Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ξεροκεφαλος Πεθερος!!


Τόμα

Recommended Posts

Με αφορμη το θεμα με τις πεθερες ειπα και εγω να σας γραψω τον πονο μου αν και το εχω αναφερει και σε αλλο ποστ.

Λοιπον το προβλημα ειναι ο πεθερος μου!Ο μπεμπης μου ειναι σχεδον 2μηνων και ακομη δεν εχει ερθει να τον δει διοτι δε βγαλαμε το ονομα του!!Λεει οτι δεν τον σεβαστηκαμε και τετοιες βλακιες... το μωρο ειναι ταμενο στην Παναγια απο πριν μεινω εγκυος! Ο αντρας μου τα εχει παρει και δεν θελει να τον βλεπει ουτε ζωγραφιστο. Και το καλυτερο απο ολα ειπε οτι θα ερθει να δει το μωρο μονο οταν χωρισω με το γιο του!! Δηλαδη παρακαλαει να χωρισουμε και γυρναει και λεει σε ολο το κοσμο οτι τραβω το γιο του απο την μυτη και κανω οτι θελω εγω!! Στεναχωριεμαι παρα πολυ που συμβαινει αυτο διοτι ειχαμε παντα μια καλη σχεση με τον πεθερο μου, παρα τις διαφωνιες μας σε ορισμενα θεματα. Ειπα στον αντρα μου να παρει το μωρο να το δει ο πεθερος μου αλλα δεν το συζητα δεν θελει να το παρει. Μου λεει αν θελει να το δει θα ερθει ο ιδιος. Τι να κανω δεν θελω να υπαρχει αυτη η κατασταση στην οικογενεια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μηπως πλησιαζει καποια γιορτη να κανεις ενα τραπεζι να τους καλεσεις για φαγητο μπας και καλμαρει?

και μενα η πεθερα μου δε μιλουσε στον αντρα μου γιατι πηρε το μερος μου καποια στιγμη, και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ να της κανω το τραπεζι για τα γενεθλια του και καλμαρε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

savropinguinos εχεις δικαιο οτι πρεπει πατερας και γιος να τα βρουν μεταξυ τους αλλα απο την αλλη νοιωθω οτι φταιω εγω και οτι εγω πρεπει να κανω κατι τι ομως ειναι αγνωστο!

frapedia72 μου μια μερα μαγειρεψα και πηρα τηλεφωνο την πεθερα μου να ερθουν να φαμε και ηρθε μονη της. Λες να θελει ιδιαιτερη προσκληση?? :side: !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΜΑΝ ΠΙ ΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ...

ΑΦΡΟΔΙΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΘΑ ΦΤΑΙΣ

-ΚΑΝΟΝΑΣ!!!!ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ Κ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Κ ΣΤΟ

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ Κ ΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ...

ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ Μ....Α ΤΟΥ Κ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ

ΓΙΟ Κ ΕΓΓΟΝΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ.

ΜΗΝ ΣΚΑΣ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ...ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ??

ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΙΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ Κ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ..ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ..!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ???ΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ Η Ο ΙΔΙΟΣ Ο

ΠΕΘΕΡΟΣ???

ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΣΚΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ...

ΦΙΛΙΑ...

ΑΝ ΘΕΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΠΑΡΕ ΤΗΛ.ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ πάντως θα άρπαζα την ευκαιρία για να διακόψω κάθε σχέση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άντε, γιατί δεν τα αντέχω τα πεθερικά που μόνο απαιτήσεις έχουν.

Τι να πω για το δικό μου τον πεθερό, που όλη μέρα βρίζει τον άντρα μου επειδή λέει τους επιβάρυνε όταν σπούδαζε (στην πραγματικότητα δούλευε κατά διαστήματα και παράλληλα του έστελνε λεφτά η γιαγιά του, ενώ οι γονείς του έστελναν κανένα πεντοχίλιαρο κάθε εξάμηνο), επειδή λέει πήγε και έχασε τα χρόνια του σπουδάζοντας και δεν παράτησε το σχολείο όπως ο αδελφός του που τώρα βγάζει λεφτά (!!!), που ήρθε στο γάμο μας και έδωσε 300 ευρώ για τα έξοδα (ήταν 12000 λίρες Κύπρου!!!), δε μας έφεραν ούτε ένα δώρο για το γάμο, να συνεχίσω;;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!!!!!!εσυ και ο αντρας σου να στε καλα και αστους αλλουσ να κουρευονται!!!!!!!!μην ανησυχεις εγω πιστευω οτι θα λυγισει τι δηλ. δεν θελει αν ξεπεταχτει το εγγονακι του να το πηγαινει καμια βολτα, ή δεν εχει φανταστει τον εαυτο του να τον πηγαινει στο σχολειο.εφοσον ηθελε κατι να βγει το ονομα του ε τοτε αυτο παει να πει οτι εχει φανταστει ορισμενες καταστασεις να τισ ζησει με τον εγγονο του αρα μην αγχωνεσαι και να δεις οτι απο μονος του θα ερθει σε σας!!!!!!!αν οχι δεν πειραζει πεστου να πιει λιγο ξυδι!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τομα γλυκια μου γιατι σκας?Αν ο ανθρωπος ειναι κομπλεξικος αυτος χανει στιγμες με το εγγονι του.Ειναι δικαιωμα σας να βγαλετε το παιδι σας οπως θελετε.Προσωπικα νομιζω πως ηδη αρκετα εχεις κανει και αφου τα χεις καλα με τον αντρα σου αυτο αρκει.Επειδη ειναι και λεπτη η θεση σου ασε καλυτερα τους 2 τους να τα βρουνε.Ειναι δυσκολες αυτες οι καταστασεις, οταν υπαρχουν εντασεις αλλα δεν θα σκασεις κι ολας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστω ηδη νοιωθω καλυτερα :)

Εχετε δικαιο εγω θα βλεπω το πως ειμαι με τον αντρα μου και με ενδιαφερει για τους αλλους!!

Γιωτακι μου η πεθερα μου μας τα λεει ΟΛΑ. Ειναι και αυτη αρκετα νευριασμενη μαζι του!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ

Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ

Κ ΕΓΩ ΣΕ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΕ ΠΟΛΥ

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΟΛΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ Τόμα μου τι τραβάς! Συμφωνώ πόλυτα με τη mama marilena! Αυτός χάνει πολύτιμες στιγμές με το εγγόνι του, εσύ δε χρειάζεται να σκας! Άκου κόλλημα!

Θελω να γίνω μανούλα κι εγώ μια απο τα ίδια περνάω...ο άνθρωπος δεν παίζεται αλλα από την ανάποδη!

Ο πεθερός είναι όλη μέρα αραχτός, έχει άποψη για όλα και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως το παιδί μας θα πάρι το όνομά του (θα φάει καλά αν νομίζει πως 8α βγάλω το αγγελούδι μου έτσι)!

Συγνώμη ρε κορίτσια αλλά οι δικοί μας πατεράδες δεν κάνανε τίποτα σ'αυτή τη ζωή? Γιατί να τιμήσουμε αυτούς και όχι τους δικούς μας?

Εγώ πάντως 8α βγάλω κάτι άσχετο όταν και αν έρθει αυτή η ώρα!!!!

Μωρε να ζήσουν τα μωράκια μας και όλοι οι άλλοι να πάνε απο κει που ήρ8αν! Άντε γιατι τα πήρα τώρα!!!! :angry::angry::angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KORITSAKI MOY NA SAS ZHSEI TO MVRAKI SAS KAI ASE OLOYS TOYS ALLOYS STHN AKRH!!!AN EXOYN NEYRAKIA AS DOKIMASOYN KAI LIGO KSYDAKI KAI THA TOYS PERASEI!!AMA TA EXEI PAREI KAI O ANTRA SOY DEN NOMIZV OTI PREPEI NA PEIS ESY KATI!!DEN NTREPONAI LIGAKI ANTI NA LENE NA EXEI YGEIA TO MVARAKI KAI NA EISTE EYTIXISMENOI KATHONTAI KAI PARAPONIOYNTAI GIA TO ONOMO, ESXOS!!!!SORRY ALLA TA PERNV ME AYTA TA SKHNIKA!SKEPSOU MONO THN OIKOGENEIA SOY KAI TO MIKRO SOY PLASMATAKI POY SEEXEI ANAGKH, ANAGKH DEN SE EXEI O PETHEROS SOY AYTO TA EKANE ETSI TA PRAGMATA AS PROSEXE

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτο με τα ονοματα πια,ειναι αδιανοητο!!!!!

αστον,οπως ειπαν και τα κοριτσια,αυτος χανει!!!!

λυπαμαι για τον αντρα σου γιατι μαλλον στεναχωριεται,οσο να ναι πατερας του ειναι..

οσο για τον "παππου,θα καταλαβει τι κανει καποια στιγμη..θα του περασει ο εγωισμος..και γιατι πρεπει να το δει το παιδι αφου χωρισετε???δεν το καταλαβα,αυτο που κολλαει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και ομως κοντευουμε στο 2010 και ακομα τα μυαλα ορισμενων εχουν κολλησει στο 1960 :P .μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα με τον πεθερο μου εκτος απο καποιες ιδιοτροπιες της πεθερας :S .ειναι πολυ ισχυρογνωμον και μου την δινει!!!!!τεσπα τομα μην δινεις σημασια.εσυ αυτα που ειναι να κανεις συνεχισε τα.να προσκαλεις για φαγητο και τα σχετικα.αν θελουν να ερθουν αν δεν θελουν οπως ειπε και μια φιλη ξυδι.ειναι το ιδανικοτερο :laugh: τωρα μπαμπας και γιος θα τα βρουν μην στεναχωριεσαι-ροδα ειναι και γυριζει.................

να σου ζησει ο μικρουλης :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τόμα να σας ζήσει ο μικρούλης και να είστε ευτυχισμένοι! Μου ήρθε το αίμα στο κεφάλι γιατί και έγώ έχω πονεμένη ιστορία με τα πεθερικά μου.Νομιζα πως ήμουν απο τις τυχερές και ότι είχα καλά πεθερικά αλλα τελικά αποδείχθηκε το αντίθετο όταν μετά απο 4 προσπάθειες εξωσωματικής έμεινα έγκυος. Η πεθερά μου ξέρεις τι απάντησε στον άντρα μου όταν εκείνος μες την τρελή χαρά πήρε να τους ανακοινώσει τα ευχάριστα; 'Α! μπράβο πολύ χάρηκα' Εντελώς κρύα. Της είπαι κιόλας σας περιμένωουμε για γλυκό στο σπίτι και ξέρεις τι απάντησε; 'Α,δεν γίνεται θα πάμε βόλτα για καφέ στην θεία σου!' Μάθαμε τελικά ότι είχαμε δίδυμα και τους το είπαι ο άντρας μου και τα πεθερικά μου στεναχωρήθηκαν και με ξυνησμένη μούρη είπαν στον άντρα μου: 'Απαπαπα,δίδυμα; ποπο πολύ άσχημο αυτό! Δύσκολα τα πράγματα!' Είχα πάθει αποκόληση και αιμοραγούσα οπότε ερχόταν η μητέρα μου να μου μαγειρέψει και επειδή εκείνη ζήλευε ήθελε να έρχετε και εκείνη.Το θέμα είναι ότι έπρεπε να πέρνω συγκεκριμένη ώρα κάποια φάρμακα,άλλα πρίν το φαί και άλλα μετά. Της είχαμε εξηγήσει ότι έπρεπε αν ήθελε να μαγειρέψει να έρχετε συγκεκριμένη ώρα. Ε, λοιπόν πότέ δεν ήρθε στην ώρα της με 1και1/2 ώρα διαφορά με αποτέλεσμα να μην πέρνω τα φάρμακα σωστά,άσε που ήταν παγωκολόνα και άσε που έκλεγα και τσακωνόμουν συνέχεια με τον άντρα μου!! Το αποτέλεσμα έχασα πρώτα το ένα μωρό και μετά έχασα και το άλλο! Ή ιστολογική έδειξε τυχαίο γεγονός! Το δεύτερο μωρό ήταν πολύ γερό κατα την γνώμη του γιατρόυ μου και όταν το χάσαμε ο γιατρός δεν μιλιόταν απο την στεναχώρια του. Είχα μπει στον τρίτο μήνα 10 εβδομάδων και το μώρό είχε 194 παλμόυς ανα λεπτό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να το βγαλω απο μέσα μου και με την ευκαιρία της Τόμα να το μοιραστώ μαζί σας. Τώρα περιμένω να αδιαθετήσω και θα ξεκινήσω την πέμπτη προσπάθεια εξωσωματικής πάλι. Αλλα όσο σκεύτομαι την κατσίκα την πεθερά μου και τον ξυνό τον πεθερό μου τρελένομαι.Στεναχοριέμαι με τόσα που έχουν γίνει γιαι τον άντρα μου για τι δικοί του γονείς είναι. Για'μένα έχουν πεθάνει μετά απο αυτό που μου έκαναν -κλειστό πόλεμο με υπονοούμεν,χωρίς τσακωμούς με το γάντι που λένε!-.Πλησιάζουν τώρα το Νοέμβριο και τόσες γιορτές που θα πρέπει να πάμε,αλλά μπορεί και να μην πάμε γιατί εγώ θα πρέπει να είμαι ξεκούραστη και ατάραχη μιας και θα έχω κάνει μέχρι τότε την εξωσωματική! :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alkost έγραψε:

..και γιατι πρεπει να το δει το παιδι αφου χωρισετε???δεν το καταλαβα,αυτο που κολλαει?

Διοτι απο οτι καταλαβα πλεον δεν με χωνευει καθολου μα καθολου και ταχα μου τοτε οταν χωρισουμε θα μετανιωσει ο γιος του που με παντευτηκε και τετιες βλακιες... και οταν με χωρισει ο γιος του θα τον συνχωρεσει και θα ερθει να δει το μωρο ο βλ@κ@ς!!

ΑνναΜαρια λυπαμαι πολυ για οτι σου συνεβει!

Κοριτσια ευχαριστω για τις συμβουλες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αννα μαρια κι εγω εχασα δυδιμακια στη 10η εβδομαδα,ειναι πολυ ασχημο το ξερω,αλλα συντομα θα ξαναμεινεις εγκυουλα και ολα θα πανε καλα!!!!!φιλακια!!

τομα μου,τι να πω????δεν εχω λογια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και γιατι δεν βαζεται και του πεθερου σου το ονομα?εγω εχω ταξει στον αγιο Παντελεημων,αλλα θα βαλω και του πεθερου...δεν ξερω λεω τι θα κανω εγω...η αποφαση δικη σας,ειναι κριμα να ''χαλιεστε''με τετοια πραγματα οταν υπαρχουν τρισχειροτερα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aπ την στιγμη που εχεις ταξει το παιδι στην Παναγια..πρεπει να το σεβαστει και να καταλαβει ποσο σημαντικο ειναι ενα ταμα.. ιδικα οταν αφορα ενα μωρο. Μπορεις να του το εξηγισεις αυτο? και οτι αν ολα πανε καλα θα δωσεις το ονομα του στο 2ρο παιδι σας αργοτερα...ετσι σαν καθησηχασμο... τι αλλο να πω..υπερβολες σιγουρα! Αλλα ειναι κριμα να μην τα βρητε κ ολας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τα'χω παρει πολυ αγρια τωρα!!! Σιγα μην τον παρακαλατε να δει το παιδι... χιλια χρονια αν δεν θελει!!! Ακους εκει να καθετε κ να σε κατηγωρει κ να θελει να χωρισετε... δεν ντρεπεται λιγο???? Παιδια εχει μεγαλωσει κ αυτος κ συμπεριφερεται ετσι στην οικογενεια του γιου του??? Sorry κοριτσια αλλα δεν μπορω να κρατηθω σε τετοια θεματα... η οικογενεια που δημιουργουμε ειναι δικια μας κ οχι των γονιων μας... κουμαντο κανουμε εμεις στο σπιτι μας κ στο παιδι μας... το πως θα βαφτιστουν τα παιδια μας ειναι αποφαση των γονιων τους κ οι παππουδες καλα θα κανουν να κατσουν στα αυγα τους... αυτοι αποφασησαν πως θα βαφτισουν τα παιδια τους κ το εκαναν, αν ηταν καταπιεσμενη εκεινα τα χρονια απο τους δικους τους δεν θα βγαλουν τα κομπλεξ τους στα παιδια τους.. για τα εγγονια τους να αφησουν τους γονεις τους να αποφασησουν!!!! Αι σιχτιρ συγχηστηκα βραδιατικα!!!! "Οπως καταλαβενεις Toma μου χτυπησες σε αδυνατο σημειο...."

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aννα Μαρία μου μη σκας, όλα εδώ πληρώνονται! Ποιός ξέρει τι κουβαλάνε μέσα τους τέτοιοι άνθρωποι! Να κοιτάς τον εαυτό σου και τον αντρούλη σου και αν 8ες τη γνώμη μου μην ανακοινώσεις τίποτα την επόμενη φορά...άστο να "φανεί" και μετά! (κι εγώ το ίδιο κάνω)!

Κατ'αρχήν βρε κορίτσια δεν είναι τραγικό τέτοια γρουσουζιά γύρω απο ένα πλασματάκι που δε φταίει σε τίποτα για τις ξινισμένες μούρες τους?

Δηλαδή το "όνομα" 8α καθορίσει έναν άνθρωπο ή η ανατροφή και τα βιώματα απο την στενή οικογένεια?

folympia μου συμφωνώ σε όσα προανέφερες!

Αι σιχτιρ πια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙΣ... :angry:

ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ ... ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ? :blink:

ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ

ΛΑΧΤΑΡΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ??? :huh:

ΗΜΑΡΤΟΝ!!! :angry:

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ... ΑΚΟΜΑ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗ

ΔΙΝΕΙ :angry: ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΦΕΡΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΩΣΕΙ ! ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ !!! :angry:

ΤΠΤ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ... ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ

ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ...ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ !!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για την συμπαράσταση. Έχω τραβήξει πολλά με τα πεθερικά και 'γω.Λες και δεν μας φτάνουν τα δικά μας. Τέλος πάντων όντως όπως λέει και η Alexdim, όλα εδώ πληρώνονται.ΆΧ βρε κορίτσια αν δεν είχα και εσάς ώρες ώρες νιώθω πως θα τρελενόμουν πραγματικά με ζουρλομανδία! Εύχομαι με όλη μου την ψυχική δύναμη να αποβάλουμε την αρνητική ενέργεια των πεθερικών που θέλουν να μας περάσουν και να λάμπει το σπίτι μας και η οικογένειές μας απο την θετική ενέργεια της αγάπης,της επιτυχίας και της ευτυχίας! Εμένα προσωπικά επειδή γίνομαι χάλια με αυτά και αποσυντονίζομαι πλήρως, εύχομαι σε όλες μας την παραπάνω ευχούλα! ΕΓΕΝΕΤΟ!!! :P :P :P

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...