Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ

Recommended Posts

Καναμε λοιπον και εμεις την αρχη σημερα,την πηγα κατα τισ 11 αφοθ εφαγε στο σπιτι κ την πηρα στις μια,οταν την πηρε αγκαλια η κοπελα ουτε σημασια δεν μου εδωσε ,το μυαλο της ηταν στα παιδακια μονο"αντε γεια ρε μανα "που δεν μου ειπε...σε γενικες γραμμες περασε την ωρα της παιζοντας,γκρινιαξε κιολας αποτι μο ειπαν ,την βαλανε να κοιμηθει δνε ηθελε κ εκλαιγε,την ειχαν αρκετη ωρα αγκαλια και οταν πηγα να την [αρω ειχε γινει σαν πατζαρι απο το κλαμα ....νυσταζε η καϋμενη...αυριο θα την παω νωριτερα για να δοκιμασουμε να την ταϊσουν το φρουτο εκει,ειναι το μικροτερο μωρακι του σταθμου για την ωρα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλη αρχη κ καλο κουραγιο τοσο για την κορη οσο κ για τη μαμα (ή μηπως περισσοτερο για τη μαμα???).

Ειμαι σιγουρη οτι η μικρουλα θα συνηθισει γρηγορα. Η μαμα παλι...? :P

Γιώτα κράτα γερά! Εσύ έχεις περισσότερη ανάγκη το κουράγιο μου φαίνεται!

Σε 3-4 μέρες δε θα θέλει να φύγει από τον σταθμό η Κων/να!

Προσαρμόζονται εύκολα τα ατιμούτσικα!

Καλή αρχή φιλενάδα! Και στον σταθμό και στην Υπηρεσία!

γιωτακι μου καλη αρχη σας ευχομαι αν και θα προσαρμοστει πολυ ευκολα

πιο δυσκολο ειναι για εμας παρα για τα μικρουλια μας

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ Κ ΔΥΣΚΟΛΗ.ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ Κ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Κ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ.ΟΜΩΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΣΟΥ.ΥΠΟΜΟΝΗ.

Καλή αρχή Γιώτα.

Μια χαρά τα πήγε για πρώτη μέρα.

Η πρώτη βδομάδα θα είναι δύσκολη μεά θα συνηθίσει.

Εσύ κοίτα να το πάρεις απόφαση γιατί το πιο δύσκολο νομίζω πως είναι για τις μαμάδες.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !!! ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Κ Η ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ....Κ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ...

τριτη μερα σημερα κ την αφησαμε κ για φαγητο ,εφαγε σχεδον ολα τα φρουτα (πρωτοφανες ) αλλα μονο το μισο φαγητο,εντωμεταξυ πιστευα οτι απο εκει θα καταλαβαινα αμα τις αρεσει ,το μεσημεριανο ειναι το μονο γευμα που τρωει ευχαριστα..εντωμεταξυ μου ειπαν οτι δεν εκλαψε αλλα καθε μεσημερι μου την φερνουν με κοκκινα ματια ,ειναι κ γαλανοματα κ φαινεται αμα εχει κλαψει ..απο αυριο εχω αδεια (ναι πηγα μονο για μια μερα δουλεια) τι να κσνω ?να την κρατησω σπιτι?φοβαμαι μην ξεσυνηθισει,σαββατοκυριακο και Δευτερα Τριτη Τεταρτη θα ειναι κλειστος ο σταθμος οποτε θα την εχω σπιτι,νσ την παω για λιγο?ισα ισα για να παιξει ?δεν ξερω τι να κανω...

νατε καλη αρχη! :) εγω θα ελεγα να την πας για λιγες ωρες..πως θα συνηθιζει? αμα δεν παει τοσες μερες θα ειναι φτου κα ιαπ οτην αρχη..εγω λεω να την πας εστω αυριο μεθαυριο..

θα την παω για να κανω και δουλειες,αισθανομαι ασχημα που δεν θα δουλευω και δεν θα την εχω μαζι μου,λες και την παραταω νοιωθω,εντωμεταξυ πηρα παραπανω μερεσ απο τη δουλεια κ θα παω στις 9 Νοεμβρη ,αμα το ηξερα οτι θα μου δινανε αδεια θα την ξεκινουσα αργοτερα

Μην αγχωνεσαι τωρα,τι σημασια εχει λιγες μερες νωριτερα η αργοτερα,μια χαρουλα θα ειναι το μωρο Γιωτα μου,μην ανησυχεις!Φιλακια πολλα :kiss:

ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ... ;)

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ :kiss:

Υ.Γ. ΕΙΧΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΧΑΘΗΚΕ :huh:

ΓΙΑΤΙ? :dry:

Ιφιγενεια κοριτσι μου ποσο καιρο εχω να σε δω,αχ το Σκαρλετονι τι κανει?μαυρη πετρα ερριξε μωρε!δωσε της πολλα πολλα φιλια και στο Μαρακι σου επισης :kiss:

Γιωτουλα sorry για την παρεμβασουλα

Ιφιγενεια μου ειναι μια κουκλα το Μαρακι,η πρωτη μερα στη δουλεια ηταν οκ,με εστειλαν εκει που ημουν κ πριν για να βοηθησω (ξερεις εσυ) αλλα εγω γυρισα ολα τα γραφεια και ειδα παλιους γνωστους,το μεσημερι με πηγανε να παρουσιαστω στο μεγαλο Ψαρι (ξερεις εσυ) ,γνωρισα και τη φιλη σου την Γιωτα!!!!!πηρα υπολοιπο αδειας και καθομαι,ηταν κουραστικη η πρωτη μερα κ την χρειαζομαιτην αδειουλα χαχαχαχα

Γιώτα μου καλή αρχή και από μένα κοριτσάκι μου.Πολύ ωραία πήγαν όλα με την Κωνσταντίνα και τον σταθμό απ'ότι διαβάζω.Βρε συ Γιώτα σε Δημόσια Υπηρεσία είσαι;;Δεν πήρες 9 μήνο;;

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΚΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ;;;ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΛ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ :P ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ :( ΚΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΓΑΜΒΡΟΣ :lol: !!!

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ........ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ;) !!!

ΓΥΡΙΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΝΑΛΛΑΞ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΔΙΑ B) ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ :laugh: ΕΝ ΔΥΟ ΕΝΑ ΔΥΟ ΕΝ ΔΥΟ!!!!!!!!!!

ΠΑΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ Ή ΒΡΑΔΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΛΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

:kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...