Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 861
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αχ βρε Τσζουλιάνα μου, νομίζω οτι είσαι!

Αν διαβάσεις και τις οδηγίες, λένε οτι και αν βγει πολύ αχνή, πάλι είσαι!

Κάνε υπομονή 2- 3 μέρες και ξανακάνε!

Τουλίνα μου, φυσικά και υπάρχουν πιθανότητες να μείνεις έγκυος την 7η μέρα αρκεί να έχεις μικρό κυκλό και ο άνδρας πολύ ανθεκτικά σπερματοζωάρια!

Τι κύκλο έχεις;

Δημοσίευση

και εγω πιστευω κοριτσακι μου πως μαλλον εισαι γιατι καισε μενα πριν απο 4 μερες μου εδειξε το τεστ μια πολυ αχνη γραμμη και προσπαθουσαμε με τον ανδρα μου να δουμε αν οντως ειναι και πηγα και εκανα μετα απο 2 μερες μια χοριακη και ηταν πραγματικα εγκυμοσυνη....

Δημοσίευση

Νανούκα μου ο κύκλος μου είναι πότε 30 ημέρες πότε 32 και πότε 28 :dry: :dry: αλλά όταν μίλησα με το γιατρό

μου είπε πως δεν υπάρχει μεγάλη απόκλιση ημερών και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα..

Εσύ τι λες???:huh: :huh:

Δημοσίευση

Καλημερα στην πολυ καλη παρεα σας!!Συγχαρητηρια σε ολες τις κοπελες στο forum γιατι πραγματικα πιστευω οτι η προσφορα σας ειναι πολυτιμη!!Εγω μεχρι σημερα ηξερα καποια βασικα συμπτωματα και εψαχνα απεγνωσμενα στο διαδικτυο για πληροφοριες τις οποιες μου λυσατε μεσα απο τις προσωπικες σας εμπειρειες!!Εγω σταθεροτατο κυκλο 28-30 μερες και ενω επρεπε να εχω αδιαθετησει στις 20 Φλεβαρη....ακομα τιποτα..Εκανα πριν μια εβδομαδα ενα τεστ αλλα βγηκε αρνητικο.Πραγματικα δεν αγχωνομαι γιατι δεν ειναι κατι που το ειχα στο προγραμμα αλλα ουτε και κατι ενεπιθυμητο(αν ειμαι εγκυος).

Τα συμπτωματα που εχω ειναι πονοι χαμηλα στην κοιλια,αλλες φορες μοιαζουν περιοδου και αλλες παλι σαν σουβλιες,το στηθος μου δεν εχει πρηστει καθολου αλλα πονανε παρα παρα πολυ οι θηλες μου,μια φορα ειχα μια λιποθυμικη ταση εντονη και μετα μικροκαουρες.Επισης εχω προβλημα με το εντερο (σπαστικη κολλιτιδα)και κατα διαστηματα ποναω εντονα χαμηλα δεξια και πρηζομαι μεχρι σκασμου.Τωρα εχω εναν μονιμο ελαφρυ πονο στο ιδιο σημειο και πρησμενη κοιλια χωρις ομως τη δυσφορια που νιωθω αλλες φορες...Αρκετες μερες τωρα εχω υγρα πολλα και δεν εχω πολυ ορεξη για φαγητο.Αυτες τις μερες λογω αδειας που εχω απο τη δουλεια θα παω να κανω την Β'χοριακη.

Πες τε μου την γνωμη σας..πραγματικα ειναι πολυτιμη!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ..ΕΚΑΝΑ ΧΤΕΣ ΕΝΑ PREDICTOR ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΙΔΑ,ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ).ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ? ΛΟΓΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ Ε?

ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ..... ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ..

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ..

Δημοσίευση

stroumf σοβαρα κοπελα μου??Α αυτο ειναι πολυ καλο!!Οσο για το ληγμενο τεστ δεν το συζητω!!!κανε αλλο η χοριακη!!!Αχ μακαρι το ευχομαι ολοψυχα να εισαι κοπελα μου!!!το οτι αισθανεσαι οτι θα αδιαθετησεις δεν λεει τιποτα!Αχ θα περιμενω με ανυπομονησια τα νεααααα!!!

φιλακιααααα!!!

Δημοσίευση

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΠΑΩ ΕΑΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΤΕΛΙΚΑ (ΟΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΕΜΠΑΚΙ..

ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΝΕΑ!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια καλημέρα!

Έχω μια απορία: έχω κύκλο 28-30 μέρες και αυτό το μήνα από τη 18η μέρα άρχισαν τσιμπήματα περιόδου. Συνήθως δεν ξεκινούν τόσο νωρίς. Πότε ξεκινούν οι πόνοι περιόδου όταν πρόκειται για εγκυμοσύνη; Άλλα συμπτώματα δεν έχω αλλά μου φάνηκε περίεργο να έχω ενοχλήσεις από τώρα.

Φιλιά σε όλες

Δημοσίευση

maru γεια σου. Ακριβώς το ίδιο μου συνέβη εμένα τον προηγούμενο μήνα αλλά δεν ήμουν. Κι εγώ πίστεψα ότι ήταν εγκυμοσύνη γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ. Αυτόν το μήνα ξανά τα ίδια. Περιμένω να αδιαθετήσω στις 30/3. Εύχομαι παρ'όλα αυτά εσύ να είσαι!!

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια!

χθες έκανα 2 τεστ predictor με 2 μέρες καθυστέρηση..το ένα δεν έδειξε απολύτως τίποτα (ούτε στο παράθυρο ελέγχου), και το άλλο αρνητικό.

περίοδος ακόμη να μου έρθει. το στήθος πρησμένο-στα πλάγια όταν το αγγίζω πονάει-, νεύρα πάρα πάρα πολλά, δυσκοιλιότητα, και όπως καταλαβαίνετε νιώθω σαν μπαλόνι έτοιμο να σκάσει με όλα αυτά. ούτε ροζ υγρά, ούτε καφέ που έχω συνήθως πριν μου έρθει. Με πονάει όμως η κοιλιά χαμηλά σαν να πρόκειται να έρθει - αυτό την 33η που περίμενα, και την επόμενη μέρα- και νιώθω τσιμπήματα χαμηλά κυρίως δεξιά.

τα clear blue είναι πιο αξιόπιστα?

και χθες που πήγα Βιοιατρικη να ρωτησω για χοριακη μου ειπανε πως ειναι λίγο νωρίς να την κάνω.. πόσες μέρες δηλ. να περιμένω?

ωορρηξία είχα στις 15/3 και τελευταία περίοδο 25/2.

Δημοσίευση

ΣΙΛΙΚΑ καλημερα, μαλλον ειναι καλυτερα να περιμενεις λιγες μερες ακομη για χοριακη.Θα σου προτεινα να δοκιμασεις κ τεστ αλλης μαρκας,ειναι αξιοπιστα τα πρεντικτορ, αλλα δενχανεις τιποτα να δοκιμασεις κ καποιο αλλο.ΚΑλα αποτελεσματα σου ευχομαι!!!!

Δημοσίευση

Silika καλημερα κι απο μενα!Εγω προτεινω να πας αυριο ή μεθαυριο για χοριακη.Δεν καταλαβαινω γιατι σου ειπαν πως ειναι νωρις...Τεσπα...

Εγω εκανα 7η μερα καθυστερησης.Δειχνει κ πιο σιγουρα αποτελεσματα ωστε να μη χρειαστει μετα να την ξανακανεις...

Αν αντεχεις την υπομονη μην κανεις κι αλλο τεστ..Τσαμπα λεφτα νομιζω!!!

Σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα και απο μένα!! Θελω τη γνώμη σας για αυτο που μου σμβαινει. Έχω κύκλο 29-36 μέρες με μέσο όρο τις 32 μέρες (πάνω απο 32 συνέβη ελαχιστες φορες). Σήμερα είναι η 35η μέρα και ακόμη τίποτα, αισθάνομαι όμως ότι θα έρθει....Χθες έκανα τεστ και βγηκε αρνητικο. Αγκαλίτσες έκανα μόνο την 8η και την 10η μέρα και μετρώντας καθημερινα τη θερμοκρασια μου αυτη ανεβηκε την 21η με 22η μέρα (δεν θυμάμαι ακριβώς). Εσείς τί λέτε??

Δημοσίευση

Sarlot mou kalimera agapi mou...

Eilikrina oti kai an poume emeis,,,

Mporei kai na exoume lathos...

Giauto egw tha sou elega na perimeneis akoma liges meres kai an den sou erthei periodo...

Tote na pas na kaneis xoriaki agapi mou...

Sou euxwme ola ta kalitera...

Kala apotelesmata...

Filia...

Kai o theos mazi sou...

Tha perimenoumw nea sou...

Koritsia mou sas euxwme se oles sas ta kalitera...

OLA THETIKAAAAAAAAAAAAAAAAAA....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Έχω μία gonal 1050 iu που ανοίχτηκε 29/7 και έχουν περισσέψει 650 iu. Ψάχνω να την ανταλλάξω με δύο ή έστω μία gonal 300 iu που να λήγουν από 10/2025 και έπειτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθει εντός 28 ημερών από το άνοιγμα, δηλαδή μέχρι και 26/8. Εάν κάποια κοπέλα που βρισκεται στην Αττική ή σε κοντινές περιοχές, και κάνει ήδη διέγερση ή πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στον επόμενο μήνα, θέλει να ανταλλάξουμε θα ήμουν υπόχρεη.. Σας ευχαριστώ!
    • Κορίτσια όσες είχατε υγρά εμφύτευσης στη μία εγκυμοσύνη, είχατε και στις άλλες; Ρινορραγία είχε καμία; Εγώ ειχα και ρινορραγία και υγρά εμφύτευσης στην 1η εγκυμοσύνη και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα έχω και στην άλλη αν και όταν έρθει. Οποτε κάθε φορά που δε βλέπω αυτά τα συμπτώματα απογοητεύομαι χωρίς καν να μου έρθει περίοδος πρωτα. 
    • Καλησπέρα κορίτσια. 🙂 Ευχομαι σε όλες τα καλύτερα.  το πρώτο μου μπεμπακι ήρθε μέσα σε 3 μήνες.  Τώρα για το 2ο προσπαθούμε εδώ και μισό χρόνο και ακόμα δεν… Ξερω ότι δεν είναι αρκετό το διάστημα αλλά αγχώνομαι αφενός γιατί δε θελω να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας τα παιδάκια μου (βέβαια αυτά δεν τα καθορίζουμε εμείς) κι επειδή 1/09 ξεκινάω δουλειά και θα αναγκαστώ να αφήσω τη μικρή μου στη γιαγιά της.  Είχαμε πει με τον άντρα μου ότι αν έμενα έγκυος ως τότε, θα έπαιρνα επαπειλούμενη και δε θα επεστρεφα.  Τώρα όλα δείχνουν ότι θα επιστρεψω.    Επισης, κάτι πολύ σημαντικό, τον Απρίλη είμαι μέσα μου σίγουρη ότι είχα βιοχημική γιατί είχα υγρά εμφύτευσης για 2 μέρες και ρινορραγία ακριβώς όπως και στην 1η εγκυμοσύνη μου. Αντιθέτως, τώρα που δεν έχω αυτά τα συμπτώματα, είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι εγκυος. Δε θα χρειαστεί καν να κάνω τεστ. Γιατί δεν ερχεταιιιιιιι;  
    • Αυτά είναι τα πιο ωραία ψώνια..ας πάμε τώρα που μπορούμε..εγω κουράζομαι πολυ.. έχουμε ίδια εγκυμοσύνη..τώρα γύρισα από τον εμβρυολογο.. Μ πΕ αυτές οι εγκυμοσύνες πάνε μέχρι 36 εβδομάδα.. καλά κ εγώ Πιτ 14/11 έχω αλλά μέχρι μου λέει 16 Οκτωβρίου περίπου θα πάει το πολύ..τα μικρά ήταν 740γρ ο ένας κ 770γρ ο άλλος..μια χαρά μεγαλώνουν κ ο τράχηλος 40,0 mm.. καλά είναι Μ πΕ για δίδυμα.. μετά πήγαμε κ παραγγείλαμε κ 2 κούνιες..κ εγώ θέλω λίγο να φτιάξω μια λίστα..Μ έχουν δώσει αυγά κ καρότσι διπλό.. πρέπει να οργανωθωω όμως γτ περνάει ο καιρός να δω τι έχω κ τι πρέπει να πάρω..
    • Κορίτσι καλησπέρα!!!  Εύχομαι όλες οι εγκυμοσύνες να πηγαίνουν καλά με το καλό ο νέος μήνας που έρχεται να φέρει κι άλλα θετικά τέστ !!!  Λοιπόν τα δικά μου νέα είναι οτι πήγα για σαλπιγγογραφια, όλα είναι φυσιολογικά και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.  Το πρόβλημα θα έλεγα από τη πλευρά μου ήταν ο γιατρός που πριν καν κάνουμε την εξέταση μας είπε με το τρόπο του να πάμε για εξωσωματική.  Άσχημη εντύπωση μου δημιούργησε και στεναχωρήθηκα πριν ξεκινήσει η εξέταση.  Δε ξέρω γενικά πως είναι άλλοι γιατροί, αλλά με το καλημέρα να θέλει να σου πει μη προσπαθείς άλλο φυσιολογικά...  Πριν από 2 βδομάδες είχα πάει σε σύμβουλο γονιμότητας και με ενθάρρυνε, μας είπε ότι αν διορθώσουμε κάποια θέματα στο κύκλο μου (τελικά έχω ΣΠΩ) θα έρθει σίγουρα η εγκυμοσύνη μέχρι τα Χριστούγεννα.  Τι να πιστέψω βρε κορίτσια; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...