Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΑΝΑΣΥΣΤΗΝΟΜΑΙ.ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΜΠΕΜΠΗ 7,5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΩ ΑΚΟΜΑ.ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΠΗΡΑ 14 ΚΙΛΑ. ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ 7 ΚΙΛΑ.ΜΕΤΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΕΧΑΣΑ ΑΛΛΑ 3.ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ.ΕΙΤΕ ΤΡΩΩ ΤΟΣΤ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΕΙΤΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΙΝ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ? Η ΛΕΚΑΝΗ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ?ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ :(

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 20 ΚΙΛΑ :ohmy: .ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΓΗΚΑ 7 ΚΙΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.ΘΗΛΑΖΑ ΜΕΧΡΙ 7 ΜΗΝΩΝ,ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΦΟΡΕΣΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΖΙΝ,ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΚΙΛΑ Κ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ Κ Η ΛΕΚΑΝΗ ;) .ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ,ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ...

Δημοσίευση

Παντως εγο δεν εχασα κιλα με το θηλασμο! Εκεινα τα 6 που μου ειχαν μεινει απο την αρχη εχουν μεινει ακομα!! Ευελπιστω να φυγουν καποια στιγμη γιατι οταν θα ξεκινησουμε τις προσπαθειεες για το δευτερο δε θελω να ξεκινησω με παραπανω κιλα!

Δημοσίευση

Εγω στην πρωτη εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά και στη δευτερη 15. Στις 3 εβδομάδες χρωστούσα και τις δύο φορές 9 κιλά. Κόλλησε εκεί η ζυγαριά. Τι διατροφή, τι γυμναστική, όλα τα έκανα και τι καταφερα; 1 κιλό σε 7 μήνες. Όταν όμως ήρθε η αγαπημένη μου περίοδος.... χεχεχε... άρχισαν επιτέλους να φευγουν τα κιλά. Κάθε μήνα χάνω ένα κιλό χωρις να κάνω τίποτα. Και γλυκα τρωω (με μετρο) και ό,τι μου γυαλίσει.

Μπηκα στα παλιά μου τα ρούχα και ας είμαι 4 κιλά πάνω. Η λεκάνη μαζευεται σιγά σιγά αλλά έχω κάνει κοιλιά και σωσίβιο!

Θηλάζω σχεδόν αποκλειστικά (τρωμε που και που λίγο φαγακι) και μεθαυριο η πινεζα μου θα γίνει 10 μηνών. Τη λέω πινέζα γιατί εχασε λίγο βάρος την τελευταια εβδομάδα και πεσαμε στα 10,2 κιλά. (Τωρα θα μου δωσει ηλεκτρονικες φαπες η Λαλα!!!!! ;) )

Δημοσίευση

Αχ θουλη μου και γω μια απο τα ιδια. Πηρα 17 κιλα. Με το που γεννησα εχασα τα 8 και μετα με το θηλασμο πρεπει να πηρα και 2!!!! Αφου ετρωγα για 5! Τετοια ορεξη λεμε. Απο τοτε χωρις να κανω τιποτα (αντιθετως ετρωγα πολυ) ξεφουσκωνα παρα πολυ αργα. Δε φαινοταν τοσο στα κιλα οσο στην οψη. Με το που μου ηρθε περιοδος εχασα και ποντους απο το πριξιμο και την κατακρατηση. Η λεκανη πρεπει να επανηλθε αλλα κατω απο το λιπος δεν τη βλεπω :laugh: :laugh: Μου μειναν αλλα 3 κιλα και ηδη ξεκινησα να προσεχω γιατι ειχα παρει και αλλα 3 πριν την εγκυμοσυνη και πρεπει να φυγουν και αυτα. Τουτεστιν με τον θηλασμο χανεις αλλα εκνευριστικα αργα.

Δημοσίευση

Αχ, πονεμένη ιστορία αυτά τα κιλά!!!

Εγώ πήρα 16 κιλά και μόλις βγήκα από το μαιευτήριο έχασα τα 6, με μεγάλη προσπάθεια έχασα 4 κιλά σε 5 μήνες περίπου.

Μετά απογοητεύτηκα και άρχισα να "γουρουνιάζω" και ξαναπήρα τα 2.

Τώρα, πάλι, άρχισα να προσέχω και έχασα ένα....

Ελπίζω να έρθει γρήγορα η περίοδος(που κατάντησα!!Να παρακαλάω να έρθει η περίοδος!!! :silly: ) μου και να τα χάσω πιο εύκολα!!

Δημοσίευση

Χαχα και εδω γελαμε...........

Πονεμενη ιστορια.

Τα κιλα φευγουν αργα αργα και βασανιστικα.....

Περιοδος δε μου εχει ερθει ακομη.

Συνολο πηρα 14.Απο την κλινικη εχασα μονο 3,5 και μετα απο 8,5 μηνες μου εμειναν 2 και θελω να χασω επιπλεον 2 για να ειμαι οπως παντα.

Θουλη μην πεις τιποτα....

:lol: :lol: :lol:

Δημοσίευση

lovie έγραψε:

Χαχα και εδω γελαμε...........

Πονεμενη ιστορια.

Τα κιλα φευγουν αργα αργα και βασανιστικα.....

Περιοδος δε μου εχει ερθει ακομη.

Συνολο πηρα 14.Απο την κλινικη εχασα μονο 3,5 και μετα απο 8,5 μηνες μου εμειναν 2 και θελω να χασω επιπλεον 2 για να ειμαι οπως παντα.

Θουλη μην πεις τιποτα....

:lol: :lol: :lol:

εγω γιατι να πω κατι?

φυσικα κ να χασεις...

δε βλεπεσαι....

εγω δε θα κυκλοφορουσα... :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

ΕΛΕΟΣ....

ΑΣΤΕΡΙ ΕΙΣΑΙ ....

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ 15 ΕΧΑΣΑ ΤΑ 12 ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΝ 3 ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΕΒΑΛΑ 1,5 ΚΙΛΟ ΓΑΜΩΤΟ...ΒΕΒΑΙΑ ΘΗΛΑΖΩ-ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ 4 ΜΗΝΕΣ..ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΛΕΚΑΝΗ ΠΟΤΕ ΜΕΖΕΥΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΗΞΙΜΑΤΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...