Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

geia sas koritsia se liges meres tha paw na kanw auxeniki diafaneia gia to mwro kai episis mia exetasi gia sindromo down..to deutero to gnorizo to prwto mipos gnwrizete ti einai?eimai ligo periergi gt einai prwti fora kai distixws den gnwrizw polla...episis mipos gnwrizete se poio mina tha noiwsw mwraki mou na klotsaei...euxaristw polu... :)

Δημοσίευση

μαρια με το καλο το να ερθη το μωρακι σου.η αυχενηκη διαφανεια ειναι οταν κοιτανε στην σπονδηλικη στηλη του μωρου.σε συγκεκρημενω σημιο και βλεπουν την ποσοτητα υγρου που υπαρχη.αν κανω λαθος ας με διορθοση καποια.παντως μην ανχωνεσαι υπερηχος ειναι και αυτος.οπως εξεταζεσαι καθε μηνα εστι σε κανουν και εκει,απλα βλεπουν το μωρο λεπτωμεριακα.και οσο για το ποτε θα νιωσησεις ειναι στο παιδακι.π.χ.τον μεγαλο τον ενωισα 5.5 μηνων ενω τον μικρο 3,5.μην αχνωνεσαι με την βοηθεια του θεου ολα θα πανε καλα.θα το δεις

Δημοσίευση

Μαρια μου στην αυχενικη μετρανε τα χιλιοστα του αυχένα και είναι ένας λίγο πιο εξελιγμένος υπέρηχος απο αυτον που ήδη κάνεις, η ίδια διαδικασία όμως. Λογικά θα κάνεις μαζί και PAP-a, θα σου πάρουν λίγο αίμα και μετά κάτι συνδυάζουν αυτοί στα νούμερα με το πάχος που θα μετρήσουν στον υπέρηχο και βγάζουν τα συμπεράσματα. Κι εγώ έχω κλείσει ραντεβού για 5/11 αλλά φρόντισα να ρωτήσω ΤΑ ΠΑΝΤΑ τον γιατρό μου σχετικά!

Δημοσίευση

μαρια μην αγχωνεσαι μια απλη εξεταση ειναι!!!αυχενικη διαφανεια μαζι με τεστ pappae θα κανεις μάλλον!!Στην αυχενικη διαφανεια σε κοιταει ο γιατρος με το μηχανημα πανω στη κοιλια και εξεταζουν το πάχος του αυχενα(λεγεται οτι τα παιδακια με συνδρομο νταουν εχουν παχυ αυχενα)και το ρινικο οστο...επισης με την εξεταση παπέι σου παιρνουν αιμα και βλεπουν αν εχεις μια ουσια που ευθηνεται για το συνδρομο...τα αποτελεσματα βγαινουν συνδιαστικα και με την ηλικια της μητερας..δηλαδη οσο πιο μικρη ηλικια τοσο πιο χαμηλα ποσοστα..

καλη επιτυχια ευχομαι!!

ολα θα πανε καλα!!

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...