Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα πάρω τη σωστή απόφαση από κάθε μεριά..κα επειδη νιώθω ότι τις περισσότερες φορές επηρεάζομαι και παίρνω απόφαση θα ήθελα αυτή τη φορά να ζητήσω τις γνώμες σας σα τρίτα προσωπα που κοιτάτε το θέμα από άλλη οπτική μεριά.

Αφορά την άδεια επαπειλουμενης εγκυμοσύνης που μπορώ να πάρω. Εδώ και τρεις μέρες ήμουν λίγο κρυωμένη με πυετό γύρω στα 37,5 , όχι τίποτε δηλαδή το τρομερό αλλά δεν μπορουσα να πάρω κανένα φάρμακο. Ο πθολόγος μου είπε πως πρέπει να προσέχω αν θα παραμείνει στάσιμη η κατάστασή μου γιατί μπορεί να περνάω την νέα γρίπη ελαφρά. Κάτι που δεν ισχύει καθώς ο πυρετός ήδη έχει πέσει. Οι γονείς μου μου λένε να κάτσω , να πάρω άδεια επαπειλουμενης εγκυμοσύνης(θ έχουν και την ευκαιρία να πάνε την αλλη εβδομάδα και ένα ταξιδάκι), ο άντρας μου το ίδιο..θα κάνει λέει ότι περνάει από το χέρι του να μην κουραστώ, να μην δυσανασχετήσω αρκεί να κάτσω σπίτι. Ο διευθυντής είναι ενημερωμένος και με παρακαλάε και αυτός για άδεια καθώς ένα αγχος μη φύγω ξαφνικά και μείνει χωρίς δάσκαλο η τάξη μου το έχει. Έχει ενημερώσει και τους υπεύθυνους ανα πάσα στιγμή να στείλουν δάσκαλο..το θέμα είμαι εγω. Θέλω να πάω σχολείο..κουράστηκα να κάθομαι 2 χρόνια...με είχαν πιάσει κα κάτι ψυχολογκά δύσκολα και με τρομάζει η ιδέα..θέλω να δουλέψω..θέλω να νιώθω όπως όλοι που δουλεύουν..πείτε μου..πως πρέπει να σκεφτώ..με τι γνώμονα να αποφασίσω;;

Δημοσίευση

Ποια ταξη εχεις;;

Ουσιαστικα υπαρχει ιατρικος λογος να παρεις επαπειλουμενη; Γιατι να παρεις μια αδεια αφου η εγκυμοσυνη σου δεν απειλειται;

Περα απο το οτι θελεις να δουλεψεις και θα σου κανει καλο η δουλεια αφου μετα θα ξανακλειστεις ,πιστευω οτι αυτο με την επαπειλουμενη στο δημοσιο εχει καταντησει αηδια

Δημοσίευση

Καταρχήν περαστικούλια σου, εγώ πιστεύω οτι πρέπει να κάνεις το καλύτερο για σένα και το μωράκι σου,που στην προκειμένη περίπτωση είναι να πάρεις άδεια εφόσον την δικαιούσε γιατι να μην την πάρεις?

Δημοσίευση

Εγω πιστευω πως πρεπει να παρεις οποσδηποτε αδεια επειδη απο αυτα που λες καταλαβα πως εχεις να κανεις με παιδια και οποτε ανεμοβλογιες γριπες και ερυθρες θα κανουν παρτυ σε λιγο στο σχολειο ....ε... δεν ειναι περιβαλλον για μια εγκυουλα!!!να μην σκεφτεσαι τα ψυχολογικα σου αλλα το νινακι σου και να κατσεις στο σπιτι και θα βρεις τροπους να περνας καλα και να βγαινεις εξω για βολτιτσες!!!κατσε τωρα που μπορεις!!!φιλακιααααα

Δημοσίευση

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΡΙΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΔΕΙΑ. ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΟΥΛΕΥΑ ΩΣ ΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΜΗΝΑ. ΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΟΛΛΗΣΑ ΜΙΑ ΙΩΣΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΠΥΡΕΤΟ ΣΤΟΝ ΕΝΝΑΤΟ ΜΗΝΑ. ΑΡΑ ΟΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ. ΡΩΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...