Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παλευει για τη ζωουλα του..

Recommended Posts

Κοριτσια πριν μια βδομαδα γεννησε μια φιλη του αντρα μου ενα πανεμορφο γαλανοματικο αγορακι. Σημερα η κοπελα βγηκε απο το νοσοκομειο αλλα το μωρακι το κρατησαν μεσα... Εχει υπερβολικα χαμηλους παλμους και δεν ξερουν καν αν θα επιβιωσει.. Και ολο αυτο γιατι αυτη ειναι πολυ του φυσιολογικου τοκετου κλπ αλλα σε υπερβολικο βαθμο. Ειχε κανονισει να γεννησει σπιτι με τη βοηθεια μαιας, αλλα δεν την παρακολουθουσε γυναικολογος, μονο η μαια και φυσικα δεν ειχε κανει καμια εξεταση.. Προσπαθησαν πολυ ωρα στο σπιτι με τη μαια κ οταν πηγαν στο νοσοκομειο ειδαν οτι το μωρο ειχε τυλιχτει 3 φορες με το λωρο και το προλαβαν στο τσακ με καισαρικη. Οι γιατροι της ειπαν οτι αν ειχε κανει την β επιπεδου θα φαινοταν αυτη η ανωμαλια που εχει στην καρδουλα του και με μια ενεσουλα μετα τη γεννα του θα ηταν μια χαρα. Η κοπελα ειναι πολυ χαλια και τα εχει βαλει με τον εαυτο της που δεν εκανε τις εξετασεις.. Κριμα.... Μακαρι ολα να πανε καλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 145
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μακαρι ολα να πανε καλα για αυτο το μωρακι και να κερδισει την μαχη για την ζωη του

ομως αυτη η γυναικα ελεος πια με αυτες τις υπερβολες για τον φυσιολογικο τοκετο αμαν πια!!!!μα τοσο ανευθυνοτητα πια?????

γιατι να πληρωσει αυτο το παιδακι την βλακεια της???

Ευχομαι να πανε ολα καλα με το μωράκι και να παει σπιτάκι του γρηγορα :)

Λένα μου καπως μπερδεμενα μας τα λες ...τι σχεση εχει ο φυσικός τοκετος και η περιτύλιξη λωρου με την ενεση και τη Β΄επιπέδου ??

Αλλο το ενα αλλο το αλλο ...

Ευχομαι ολα να πανε καλα..το μωρακι να βγει νικητης απο αυτη τη μαχει και να τα καταφερει!!!!!!!!!!!!!!

Οσο αφορα την μανουλιτσα του,τι να πω??Ουδεν σχολιο..

Κρίμα το μωράκι. Ελπίζω να τα καταφέρει. Μα ούτε έναν υπέρηχο; Γιατί; Και η μαία δεν τη συμβουλεψε; Εμείς εδώ ακόμα και αν έχουμε αποκλειστικά μαία να μας παρακολουθεί τους δύο μεγάλους υπρήχους τους κάνουμε.

εχει σχεση αυτο που λεει η λενα και μαλιστα πολυ μεγαλη γιατι αν αυτη η γυναικα δεν ειχε τοση μα τοση υπερβολη με τον φυσιολογικο τοκετο ετσι ωστε να μην παει καν σε γυναικολογο,να μην κανει καν τις απαραιτητες εξετασεις σημαινει οτι ειχε επιλεξει νσα γεννησει οπως τα παλια τα χρονια.οχι πως εχω καμια αντιρηση μαυτο αλλα τι κακο ειχε δηλαδη να παει για εξετασεις ε????

αυτο το παιδακι το ρωτησε κανεις γιατι να περναει οοοοοολα αυτα και να κινδυνευει η ζωη του????

εδω κανουμε ενα σωρο εξετασεις και παλι σιγουρια δεν εχουμε εκεινη πως ηταν ησυχη ε?????

αντε να το απαντησει στο μωρο της τωρα αυτο

Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το μωράκι!! Μα καλά όμως, αυτή η μαμά δεν ήθελε να δει το μωρό της όσο το είχε στην κοιλιά της;; :( Εγώ ανυπομονούσα κάθε φορά που πήγαινα στον γιατρό! Και περίμενα πως και πως κάθε φορά την επόμενη συνάντηση! Ο Θεός να βάκει το χέρι του και να πάνε όλα καλά!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ Κ ΟΛΟ

ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ

ΓΩΝΕΙΣ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΕ

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΝΑ ΤΟΣΟ

ΔΥΣΚΟΛΑ

ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΕΣΤΩ

Κ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΟΛΑ

ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ??????????

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ

ΤΟΣΟ

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΩΡΑ????????

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Κ Η ΚΟΠΕΛΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΥΡΙΞΕΙ ΤΩΡΑ

ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗ ΟΜΦΑΛΙΟΥ ΛΩΡΟΥ

Περίπου ένα στα τρία έμβρυα γεννιέται με τον ομφάλιο λώρο δεμένο γύρω από τον λαιμό του.(14) Αν και αυτό δεν δημιουργεί συνήθως προβλήματα, σε κάποια έμβρυα προκαλεί επιβράδυνση της καρδιακής τους λειτουργίας, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο στάδιο του τοκετού και χρώση του αμνιακού υγρού με μηκώνιο. Όλα αυτά έχουν πιθανόν σχέση με το πόσο σφικτά είναι δεμένος ο λώρος στον λαιμό του εμβρύου. Σε πρόσφατη μελέτη με έγχρωμο Doppler βρέθηκε ότι όταν υπάρχει στο σημείο περιτύλιξης μειωμένη ή απούσα τελοδιαστολική ροή, τότε χρειάζεται καισαρική τομή για την αποφυγή των ανωτέρω προβλημάτων.

ΠΗΓΗ:http://www.iatrikionline.gr/EL_M_1-2004/7.htm

Αν καταλαβα με τον υπερηχο θα εβλεπαν το προβλημα εγκαιρως και θα επαιρναν το μωρο νωριτερα

Μακαρι ο μικρος να τα καταφερει

το καημενουλη...ελπιζω να τα καταφερει το μωρακι και να δυναμωσει η καρδουλιτσα του...δε φταιει η μανουλα του,κι αυτη για καλο νομιζε οτι τα εκανε ολα αυτα..για να γινουν ολα φυσιολογικα,αλλα καμια φορα θελει να εμπιστευομαστε και την επιστημη...ας πανε ολα καλα απο δω και περα..

Κοριτσια επειδη δεν ξερουμε και επειδή εγω δεν την εχω σε καλο την γλωσοφαγιά , καλο ειναι να περιορισουμε τους χαρακτηρισμους κλπ κλπ . Πεστε μια ευχουλα για το παιδάκι και αφηστε τη μανουλα στον πονο της ...

apis η μικρη μου γεννηθηκε με τριπλη περιτύλιξη . Ο γιατρος ήταν ετοιμος να μου κανει καισαρική αλλα δοκιμασε αλλη μια φορα με εμβρυουλκο και ευτυχως βγήκε . Καποια πραγματα μπορουν να γινουν απο τη μια μερα στη αλλη ...

ευχομαι ολα να πανε καλα ο θεουλης ας βαλει το χερακι του

αμαρτια ειναι να πληρωνουν τα μωρακια τις βλακειες των γονιων τους

σορυ κιολας

Ενταξει η κοπελα θεωρουσε πως εκανε οτι καλυτερο, ηταν τοσο αισιοδοξη, ειχε τετοια πιστη στον εαυτο της που δε φανταστηκε πως θα υπηρχε καποιο προβλημα.. καλως η κακως... Λαλα ημουν καπως αναστατωμενη πριν κ ισως δεν τα εγραψα. Το μωρο εχει καποιο προβλημα με την καρδουλα του, δεν ξερω πολλες λεπτομεριες για αυτο και θα φαινοταν στον μεγαλο υπερηχο, ετσι ειπαν τουλαχιστον οι γιατροι. Και την περιτυλιξη ισως να την ειχε προλαβει αν την παρακολουθουσε γυναικολογος, γιατι ο λωρος επιδεινωσε το προβλημα που ειχε στην καρδια του.

Αλκοστ εισαι εγκυος???????????????????????? Μπραβο κοριτσι μου!!!!! Συγχαρητηρια!

Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ

Το καημενουλι!! :( αυτη η μαμα πληρωνει την ανευθυνοτητα αυτη με το χειροτερο τροπο..και σιγουρα στο επομενο δε θα την επαναλαβει!

Ας γινει καλα το παιδακι και τα υπολοιπα ξεχνιουνται.. :unsure:

εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά με το μωράκι και να κερδίσει αυτή τη μεγάλη μάχη που δίνει...δεν θέλω να πω τπτ για τη μαμά του και για το αν έπραξε σωστά ή λάθος..

μόνο να τα καταφέρει ο μικρούλης!!

Αχ Λένα μου κρίμα.Μακάρι να πάνε όλα καλά.Πάντως να σου πω την αλήθεια με εκνευρίζουν λίγο αυτά τα δήθεν.Υποτίθεται ότι προσπαθούμε να πάμε μπροστά και όχι να μένουμε κολλημένοι.Εννοείται ότι είμαι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού (και εγώ έτσι γέννησα)αλλά χιλιες φορές καισαρική και υγιές μωρό παρά παραδοσιακός τοκετός και τρέχα γύρευε. :huh:

ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΣ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΜΑΝ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΥΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΥΣΥΧΑΣΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

Κρίμα,...μακάρι να πάνε όλα καλα!!! Το πήρε το μάθημά της η κοπέλα...ας πάρει και το παιδάκι της όμως!!

Εγώ δεν είμαι καθόλου υπέρ της γέννας στο σπίτι!! Δεν μπορουμε να γυρίσουμε πίσω σε κάποια πράγματα...Ευχομαι όλα να ήταν μια μικρή περιπέτεια..ίσα ίσα για να της βάλουν μυαλό...τίποτε παραπάνω!!!!Πες μας νέα όταν έχεις..θα ήθελα πραγματικ΄να ξέρω αν τα κατέφερε ο μικρουλης...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...