένας πολύ καλός τοκετός!

Μην στεναχωριέσαι και μην χάνεις το κουράγιο σου!Κάτσε στο κρεβατάκι σου, άκου τον γιατρό σου, (ότι απορία έχεις τον γιατρό τηλέφωνο!)και όλα θα πάνε καλά!!!! :);)

Δημοσίευση

μην στεναχωριεσαι ρουμπελιτσα μου,το μωρακι σου ειναι μια χαρα,λιγο θα ξεκουραστεις,και θα στρωσουν τα πραγματα..δεν ειναι τιποτα ευτυχως..δεν ειπαμε οτι ολα θα μας πανε καλα????? :):):) :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Μωρέ τι κοιλουμπινι είναι αυτό , τι μαλλάκι καλό .. να σας ζήσει καλότυχο κ γερό !! Πως είσαι εσύ;;; Πότε θα πάτε σπίτι με το καλό ;; Εγώ κορίτσια εν τέλει πήρα 11-12 κιλά (λέω 12 γιατί το +11 είχα δει μια βδομάδα πριν γεννήσω δεν ξέρω τι έγινε μετά) κ βγήκα ήδη λιγότερα .. μου μένουν 5 κιλά από τα κανονικά μου οπότε μην σας αγχώνουν καθόλου αυτά ! Εμένα πετάχτηκαν κ 2-3 ραγάδες στην κάτω κοιλία που δεν φαινόταν στην εγκυμοσύνη κ έχω πλακωθεί στις κρέμες .. έχει καμία εμπειρία ;; Κανένα τιπ;; Είναι ακόμη ροζ λέτε να τις προλάβω ;;   βέβαια χαλάλι για το καμάρι μου ..
    • Αυριο @Diwni μου πρωτα ο Θεος θα παμε. Τωρα περπαταω αλλα μη νομιζεις οτι του δινω και καταλαβαινει γιατι μετα απο τοση ακινησια με κοβει το σωμα απο μονο του. Κανω περιπου 20 λεπτα την ημερα εξω και μεσα στο σπιτι κινουμαι και καθομαι καθιστη την υπολοιπη ωρα. Εχω και κατι πονους μυοσκελετικους αναμεσα στα ποδια και στα ισχια που με πιασανε εδω και 2 εβδομαδες μαλλον επειδη πηρα βαρος δεν ξερω. 
    • @Naty_ να σου πω δεν ξέρω.  Παίρνω κ 4 χαπια αλλά πλέον με πιάνουν οπότε έχουν μειωθεί.  Τρώω κιόλας.  Σκέφτομαι να τα μειώσω λίγο για να δω.  Αύριο μπαίνω 13η βδομάδα  λογικά  θα έχουν μειωθεί 
    • Περιμένω πως και πως να έρθει η παρασκευή αλλά οι μέρες δν περνάνε καθόλου ,γενικά καλά νιώθω λίγο κουρασμένη είμαι αλλά μέχρι εκεί και έχω πριστει πολύ ! 
    • @Sotiria_94να μην πάθεις πανικό όχι. Ολα περνανε. Να προσπαθήσεις να μην φτασεις εκει, αλλα οχι οτι αμα γεννησεις με καισαρικη θα γίνει κάτι, περπατα οσο σε παιρνει, ουτως η αλλως και αργησες να γεννησεις χαχα Πότε έχεις γιατρο?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...