Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 114
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μακαρι βρε αναστασια μου, να ξυπναγες και να ελεγες πως ειδες ονειρο!

Εγω βλεπω ποια στον υπνο μου γυαλακια, χειρουργεια!

Αστα!

Η καρδια της μανας ποναει αλλα αντεχει για τα ζουζουνακια της!

Ο θεος να σου δωσει την δυναμη που χρειαζεσαι!

Δημοσίευση

Αναστασια μου, διαβασα μονο το δικο σου αρχικο μηνυμα...πραγματικα σου ευχομαι να πανε ολα καλα!

το ξερεις πως ο Σπυρακος ειναι δυνατος και ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ τα καταφερνει!!! αυτο το πηρε απο τη μανουλα του!

εχεις ολη την συμπαρασταση μας, αγαπη, σκεψη και ευχη!!!!

ολα θα πανε καλα!!!

Δημοσίευση

Αναστασια εισαι μαθημενη πια μια ζεστη μια κρυο . φορτωσου δυναμη καιμην λυγισεις τωρα .Ο Σπύρος απο σενα παιρνει δυναμη και εσυ απο εκεινον , σκεψου τιε πιο ευχαριστες στιγμες της ζωης σου και πολεμα .Αυτο το αντρακι ειναι γιγαντας εχει θεληση και θα πανε ολα καλα .

Θα συμφωνησω με καποια κοπελα που σου ειπε να παρεις και δευτερη γνωμη παιδιατρου , καποτε οταν ηταν ο Σταυρος 2 ετων ειχε πολλες διαρροιες ειχα παρι τη παιδιατρο τηλ.και αρχικα καναμε διατροφη με τα συνηθισμενα φαγητα .Αυτο ομως συνεχιζε και τον πηγα στη πολυκλινικη του ολυμπιακου χωριου , εκει τον ειδε καποια η οποια ειναι λεει παιδιατοε και αντι αν μου πει τι θα κανω με την διαρροια κοιταγε το κεφαλι του παιδιου .Ο Σταυρος τοτε ηταν με πολλα και μακρια μαλλια και το κεφαλι του φαινοταν μεγαλο , μου λεει αυτη το κεφαλι του ειναιμεγαλοι δεν θας το εχει πει η παιδιατροε ; Οχι της λεω ουτε η παιδιατροε αλλα ουτε οταν γεννηθηκε αυτη το χαβατης ειχε βγαλει μιαμεζουρα και μετραγε το κεφαλι του παιδιου !τα πηρα την εβρισα και σηκωθηκα και εφυγα και οταν μιλησα με τη παιδιατρο γελαγε και επειδη ηθελα αν ειμαισ ιγουρη γιτι το φιτιλακι μου το εβαλε επισκεφτηκα ακομα εναν παιδιατρο και μου επιβεβαιωσε οτι το παιδι ειναιμια χαρα.

Ξερεις καμια φορα εκμεταλλευονται το πονο για αυτο σου λεω παρε ακομα μια γνωμη, αν παλι εισαι σιγουρη οτι ετσι ειναι εσυ να εισαι δυνατη και εμις εδω να σε εμψυχωνουμε.

Δημοσίευση

εχω ηρεμισει καπως γιατι χθες μου ηρθε μια ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ οτι ειναι κορυφη αλλα και πολυ καλος ανθρωπος βεβαια δεν παυει να με φοβιζει το ενδεχομενο εγχειρησης και μαλιστα στο κεφαλι(θεωρω οτι ειναι πολυ δυσκολο για ενα παιδι να υποστει τετοιο χειρουργειο)

αυτο ειναι που με φοβηζει πιο πολυ θα πανε ολα καλα?? ακουσα απο γυναικες που εχει χειρουργησει τα παιδακια τους οτι τωρα ειναι μια χαρα και μιλανε και περπατανε ολα τα κανουνε

αρα ως προς αυτο το κομματι ειμαι υσηχη....ομως ΜΑΚΑΡΙ να μην χρειαστει κατι τετοιο και να ειναι καλα

Δημοσίευση

βανια μου 3 γιατροι τον εχουν δει και τον εχουν μετρησει μεχρι στιγμης και οι 3 το ιδιο μου λενε(εκτος απο την μια την ηλιθια που ειπε τις βλακειες της και αν βασιζομουν σαυτην θα αφηνα το παιδι μου στην τυχη του)

Δημοσίευση

εν το μεταξυ ξεχασα να πω οτι η παιδιατρος μου φοβαται πλεον να του δωσει αλλα περιθωρια μπας και αναπτυχθει μονο του

συγκεκριμενα μου ειπε οτι οι μηνες περνανε και πλεον παμε σε παθολογικη κατασταση αναστασια μου,αν δεν σου το πω και γινει κατι οτιδιποτε που δεν το θελω δεν θα μου πεις γιατι δεν σε ενημερωσα????

και εχει και δικιο

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ. ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ.ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΑΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ...

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ!!!

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΚΟΜΑ.

ΟΜΩΣ,

-ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗ ΖΩΗ...

-ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ.

-ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

-ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ...

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΗ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ..............

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

line_flow_blue_beg_41_time_1242964800_text_cf20c9dcf3efede1f220ece1f220e5dfede1e9.gif

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1004068800_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Δημοσίευση

Κουκλιτσα μου , τώρα είδα το θέμα σας!

Δεν πρέπει να φοβάσαι για τίποτα!

Ο γιοκας σου σε λατρευει και θα τα καταφέρει και αυτή τη φορά να βγει νικητης.

Εχε πίστη και δύναμη , προπαντώς μπροστά στο παιδί να μη δείξεις τίποτα , και να δεις που δεν θα χρειαστεί καμία επέμβαση..

Όλα θα πάνε καλα!

Δημοσίευση

κοριτσια ηθελα να σας ευχαριστισω ολες σας για την στηριξη που μου δινετε

και θελω μεσα απο την καρδια μου να σας ευχηθω οτι ποθειτε να το εχετε παντα στην αγκαλια σας

εγω αυτες τις μερες κανω μια μικρη ερευνα σχετικα με το θεμα μου και εχω βρει διαφορα ετσι ωστε να ειμαι προετοιμασμενη οταν θα παμε στον γιατρο

ελπιζω να περασουν γρηγορα οι μερες και να ερθει η τριτη....αν και μπορει να μην ακουσω ευχαριστα την περιμενω σαν λυτρωση αυτην την μερα και επεισης γνωριζοντας οτι αυτος ο γιατρος εχει χειρουργησει πολλα παιδακια και τωρα ειναι καλα και εχουν μια φυσιολογικη ζωη νιωθω προς το παρρον ηρεμη

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ... ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ.

ΑΝ ΟΜΩΣ, ΑΝ ΛΕΩ ΧΤΥΠΑ ΤΗΛ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΘΟΝΗ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΑΜΕΣΩΣ.

ΜΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ.

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

line_flow_blue_beg_41_time_1242964800_text_cf20c9dcf3efede1f220ece1f220e5dfede1e9.gif

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1004068800_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Δημοσίευση

αναστασια μου πολυ χαρηκα που διαβασα οτι εισαι πιο ηρεμη..

οτι θες ειμαστε εδω..

και απο γιατρους αμα χρειαστεις ακτι πες μου η παιδιατρο μου ειναι στο παιδων πεντελης και απο την κολητη μου επισης που σου εχω μιλησει μπορουμε να βρουμε ακρη..

βεβαια διαβασα οτι εχεις ακουσει τα καλυτερα για τον γιατρο που πας απλα σε περιπτωση που θες κατι αλλο λεμε...

βλεπεις ομως ακουγεται βεβαια κατι φοβερο αλλα πολλα μωρακια εχουν κατι τετοιο και ειναι ολα καλα αυτο θα σκεφτεσαι και οτι εχεις γιατρο που ειναι καλος και εχει εμπειρια σε τετοιες επεμβασεις(ασε που μπορει να μην χρειαστει καθολου κιολος δεν το ξερουμε ακομα..)

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακι! ολα καλα θα πανε ,μην στεναχωριεσαι,εισαι δυνατη μανουλα εσυ και ο Σπυρος ειναι θηριακι :) Και βρηλες κ καλο γιατρο απο οτι διαβασα,μια χαρα θα πανε ολα,ολα αντιμετωπιζονται.Σου στελνω θετικη ενεργεια και ολες οι καλες μου σκεψεις μαζι σας.Πολλα φιλια στον Σπυρο! :kiss:

Δημοσίευση

ΣΠΥ ΣΤΕΛΝΩ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΙΚΗΤΗΣ!ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ...ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,ΘΑ ΔΕΙΣ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...