Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια μου τι μου κανετε?Λοιπον εμενα τα νεα μου ειναι τα εξης!!

Επειδη παιρνω εδω και 16 μερες utrogestan μου ειπε ο γιαρος μου να κανω μια χοριακη σημερα για να δω τι γινεται κι αν δεν ειμαι να τα σταματησω ωστε να μου ερθει περιοδος!!Εχθες λοιπον μιας και ειχα δυο τεστ predictor ειπα δε χανω τιποτα να τα κανω!!Ε λοιπον εμφανιστηκε αμεσως απο μια γραμμη σε καθε παραθυρακι !!!!!!!!!!!!αλλα οι αντι για καθετες γραμμες ηταν οριζονιες!!!!!!!!!!!!!ΚΟΥΛΟ Ε????????Το δευτερο το αρνητικο αλλα το παραθυρο ελεγχου ισα που φαινοταν η γραμμη καθεη αυτη τη φορα!!Το σιγουρο ειναι οτι τα εκανα για να τα πεταξω και μονο γιατι μονο αξιοπιστα δεν ειναι απ οτι διαβαζω...........

Πανως αποψε μετα τις εννια θα μαθω τηλεφωνικα το αποτελεσμα !!Εχω πρησμενο στηθος ευαισθητες θηλες και πολλα μα παρα πολλα διαφανα και υπολευκα υγρα !!Sorry για τις λεπτομερεις περιγραφες....!!Παντως δε εχω θεωρητικα ακομα καθυστερηση αφου ειμαι στη 14η μερα μετα την ωορηξια(τη παρακολουθησαμε με υπερηχο)

Παντως εδω και 4 μηνες καθυστερηση δεν ειδα ....

Ελπιζω να ειμαι εγκυος αλλα δε το πολυ πιστευω....Απλα το ευχομαι...Φιλακια σε ολες και κουραγιο και καλη επιτυχια σε οσες (δεν )περιμενουν!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΙΙ KALH EPITYXIA !!!

Ε ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ (ΘΗΡΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ) Η ΕΧΕΙΣ 2-3 ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ (ΤΥΠΟΥ ΜΕΝΕΓΑΚΗ).

ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ! ΕΙΣΑΙ ΑΤΟΜΟ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΧΕ ΥΠΟΨΙΝ ! ;)

Δημοσίευση

ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΠΑΡΑ ΜΟΝΩ...ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! :):)

ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΕΥΛΙΓΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 4ο :):):)

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΣ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!

.....ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.....

dev104br___.png

Δημοσίευση

Και 4ο;;;!!!!!! :woohoo: μπραβο βρε θηριο!!!!! :woohoo: :woohoo:

Εισαι πολυ σπουδαια να το ξερεις!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Οχι σαν εμας τις μπαμπακοκωλες που ζοριζομαστε με το 1!!.... :blush::P

Τις θερμοτερες ευχες μου να ερθει και το 4ο μωρακι να μεγαλωσει η ευτυχια σας!!(και να ειναι κριτσακι...εστι για αλλαγη.. ;) )

Δημοσίευση

Kοριτσακια μου καλα!!Σας ευχαριστω ολες σας για το ενδιαφερον και για τα καλα σας λογια!

Τα αποτελεσματα τα πηρα τωρα γιατι δεν ηθελα να χαλασω το βραδυ μου

(λες και το ξερα B) ) και ειναι 0.1 δηλαδη αρνητικη!!Νo problem ομως ...Θα το

"παλεψουμε "πιο δυναμικα αυτο το μηνα!Ο γιατρουλης μου μου υποσχεθηκε να προσπαθησουμε για περισσοτερα ωαριακια!!

Προς το παρον ειμαι ακομα mom 3!!!!!!

Καλη σας μερα και καλα αποτελεσματα σε οσα κοριτσια προσπαθουν!!

Δημοσίευση

EEEEEEEEEIIIIIIIIIII ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ

Δ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ mom3 ισως ο επομενος μηνας να ειναι κ ο τυχερος σου

που το ευχομαι κιολας χαχαχαχ

μην στεναχωριεσαι ετσι?????????

φιλακια πολλα πολλα πολλα

Δημοσίευση

Kαλημέρα!!

Γλυκούλα mom3 δεν πειράζει!!!

Αυτό το μήνα να ΄΄ προπονηθείτε ΄΄ καλύτερα!!

Είμαι σίγουρη οτι θα έρθει και άλλο - άλλα ! θαυματάκια στη ζωή σας!!!

Σου ευχομαι καλή τύχη , χαλαρά όλα και να πας τώρα αμέσως να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Επειδή και εγώ το σκέφτομαι εάν θα γεννήσω στο Ιασώ πήρα και ρώτησα. Το superior  είναι ανακαινισμένο δωμάτιο με μεγαλύτερο χώρο διαθέτει πολυθρόνες και όχι καρέκλες για συνοδούς και το κακο είναι ότι είναι μόνο ένα τέτοιο δωμάτιο και δεν κλείνεις από πριν εάν γέννας και είναι διαθέσιμο το ζητάς να πας σε αυτό.
    • @Sotiria_94 εγω ειμαι της άποψης να ακολουθείς τ παιδι κ τις ανάγκες του. Εγω π θηλαζω ξερω ποσο τρωει? Αν βλέπεις κ δ χορταίνει εννοείται θα δώσεις παραπανω. Της @ΜαρίαΔημήτρης ειναι μπεμπαρα! Έχει αλλες ανάγκες απο ενα πιο λεπτεπιλεπτο μωρακι. Θα τ δεις κ αργότερα στις στερεές. Αλλο παιδακι τρωει μια μπολαρα φαι αλλο τ μισο. 
    • Καλησπερα σε ολες! Τι κανετε κοριτσια; Πως ειστε; Καλο μηνααα!!! Σε αλλα δικα μου νεα, εκανα εξετασεις και βρεθηκε αυξημενη η προλακτινη μου (το κανει το ΣΠΩ). Θα κανω μια ειδικη εξεταση για την προλακτινη. Με βαση τα αποτελεσματα των εξετασεων, η ενδοκρινολογος θα μου δωσει ενα χαπακι να την ριξουμε την τιμη της για να εχω πιο ποιοτικα ωαρια. Αυτα χοντρικα. Τρεχω για τις τελευταιες εξετασεις.
    • Καλησπερα @Eirin Τελεια που η σαλπιγγογραφια σου βγηκε καθαρη! Φανταστικα νεα! Εγω θα κανω την ερωτηση ποσο καιρο προσπαθειτε; Πριν πας σε εξωσωματικη θα πρεπει να δειτε πολλα πραγματα απο εξετασεις μαζι με θεραπειες (προκλησεις ωορρηξιας, σπερματεγχυση αν εσεις σαν ζευγαρι επιθυμειτε). Παρτε κι αλλη γνωμη αν μπορειτε απο αλλο γιατρο. Ευτυχως που βρηκες οτι εχεις ΣΠΩ. Εχω κι εγω και τοσο καιρο παλευα να ξεδιαλυνω αν εχω ή οχι (ο ενας ελεγε οτι εχω, ο αλλος οχι). Πρεπει να γινει συνεργασια ενδοκρινολογου μαζι με γυναικολογο για εναν ασθενη με ΣΠΩ και να του δοθει αγωγη. Στη δικια μου περιπτωση ο ενας γιατρος κατηγορουσε τον αλλο, με αποτελεσμα να φτασω στο και 5' για τη διαγνωση. Αν θες στειλε μου προσωπικο να μιλησουμε. Εχω περασει κι απο το δικο σου σταδιο.
    • κι εγώ Τρίτη, άντε να κάνουμε και την καμπύλη να τελειώνει κι αυτό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...