Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΙΚΑ ΚΑΙ ΟΑΕΔ - ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ?

Guest

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΙ ΥΣΧΥΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΓΓΥΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΜΗΝΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 4 weeks later...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ HAPPY "ΒΕΒΑΚΙ"!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ.

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ 200 ΕΝΣΥΜΑ.

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ (ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ) ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜ. ΤΟΚΕΤΟΥ (ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 56 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ). ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΡΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΟΥ).

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ).

ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΝ. ΘΑ ΤΟ ΠΑΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΙΚΑ:

ΛΗΞ. ΠΡΑΞΗ ΓΑΜΟΥ (ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ)

ΛΗΞ. ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ (ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ)

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 3ΗΜΗΝΟΥ

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΟΤΗΘΗΚΕΣ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΙΚΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ Ή ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΑΣΤΥΜ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΥΠΕΥΘ. ΔΗΛΩΣΗ (ΚΕΝΗ)

ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΙΚΑ

ΕΝΣΗΜΑ 200

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΤΑΜΕΙΟ.

ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΞΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΥ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΚΑ.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΩΤΑ ΚΟΥΚΛΑ.

ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ Η "ΔΙΜΙΤ" ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ;)

ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΩΡΕ..ΠΟΛΥ ΧΑΡΤΟΜΑΝΙ Κ ΚΑΚΟ..

ΕΓΩ ΙΟΥΛΙΟ ΜΗΝΑ 7ΜΗΝΩΝ Κ ΕΤΡΕΧΑ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ Κ ΕΣΥ ...ΣΕ ΚΑΠΟΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΩΤΗΣΗ...ΜΗ ΤΑ ΠΟΛΥΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ Κ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Κ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΗΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ!!

ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..ΕΓΩ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑ Κ ΕΝΩ ΑΚΟΥΓΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΚΤΛ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ...... :blink:

ΔΩΣΑΜΕ 2400 ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ 1700.. :angry: ΟΛΑ ΜΑΖΙ Ε?!ΝΟΣΗΛΕΙΑ(ΠΟΥ Κ ΚΑΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΙΣΩ)ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ,ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ Κ ΛΟΙΠΑ...ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ!!ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΟΑΕΔ..ΕΞΑΜΗΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ!ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΗΡΑ :P ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ...ΜΑΙΟ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ :woohoo: :woohoo: :woohoo:

να διορθωσω λιγο κατι στο post της Ντινας. αν παρεις το 6μηνο του ΟΑΕΔ δεν επιβαρυνεται πουθενα ο εργοδοτης σου. μπορεις να το παρεις εφοσον εχεις ενεργη σχεση με τον εργοδοτη σου(δεν εχει κλεισει η επιχειρηση)και ειναι πανω απο 700 € το μηνα εφοσον εισαι με πληρη απασχοληση. ο εργοδοτης ουτε ενσημα σου κολλαει ουτε δωρα σου δινει ουτε τιποτα. για αυτο το διαστημα ενσημα σου κολλαει ο οαεδ και μονο για συνταξη. σε μια εγκυμοσυνη αμεσως μετα την πρωτη δεν μπορεις να υπολογιζεις σε αυτα τα ενσημα. επισης τα επιδοματα που θα παρεις εξαρτωνται απο τον μισθο που παιρνεις(το ικα τα υπολογιζει με βαση τον τελευταιο Δεκεμβρη που δουλεψες). το βοηθημα τοκετου ειναι στανταρ σαν ποσο 990€. επισης ισως να δικαιουσε και καποιο επιδομα μητροτητας απο οαεδ αν υπαρχει διαφορα αναμεσα στον μισθο σου και στα επιδοματα που σου δωσανε απο ικα. προσοχη τα επιδοματα και το 6μηνο του οαεδ τα παιρνεις μονο αν εχεις ενεργη σχεση με την δουλεια σου. οτι αλλο χρειαστεις ειμαι στην διαθεση σου. με το καλο ενα μωρακι συντομα και να ξερεις οτι παντα θα υπαρχουν εξοδα σε οποιο ταμειο κι αν εισαι. σημασια εχει να ειναι καλα τα μωρακια....

κορίτσια καλησπέρα και από μένα!

μόλις σήμερα πήγα στον γιατρό του ικα να μου γράψει πιθανή ημερομηνία τοκετού,και αύριο θα την παο στην δουλειά μου για να την σφραγίσει ο εργοδότης μου.σταματάω λογικά 12 δεκέμβρη..θέλω να ρωτήσω το εξής...μόλις γεννήσω θα πρέπει να περάσουν 40 μέρες για καταθέσω τα δικαιολογητικά?η άμεσος?έχω μπερδευτεί με όλη αυτή την χαρτούρα....

ευχάριστο!

θα κανεις μια εξουσιοδοτηση στον αντρα σου και αφου δηλωσετε το παιδι ωστε να εχετε ληξιαρχικη πραξη γεννησης παει ο αντρας σου αμεσως και καταθετει τα χαρτια. υπαρχει βεβαια και καποιο περιθωριο ( 6 μηνες νομιζω). οτι σε βολευει εσενα. μπορει να τα χρειαζεσαι τα λεφτα. να ξερεις πως μπορεις να πας απο την επομενη.

ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΝΤΙΝΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΠΧ ΕΧΩ ΤΟ 6ΜΗΝΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ?

ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!"ΙΦΙΓΕΝ" ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ :Σ

Κ ΜΑΡΙΑ SORRY ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ...ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΤ ΤΙΜΕ :blush: :silly:

ΦΙΛΟΣ -"ΙΦΙΓΕΝ" ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ...

ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΕΞΑΜΗΝΟ....

ΠΑΝΤΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ..

ΦΙΛΑΚΙΑ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΟΧΕΙΑ ΣΩΣΤΑ?ΜΑΚΑΡΙ.ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΚΙΟΛΑΣ.ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ?

ΕΠΙΣΗΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΘΩΣ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΝ ΒΡΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ 13 Η 15 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΧΘΕΣ

φίλος "ιφιγεν", ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΟΟΟΟ.

Ο ΟΑΕΔ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΑ????

ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ.....

Σε νέες αλλαγές, σύμφωνα με τις οποίες ορισμένες κατηγορίες δικαιούχων θα ενισχυθούν διπλά με το έκτακτο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης, προχώρησε χθες το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Ειδικότερα, ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου κατά τη χθεσινή συζήτηση επί του σχετικού νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ανακοίνωσε τροποποιήσεις, σύμφωνα με τις οποίες χαμηλόμισθες οικογένειες, οι οποίες πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια του 2008 για τη λήψη του επιδόματος και κατά τη διάρκεια του 2009 κάποιο μέλος τους βρέθηκε στην ανεργία, θα δικαιούνται δύο επιδόματα: ένα που σχετίζεται με το εισοδηματικό επίπεδο και θα κυμαίνεται ανάλογα με τον αριθμό των τέκνων (από 700 ως 1.300 ευρώ) και το δεύτερο (ύψους 400 ευρώ) λόγω της ιδιότητας του ανέργου.

Επιπλέον, ο υπουργός διευκρίνισε ότι δικαιούχοι του επιδόματος είναι όλοι οι χαμηλοσυνταξιούχοι, ανεξάρτητα από το αν τους χορηγείται ή όχι το ΕΚΑΣ, καθώς επίσης και ότι η ενίσχυση είναι αφορολόγητη, δεν θα υπόκειται σε οποιαδήποτε κράτηση και δεν θα μπορεί να κατάσχεται, ούτε να συμψηφίζεται με ήδη βεβαιωμένα χρέη προς τις τράπεζες ή το Δημόσιο.

ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ?

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΠ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ...ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΑ 4ΩΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟΥΛΧΙΣΤΟΝ 150 ΕΥΡΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΥΦΟ.ΛΕΕΙ ΜΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 50ΧΙΛ.ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ?ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ..

filos`ifigen έγραψε:

ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ?

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ

σωστα τα λες. παιρνεις 10% παραπανω στο επιδομα λοχειας ομως μονο. οχι στο βοηθημα τοκετου γιατι αυτο ειναι σταθερο σαν ποσο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...