Μετάβαση σε περιεχόμενο

KORITSIA BOI8IA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

ti kanete koritsia?exw tromero problima kai xreiazomai ti voi8ia sas!loipon ton avgousto mou eixe er8ei periodos stis 9,ton septevri stis 7 kai twra perimena giro stis 5 an ontos einai etsi giati apo oti katalava paei pros ta pisw o kiklos mou.den exw kanena simptoma periodou ektos apo to oti twra teleftea pinaw sxedon sinexeia kai perisotero 8elw na trww sokolates!periodos akoma na mou r8ei,oute to sti8os ponaei oute fouskose mono liga ponakia eixa katw xamila tis proigoumenes meres kai elega twra 8a mou r8ei alla tpt kai edw kai poso kairo exw lefka igra.kai ex8es apo to mesimeri pou efaga mexri arga to vradi revomoun sinexeia.me ton filo mou panta diakekomeni epafi exoume.lete na eimai egkios?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΡΕ,ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΣΤ?ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ..ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΜΕ 1 ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ...ΑΝΤΕ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!!!!!!!!!

diladi pisteveis oti iparxei periptwsi na eimai egkios?fovame na kanw test i xwriaki giati de nomizw na eimai egkios.kai oses fores exw kanei panta apogoitefsi ipirxe.einai arketes oi meres pou exw ka8isterisi e??? :unsure: an imoun egkios de 8a eprepe na exw kai alla simptomata?

Υπάρχει πιθανότητα να είσαι έγκυος - με τη διακεκομμένη δεν έχεις 100% αντισύλληψη. Αν έχεις τεστ, κάνε! Με μια εβδομάδα καθυστέρηση που έχεις, σίγουρα θα δείξει.

Εύχομαι να δείξει αυτό που θέλεις να δείξει... :)

toso poli exw ka8isterisi e????oxi den exw test.lew na perimenw ki alles meres kai meta na parw.i mipws oxi?a!kai x8es vradi pou imoun eksw ipia mia mpiritsa kai molis ir8a spiti kai ksaplwsa gia na koimi8w de mporousa me ekaige to stomaxi mou kaoura eixa nomizw :dry::dry:

Αυτό το "φοβάμαι να κάνω τεστ" όταν το λέτε βρε κορίτσια...

Μου ανάβουν τα λαμπάκια!!! Δηλαδή είναι προτιμότερο το να'σαι σ'αναμμένα κάρβουνα;;; Άκου φοβάμαι...

Εγκυμοσύνη δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα'χεις συμπτώματα. Η κολλητή μου και στις δυο εγκυμοσύνες της δεν είχε κανένα σύμπτωμα. Κανένα! Ούτε στήθος πρησμένο, ούτε αναγούλες, ούτε μυρωδιές.. τίποτα!

Άντε, τώρα που κατάλαβα ότι το θέλεις, σου εύχομαι ολόψυχα να'σαι εγκυούλα! :)

δυστυχως τα πονακια ειναι συμπτωμα και περιοδου αλλα και εγκυμοσυνης, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βρεις ενα εφημερευον φαρμακειο και να κανεις κανα τεστακι γιατι δεν ειναι και λιγες οι μερες πουεχεις καθυστερηση.ααα!!!!!!μην ξεχασεις να μας ενημερωσεις!!!!φιλακια πολλα και ευχομαι να εισαι εγγυουλα. :kiss::kiss::kiss::kiss:

υ.γ.κατι μου λεει πως εισαι απο τα συμπτωματα που περιγραφεις

na sai kala georgiasamar!!!an oxi simera avrio 8a kanw oposdipote test giati de ginete ontos exw polles meres ka8isterisi..fisika kai 8a sas enimerwsw!!makari na einai opos ta les kai na exw ena mwraki sti koilitsa mou :silly: :silly:

Υ.Γ exw kai dekata.37.1 exw twra :silly:

Βρέ ακόμα σπίτι είσαι?

Γρήγορα σε ένα φαρμακείο. Με το να περιμένεις το μόνο που καταφέρνεις

είναι να αυξάνονται οι ελπίδες σου για θετικό αποτέλεσμα και σε περίπτωση αντίθετου αποτελέσματος να απογοητεύεσαι περισσότερο.

Τι βοήθεια βρε κορίτσι μου? τι να κάνουμε κ εμείς?

με την μέθοδο αντισύλληψης που χρησιμοποιείς φυσικά κ μπορεί να είσαι έγκυος. Κάνε ένα τεστάκι!!!!!

μετά από τόσες μέρες θα δείξει σίγουρα κ πες μας.

Εύχομαι να είσαι εγκυούλα!!!!!!!!!

geia sas koritsa!oxi den ekana testaki akoma.i8ela na perimenw akoma ligo.mexri stigmis tpt.oute ixnos ews simera!!vasika prin liges wres eixa tromera nevra k ligi stenaxwria etsi xwris logo kai eipa oti avrio sigoura 8a adia8etisw.kai twra exei ligi wra pou niw8w ena pono poli elaxisto katw xamila pros t'aristera elaxista ton niw8w kai sinexizw na exw wres wres igra.lete na eimai egkios vre koritsia apo ta simptomata pou sas grafw?avrio se periptwsi pou den mou er8ei periodos 8a paw na agorasw testaki giati de paei allo :huh:

8a perimenw ta fwta sas :)

καλε αντε κανε τεστ εγκυος εισαι! αντε γιατι σε περιμενει και ο πρωτος υπερυχος, ακομα εδω εισαι, τρεχουμε τωρα λεμε!!!!!

και βεβαια το πιστευω, γενικα σε θεματα εγκυμοσυνης δεν ειμαι τοσο απολυτη προσεχω τι γραφω αλλα εχεις τοσο καιρο καθυστερηση και πονακια και ΥΓΡΑΑΑΑΑΑΑΑ και 37,1 εισαι εγκυος εκτος αν εχεις ανεμογκαστρι χαχα. τοσο σιγουρη ειμαι!

ετσι λες εγω μετριομουν πρωι γιατι λεγαν η πρωινη μετρα και ειχα 36 και κατ και το βραδυ μου ανεβαινε 37 και αφου ελεγα μηπως ειμαι αρρωστη και δεν το ξερω αλλα ημουν εγκυος

εγω περιμενω νεα σου αυριο, πρωι πρωι να πας για τεστ μην το αφηνεις αλλο, ελεος με εσας που εχω μπλεξει οι μισες κανετε το τεστ πολυ νωρις και οι υπολοιπες πολυ αργα!!!!! χαχα

nai e????twra pou metri8ika as poume eixa 36.9 ara einai kalo simadi afto ;) na se rwtisw kai kati allo..efoson eixes ma8ei pos isoun egkios se oli ti diarkia tis egkimosinis eixes dekata i meta eixw katevei sta kanonika?ti ginete me afto to 8ema?

αφου εμαθα οτι ειμαι εγκυος μετα δεν ξαναμετρηθηκα,αλλα θυμαμαι που μου ελεγαν τα κοριτσια οτι να μετρησω την πρωινη μου θερμοκρασια και ενω ειχα 37,3 το πρωι ειχα 36,2 περιπου και απογοητευτικα οτι δεν ειμαι εγκυος και το βραδυ ειχα φτασει μεχρι 37,5 αφου ελεγα οτι ειμαι αρρωστη και δεν το εχω καταλαβει, μην τα κοιτας πολυ αυτα παιζει ρολο και πως αντιδρα ο οργανισμος, παντως και πονους περιοδου ειχα στην δευτερη εγκυμοσυνη και νομιζα οτι θα αδιαθετησω και υγρα ειχα οπως εσυ, στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ειχα καθολου πονους περιοδου οποτε ολα ειναι σχετικα, λοιπον πηγαινε αυριο και κανε το τεστακι και εδω ειμαστε να σηζυτησουμε οτι θες, καντο ομως ελεος πια ακομα και εγκυος να μην ησουν που πιστευω οτι εισαι, τοτε εχεις καθυστερηση χωρις λογο οποτε παλι θα πρεπει να δεις με το γυναικολογο σου γιατι; αν και εγω στο λεω εισαι εγκυουλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...