Μετάβαση σε περιεχόμενο

baby swimming!


Recommended Posts

Κορίτσια σήμερα πήγαμε με τη μικρή μου για 1η φορά σε βρεφικό κολυμβητήριο.Ηταν απίθανα χαλάρωσε και κουνούσε τα ποδαράκια της δεξιά - αριστερά. Γελούσε συνέχεια και μια και ήταν η πιο μικρή στο συγκεκριμένο τμήμα έγινε και η μασκότ. Ο δάσκαλος τη βοήθησε και έκανε και βουτιές. Και μου άρεσε γιατί περάσαμε ουσιαστικό χρόνο οι 2μας χωρίς όλο το σόι. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα, αν τα μωράκια σας είναι πάνω απο 6 μηνών.Εμείς πάντως το κατα ευχαριστηθήκαμε αφήστε που μετά κοιμόταν για 2 συνεχόμενες ώρες απο την κούραση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

sakoulina k ego to skeftomouna ,akousa oti exei sto gipedo tou paok k sti xanth apla prepei na einai 6 minon ta morakia,perimena na ginei 6 minon k meta to ksexasame liogo ,apoti exo dei stin tv pantos prepei na einai apithana..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απο βδομάδα αν καταφέρω θα ανεβάσω και φωτο. Για θεσ/νικη δεν γνωρίζω εγώ μένω στο Ηράκλειο σε αυτή τη φάση και οι εγκαταστάσεις είναι άψογες. Καλά έχω τρελαθεί απο το απόγευμα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο γιος μου ξεκίνησε από έξι μηνών και του άρεσε πολύ από την αρχή. Έχει πλάκα στις βουτίές!! Τη δεύτερα μέρα η δασκάλα τον φύσηξε στη μυτούλα και τον βούτηξε. Δεν έκλαψε! (δέχονται από έξι μηνών έως τριών ετών στο συγκεκριμένο γκρουπ).

Πέρυσι το χειμώνα έβλεπα κάτι μεγαλύτερα παιδάκια να κολυμπούν στην ανοιχτή πισίνα μες το καταχείμωνο όταν οι έξω τυλίγονταν στα παλτά τους!

Μου άρεσε πολύ το όλο θέαμα με τα παιδάκια να έχουν υπέροχα κορμάκια, να αψηφούν το κρύο, να αγωνίζονται..Μακάρι και ο δικός μου να συνεχίσει, προς το παρόν του αρέσει τουλάχιστον.

Είναι κρίμα πάντως τα ελληνόπουλα να μην ξέρουν να κολυμπούν!

Όσο μικρότερα ξεκινούν τόσο καλύτερα! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοειτσια κι εγω θελω πολυ να την παω τωρα που κλεισαμε τους 6 μηνες...αλλα δεν ειχα χρονο να το ψαξω. Αν ξερετε πειτε μου που εχει κοντα σε Νεα Σμυρνη Καλλιθεα...και καθε ποτε πρεπει να την πηγαινω; Ειναι δεσμευτικες οι ωρες;Γιατι αμα αρχισω δουλεια εχω βεβαρημενο προγραμμα και δεν ξερω καθε ποτε θα μπορω...Για γραψτε οσες ξερετε!Φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το εχω ακουσει κ εγω κ μου φαινεται πολυ καλο που ξεκινανε σε τοσο

μικρη ηλικια!!

Αλλα βρε κοριτσια τι γινεται με τα μικροβια?? :unsure::dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η πισίνα που πάμε εμείς (στο Ολυμπιακό στάδιο) καθαρίζεται με όζον και όχι χλώριο, γι'αυτό και το αποφάσισα. Το χλώριο δεν είναι και ότι καλύτερο για τόσο μικρά μωράκια. Καθαρίζεται έτσι αποτελεσματικά και υγειινά από τα μικρόβια αλλά τηρούνται αυστηρά και κάποιοι κανόνες υγειινής βέβαια. Ντους πριν την είσοδο στην πισίνα, ειδικές πάνες και μαγιώ, καλύματα για τα παπούτσια στα αποδυτήρια, σαγιονάρες στο χώρο γύρω από τη πισίνα...

Για να ξεκινήσεις κανονίζεις πρόγραμμα, ανάλογα και με τις ελεύθερες ώρες που υπάρχουν και τη χωρητικότητα της πισίνας (μέγιστος αριθμός ατόμων ανά γκρουπάκι). Αν κάποια στιγμή χάσεις ένα προγραμματισμένο μάθημα έχεις δυνατότητα αντικατάστασης σε άλλη μέρα σε συνεννόηση με τον υπέυθυνο.

Όλα είναι σχετικά βέβαια, ανάλογα με την προσέλευση κλπ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργώ

αν κ σήμερα κλείσαμε τους 2 μήνες μόλις,

ανυπομονώ να φτάσουμε στο 6μηνο

για να ξεκινήσουμε στο ΟΑΚΑ...

Μπορείς να γράψεις πόσες φορές/εβδομάδα,

πόσες ώρες, τιμές κ ότι άλλο χρειάζεται

να ξέρουμε πριν την έγγραφη.....(;)

Χάρηκα που διάβασα πως είσαι ικανοποιημένη

από τον χώρο......

Ευχαριστώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πηγαινουμε και μεις για πλατσα πλουτσα !!! Ειναι τελεια , το περιμένουμε και οι δυο πως και πως !!! Νομιζω ειναι η καλυτερη δραστηριοτητα για μωρα και μαμαδες :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πόση ώρα προσπαθώ να γράψω και με πετάει έξω :angry:

Marimari με το καλό να ξεκινήσετε. Μην το σκέφτεσαι καθόλου, είναι πολύ καλό για τα μωράκια. Ο χώρος στο ΟΑΚΑ γενικά καλός είναι αν και δεν είχε κατασκευαστεί αρχικά για αυτό τον σκοπό. Ένα κακό είναι ότι μπάζει λίγο κρύο μερικές φορές και η θερμοκρασία του νερού δεν είναι πάντα ..απόλυτα σταθερή. Αλλά μην φανταστείς τίποτα τρομερό. Τίποτα δεν παθαίνουν.

Λίγη σκληραγωγία δεν βλάπτει, αντίθετα κάνει καλό :laugh: .

Όχι, χωρίς πλάκα μια χαρά είναι.

Τα μαθήματα είναι δύο φορές την εβδομάδα μισάωρα. Διαλέγεις ημέρες και ώρες ανάλογα με τα κενά. Καλό θα ήταν να έκλεινες και από τώρα για να διαλέξεις τις ιδανικές για σας ώρες. Η εγγραφή είναι εφάπαξ στην αρχή δεν θυμάμαι πόσα. Το μήνα η συνδρομή είναι 58 ευρώ. Θα πρέπει να παίρνεις ειδικές πάνες για baby swimming. Εγώ βρίσκω μόνο στο Βασιλόπουλο. Από τη γραμματεία θα πάρεις και μαγιώ όταν το γράψεις.

Υ.Γ. Και εγώ περίμενα πώς και πως το εξάμηνο. Τον είχα γράψει τρεις μήνες πριν. Δεν είναι πολύ νωρίς για να τον γράψεις από τώρα! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lovie έγραψε:

Εγω στην Περαια μπορω να παω.

Στην Τουμπα ομως δεν μπορω να παω...

Δε μ'αφηνει ο αντρας μου........Ειναι Αρης....:lol: :lol: :lol: :lol:

χαχα.στ ποσειδωνιο δεν εχει?
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γήπεδο ΠΑΟΚ κολυμβητικό πρόγραμμα για βρέφη

«Μαμά και παιδί»

Ηλικίες: 5 μηνών έως 3 ετών

Γήπεδο Τούμπας (ΠΑΟΚ), Θύρα 5-6, Αδαμίδου & Μικράς Ασίας,

Τηλ.: 2310 952190, 2310 952193

gia tis ilikies pou mas endiaferoun vrika mono afto

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στο ποσειδωνιο δεν εχει για τοσο μικρες ηλικιες, αποτι ειχα ψαξει. Δεν ξερω αν αλλαξε κατι απο τοτε, περασαν 3 μηνες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Γιωτα κ εγω την ιδια σελιδα ειχα βρει αλλα το τηλεφωνο δεν το εχουν σηκωσει... Πρεπει να εχω παρει πανω απο 20 φορες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...