Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες και, με αφορμή το σημερινό καιρό, καλό χειμώνα να 'χουμε! Ήθελα να ρωτήσω αν και οι δικοί σας παιδίατροι κάνουν τα εμβόλια στα μπουτάκια των παιδιών σας. Στα δικά μας τα χρόνια τα κάνανε στον ποπό και σίγουρα πονούσε λιγότερο. Το ρωτάω γιατί την τελευταία φορά που καναμε εμβόλιο στο μπουτάκι, τού δημιουργήθηκε ένα γρομπαλάκι και πονούσε για μέρες.

Δημοσίευση

Καλημέρα Ελένη!

Καλό χειμώνα! Εδώ Αλεξανδρούπολη έχει ψοφόκρυο! Μπρρρ. Είμαι και μόνη με τη μικρή, θέλω να πάω και σούπερμάρκετ και το σκέφτομαι να τη βγάλω!!

Όλα τα εμβολιάκια τα κάναμε στα μπουτάκια εκτός από το mantoux και της ανεμοβλογιάς που το κάναμε στο μπρατσάκι...

Ένα μόνο της έκανε γρομπαλάκι, της ηπατίτιδας αν θυμάμαι καλά... Μου είχε πει ο γιατρός να της βάλω μολυβδόνερο, δεν της έβαλα όμως, και σε μία μέρα ήταν οκ!

Αν ήταν στον ποπό και όντως πονούσε δε θα μπορούσε να καθίσει.

Ο Φοιβάκος κάθεται στον ποπό του?

Παρεμπιπτόντως είχα καιρό να σε πετύχω και μόλις είδα τη φωτο στο προφίλ σου!

Βρε.. ολόκληρο αντράκι έγινε! Χαμογελαστό και χαρούμενο!

Φτου σκόρδα!

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Καλημέρα Ελένη!

Καλό χειμώνα! Εδώ Αλεξανδρούπολη έχει ψοφόκρυο! Μπρρρ. Είμαι και μόνη με τη μικρή, θέλω να πάω και σούπερμάρκετ και το σκέφτομαι να τη βγάλω!!

Όλα τα εμβολιάκια τα κάναμε στα μπουτάκια εκτός από το mantoux και της ανεμοβλογιάς που το κάναμε στο μπρατσάκι...

Ένα μόνο της έκανε γρομπαλάκι, της ηπατίτιδας αν θυμάμαι καλά... Μου είχε πει ο γιατρός να της βάλω μολυβδόνερο, δεν της έβαλα όμως, και σε μία μέρα ήταν οκ!

Αν ήταν στον ποπό και όντως πονούσε δε θα μπορούσε να καθίσει.

Ο Φοιβάκος κάθεται στον ποπό του?

Παρεμπιπτόντως είχα καιρό να σε πετύχω και μόλις είδα τη φωτο στο προφίλ σου!

Βρε.. ολόκληρο αντράκι έγινε! Χαμογελαστό και χαρούμενο!

Φτου σκόρδα!

Ιφιγένεια μου γεια σου! Εγώ είμαι Ξάνθη στους δικούς μου και ο καιρός είναι εντελώς χριστουγεννιάτικος! Ούτε εγώ θα τον βγάλω έξω το Φοιβάκο με τέτοιο κρύο! Αλουμινόνερο του έβαλα κι εγώ αλλά κράτησε 3 μέρες και το γρομπαλάκι και ο πόνος. Ναι, εδώ και λίγες μέρες κάθεται στο ποπουδάκι του! Και η δικιά σου η μπουμπού είναι ένα ξανθό αγγελάκι!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΧΑΛΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ..ΕΜΕΝΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΟ 6 ΠΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ...ΑΛΛΑ 1 ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΑ ΕΚΑΝΑ 2 ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΚΕΜΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Δημοσίευση

καλημερα και εγω ξανθη μενω. :laugh: δουλευω στην eectronet-mamatobe αντε ελα να τα πουμε ;) μεχρι ενος χρονου τα καναμε στα μπουτακια μας.οσοσ για το γρομπαλακι και εμεις σε ορισμενα εμβολια το βγαζαμε αλλα δεν φαινοταν να τον ενοχλει και ο παιδιατρος μας ειπε οτι ειναι φυσιολογικο.μετα τον χρονο το κανουμε στο μπρατσελι μας.

Δημοσίευση

καλημερα και καλο χειμωνα να εχουμε!!!και μεις στα μπουτακια τα κανουμε και καμια φορα κανουν γρομπαλακι και ειναι κοκκινο για μερες...αλλα ενταξει δεν ποναει..δεν εχω προβλημα στα εμβολια.Υπαρχει φορα που οταν το τσιμπαει η παιδιατρος δεν κλαιει καθολου...

Δημοσίευση

Ο λογος που τοκανουν στα μπουτακια- ρωτησα την παιδιατρο μας θα εσκαγα αλλιως- ειναι γιατι στον ποπο λογω της πανας μπορει να δημιουργηθει φλεγμονη. Δεν ξερω για εσας αλλα εγω οταν ημουν μικρή ειχαμε ακομα υφασματινες πανες

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΛΟΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΜΠΡΤΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΙ ΜΥΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΩΝ

Δημοσίευση

εμεις εχουμε κανει μονο ενα εμβολιακι ακομα γιατι ειμαστε μικρες, αλλα και εμας το εκανε η παιδιατρος ψηλα στο ποπουδακι, και στο πλαι, κοντα στην μεσουλε, γιατι εκει εχει κρεατακι ειπε

Δημοσίευση

Καλημερα και απο το Κιλκις. Εχει κρυακι αλλα ετοιμαζω τον χουχου μου για κουνιες. Στο μπουτακι που λετε και μεις το κανουμε και μερικες φορες εκανε γρομπαλακι αλλα δεν δειχνει να ενοχλειται.

Δημοσίευση

Όλα τα έχει αυτό το θέμα τελικά.. Εμβόλια, καιρικές συνθήκες σε διάφορες πόλεις... :cheer:

Συνονόματη Ιφιγένεια από τις 16-09 είμαι Αλεξανδούπολη!

Την Ορεστιάδα που είσαι εσύ τώρα απλά τη λατρεύω! 2001-2003 πήγαινα πάρα πολύ συχνά!

Και η EleNitSa είναι Ορεστιάδα.. Έχετε βρεθεί?

Δημοσίευση

ΗΠΡΩΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΕΣΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΒΕΛΟΝΑ(ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΒΕΛΟΝΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ)ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΡΟΜΠΑΛΑΚΙ.ΜΕ ΜΑΣΑΖ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.ΕΚΕΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΒΕΛΟΝΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΒΕΛΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΙΚΡΕΣ ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΟΜΠΑΛΑΚΙΑ.ΟΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΓΡΟΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Εμάς πάντως η παιδίατρος μας είπε οτι δεν τα κάνουν πλέον στον ποπο γιατί υπάρχει λιπώδης ιστός.. Όπως και να 'χει, το γρομπαλάκι τον ενοχλούσε για 3 μέρες και όταν τον βάζαμε για μπάνιο ούρλιαζε ενώ υπό κανονικές συνθήκες λατρεύει το μπάνιο. Ας ελπίσουμε οτι τα δυο που θα κάνει μεθαύριο δεν θα 'χουν παρενέργειες.. Αλήθεια, και σε εσάς τα κάνουν δυο-δυο τα εμβόλια??? Πώς το λυπάμαι το πλασματάκι μου να υποφέρει δυο φορές!!!

Δημοσίευση

Έλενά μου η νεογνολόγος όταν το Μαράκι μου ήταν 2 μηνών της έκανε 2 εμβόλια + του ροταϊού. Μου φάνηκε υπερβολικό. Το πρόγραμμά της από ότι είδα σε ένα βιβλιάριο μωρού που παρακολουθούσε, περιλάμβανε πολλά διπλά.

Ο επόμενος παιδίατρος που έχουμε μέχρι και σήμερα της τα έκανε 1-1.

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΑΚΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΠΟΤΕ ΕΡΕΘΙΣΜΟ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ ΕΚΛΑΙΓΕ ΜΕ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΑΛΟΙΦΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΛΙΓΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 1 ΩΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ... (ΛΕΓΕΤAI EMLA KAI ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 3ΩΝ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...)

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ... ΚΛΑΙΕΙ ΛΙΓΟ 5-10 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ...

Δημοσίευση

καλημερα Βορειοελλαδιτισες!

εμεις ολα στα μπουτακια τα καναμε,εκτος της μαντου που εγινε στο μπρατσακι.Την εκανε οταν χρονισε,απο εκει κ περα δεν εχουμε κανει ακομα αλλο και μεχρι να γενησω δεν προκειται να κανει με το φοβο μην κολλησω εγω (ερυθρα δεν εχω αντισωματα).Οποτε την γλυτωσε ο μικρος μου :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...