Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσάκια θα τρελλαθώ είμαι στη 20 μέρα με κύκλο 25 26 ημερών και με ωορρηξία την προηγούμενη κυριακή εδώ και 2-3 μέρες το στήθος μου είναι πρησμένο κια πιο ευαίσθητο έτσι πριν 15 λεπτά έκανα τεστ της hometest και βγήκε μια δεύτερη ροζ αχνή γραμμη τι να κάνω τρέμουν τα χέρια μου ούτε να γράψω δεν μπορώ να το πιστέψω να το ξεχάσω πείτε μου κατι θα τρελλαθώ

Δημοσίευση

Κοίτα, επειδή μου έχει τύχει με τα κ... τεστ, κάνε μια χοριακή να είσαι σίγουρη...

Μακάρι να είναι σωστό το τεστ και να είσαι εγκυούλα!!!!! Σου το εύχομαι με όλη μου την καρδιά!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Εγώ πάλι δεν έπαιρνα τίποτα.

Κοίτα, επειδή έχουμε και πρόσφατη περίπτωση κοπέλας από εδώ μέσα με 4 θετικά τεστ που δεν ήταν έγκυος, κάνε μια χοριακή να είσαι σίγουρη χίλια τα εκατό!!!!!!!

Μακάρι, σου εύχομαι να είσαι χίλιες φορές έγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το πιθανότερο είναι να είσαι, αλλά μόνο η χοριακή θα σου πει την αλήθεια!!!

Δημοσίευση

κορίτσια δεν έιναι νωρίς να δείξει η χοριακή ? να σας πω επίσης ότι το στήθος μου με πονάει ε΄νω στην περίοδο είναι μόνο λίγο πρησμένο μόνο στην εγκυμοσύνη του γιου μου με πονουσε.... μήπως τα βλέπω όλα όπως θέλω από τη λαχτάρα μου?

Δημοσίευση

ΧΡΥΣΗΠΕΡ έγραψε:

κορίτσια δεν έιναι νωρίς να δείξει η χοριακή ? να σας πω επίσης ότι το στήθος μου με πονάει ε΄νω στην περίοδο είναι μόνο λίγο πρησμένο μόνο στην εγκυμοσύνη του γιου μου με πονουσε.... μήπως τα βλέπω όλα όπως θέλω από τη λαχτάρα μου?

Ναι, είναι λίγο νωρίς...

Μπορεί να τα βλέπεις όπως τα θέλεις, μπορεί και να είσαι έγκυος, που είναι και το πιθανότερο...

Αμάν πια μ' αυτά τα τεστ... Να μην μπορούμε ποτέ μα ποτέ να είμαστε σίγουρες...

Δημοσίευση

Αχ, αχ, έτσι γίνεται πάντα...

Κι εγώ αυτό κάνω, και όταν μου βγήκαν θετικά τα τεστ, και όλες τις υπόλοιπες φορές που είναι αρνητικά...

Αυτή η αβεβαιότητα σκοτώνε

εισαι τελικα εγκυος? συγνωμη που ρωταω,αλλα δεν καταλαβα καλα τι ενωηοις

Δημοσίευση

Όχι, αυτό είπα και παραπάνω. Είχα 2 θετικά τεστ, αλλά δεν ήμουν έγκυος... Γι' αυτό δεν μπορώ να τα εμπιστευτώ. Αν λάβω υπόψη και την περίπτωση της Κέλλυς, που είχε 4 θετικά και δεν ήταν έγκυος...

Δημοσίευση

προς χρυσπερ και εγω ειχα 3 θετυκα αλλα δεν ειμουν και ειχα και 1 αλλα ειμουν σε διαφορετικους χρονους και μηνες,μην μπερδεψω κανεναν.πντως σορυ κιολας αλλα αφου θελεις τοσο πολυ ενα μωρο γιατι δεν πας σε καποιον γιατρο να σου πει κατι παραπανω που ισως δεν ξερεις.μην το παρεις πρωσοπηκα,αλλα εγω π.χ. ειχα πολικυστηκες οωθηκες ποθ οταν εφτανε η λεγομενει οωριξοια δεν σπαγανε και γηνοτανε κυστες και μια θεραποια 2 μηνων εμηνα εγκυως στον μεγαλο μου γιο

Δημοσίευση

voula25 ΄έχω πάει στο γιατ΄ρο έχω ένα γίοκα 9 ετών ,τον προηγούμενο μήνα πηρα σερπαφάρ αυ΄το το μήνα όχι αλλά είχα κανονικά ωορρηξια και έσπασε το αυγουλάκι το είδα με υπέρηχο πάντως σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου

Δημοσίευση

ΑΧ ΧΡΗΣΙPER ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΠΕΡΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!

ΤΠ:3/10 ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΤ ΄΄ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ?΄΄ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ CLEAR BLU ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 26-28 ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΟΜΩΣ ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΘΑ ΗΞΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΑΛΕΥΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ (ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΒΑΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΝΑ ΜΗΝ ,ΜΕΤΑ ΕΛΕΓΑ ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ .ΕΙΔΙΑΚ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΠΟΛΥ ΔΥΦΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ !!!ΑΧ ΑΥΡΙΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....

Δημοσίευση

magda1982 εγώ είχα τελευταία περίοδο 710 και σλυμφωνα μετην ωορρηξία δεν πσεριμένω 111 εύχομαι να πανε όλα καλά και σε έμας αλλά και σεόλα τα κορίτσια πράγματι τα συναισθήματ έιναι ανάμικ΄τα .........

Δημοσίευση

magda1982 εγώ είχα τελευταία περίοδο 710 και σλυμφωνα μετην ωορρηξία δεν πσεριμένω 111 εύχομαι να πανε όλα καλά και σε έμας αλλά και σεόλα τα κορίτσια πράγματι τα συναισθήματ έιναι ανάμικ΄τα .........

Δημοσίευση

voula25 ΄έχω πάει στο γιατ΄ρο έχω ένα γίοκα 9 ετών ,τον προηγούμενο μήνα πηρα σερπαφάρ αυ΄το το μήνα όχι αλλά είχα κανονικά ωορρηξια και έσπασε το αυγουλάκι το είδα με υπέρηχο πάντως σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου

δεν κανει τιποτα.ξερεις κατι.μετα απο τον πρωτο μου γιο.οταν τον βατησα ηταν 9,5 μηνων εκεινη την εβδομαδα πηγα στην γιατρο και τησ λεω θελω να κανω κιαλο παιδακι,θα ξανα αρχησω θεραπεια? και μου λεει ναι,θα το κανονησουμε των αλλο μηνα αν θελεις.οκ! λεω και παω στο σπιτι,ολλα καλα το συζητησαμε με τον σηζηγο και το αφηνουμε ετσι,προσεξε μια φορα εγηνε ελευθερα και οταν πηρα τηλ. που ειθελα να κανονησω για θεραπεια ,καταληξα να κανωνησω για υπερηχω εγκυμοσηνης.και οπως ειμουνα 3 εβδωμαδων.πεζη συμαντικο ρολο το ανχως,για αυτο ρηξτω εξω

Δημοσίευση

voula25 αυτό έκανα και εγώ αυτό το μήνα προσπαθόυνε για δεύτερο παιδάκι 4 μήνες καιτον προηγούμενο πήρα σερπαφάρ αυτό το μήνα δεν πήρα τίποτα απλά παρακολούθησα την ωορρηξία μακάρι να είναι αληθηνο το τεστ μακάρι....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...