Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΕΓΚΥΟΣ?

Recommended Posts

Αγαπημένες μου, ήθελα να δημιουργήσω ένα θέμα στο οποίο θα μαζευτούμε όλες να εκθέσουμε το προβλημα που έχουμε εντοπίσει ή δεν έχουμε εντοπίσει ακόμα.

Διάσπαρτα γράφουμε σε όλα τα θέματα, αλλά σκεφτηκα πως υπάρχουν κοπέλες που δεν έχουν κάνει εξετάσεις, που δεν ξέρουν απο που να αρχίσουν και κάποιες οι οποίες ξέρουν μεν τι έχουν αλλά θα ήθελαν να το μοιραστουν με καποια που έχει το ίδιο.

Πάνω κάτω ξέρουμε τι προβλημα έχει η κάθε μια αλλά θα ήταν όμορφο να μαζευτούμε όλες μαζί.Θεραπείες, ενέσεις, ορμόνες, εξωσωματικές, αγχος, ενδομητρίωση, εμμηνόπαυση όλα να τα μοιραστουμε , για να μας καθησυχάσουν αλλα κ να μας ταρακουνήσουν ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ας κάνω την αρχή.

Είμαι 31 προσπαθώ ενάμιση χρόνο , εντοπίσαμε οτι έχω πολυκυστικες ωοθηκες και κανένα άλλο πρόβήμα ακόμα. Σπερμα δεν έχουμε ελέγξει ακόμα. Είμαι με θεραπεία κλομιφαίνης(σερπαφαρ) 3 μήνες τώρα , δεν κάνω πρεγκνυλ ένεση. Και απλά ελεγχω την ωορρηξία μου κάθε μήνα.

Θα συνεχίσω τη θεραπεία ακόμα ένα μήνα και μετά θα πάμε για πιο ειδικες εξετάσεις. :kiss:

Καλημέρα Γιουλάκι!!!

Θα ήθελα να σου πω ότι και εγώ έχω πολυκυστικές ωοθήκες με σοβαρό πρόβλημα στην ωορρηξία μου. Για τον λόγο αυτό έκανα και εγώ αγωγή με Clomiphene για τρεις ολόκληρους μήνες ... ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ όμως, διότι αποδείχθηκε μετά τους τρεις μήνες που έπαιρνα τα χάπια, ότι το πρόβλημα στην σύλληψη προερχόταν από τον άντρα μου και όχι τόσο από εμένα ... Γι' αυτό ως παθούσα και έχουσα την εμπειρία, θα σου πρότεινα πριν ξεκινήσεις την αγωγή με την κλομιφαίνη, να ελέγξετε το σπέρμα ... Εμένα ο άντρας μου (εών ο γιατρός μου μας το είπε από την πρώτη στιγμή πριν ξεκινήσω τα χάπια, να κάνουμε σπερμοδιάγραμμα) από εγωισμό αρνιόταν και το αποτέλεσμα ήταν να χαπακωθώ για τρεις ολόκληρους μήνες ...

marsoupilami έγραψε:

Καλημέρα Γιουλάκι!!!

Θα ήθελα να σου πω ότι και εγώ έχω πολυκυστικές ωοθήκες με σοβαρό πρόβλημα στην ωορρηξία μου. Για τον λόγο αυτό έκανα και εγώ αγωγή με Clomiphene για τρεις ολόκληρους μήνες ... ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ όμως, διότι αποδείχθηκε μετά τους τρεις μήνες που έπαιρνα τα χάπια, ότι το πρόβλημα στην σύλληψη προερχόταν από τον άντρα μου και όχι τόσο από εμένα ... Γι' αυτό ως παθούσα και έχουσα την εμπειρία, θα σου πρότεινα πριν ξεκινήσεις την αγωγή με την κλομιφαίνη, να ελέγξετε το σπέρμα ... Εμένα ο άντρας μου (εών ο γιατρός μου μας το είπε από την πρώτη στιγμή πριν ξεκινήσω τα χάπια, να κάνουμε σπερμοδιάγραμμα) από εγωισμό αρνιόταν και το αποτέλεσμα ήταν να χαπακωθώ για τρεις ολόκληρους μήνες ...[/q

και εμενα ο δικός μου δεν ξέρω γιατί δεν πηγαίνει. Όλο θα πάω λέει και όλο στο δρόμο είναι... ασε γιατι κ εγω δεν ξέρω ποσο θα αντέξω να χαπακώνομαι.....

γειά σας κ απο μένα. έχω πολυκυστικές κ έπαιρνα serpafar κάθε μήνα για περίπου 1 1/2 χρόνο κ το τελευταίο εξάμηνο και με ενέσεις αλλά τζίφος. αυτό το μήνα ξεκινάω εξωσωματική. αγριέψτε λίγο με τους άντρες σα, τι πάει να πεί δεν πάω? στην αρχή κ μένα λίγο στράβωσε αλλά μόλις τα πήρα στο κρανίο κ του είπε κ ο γιατρός ότι ξεκινάμε απο εκείνον, 3 εξετάσεις έκανε όχι μία!

Ωραίο το θεματάκι σου, Gioulaki μου! Εμένα το πρόβλημα μου είναι...... ΑΓΧΟΣ!!!!!! Δεν έχουμε κλείσει χρόνο ακόμη, αλλά δεν έχουμε ψαχτεί κιόλας! Εύχομαι να "γλιτώσουμε" τα τρεχάματα στους γιατρούς κι επειδή θέλουμε και οι 2 πάρα πολύ ένα μωράκι, εάν χρειαστεί θα "παιδευτούμε" λιγάκι παραπάνω...... Ίσως είναι ένα πρόβλημα τα κιλά μου..... προσπαθώ όσο μπορώ να προσέχω τρομάρα μου..... αλλά είμαι πάρα πολύ λιχούδο!!!! Δυστυχώς!!!!!

γιατι δεν μενω εγκυος? ! ακουνε τα σπερματοζωαρια για οικονομικη κριση...ακουει το ωαριο για αγχος και σιγα μην γινει ποτε καμμια συνεργασια αυτων! το σπερματοζωαριο ερχετε μεσα στη γκρινια και στο αγχος κ του λεει για την κριση το ωαριο στραβωνει προσπαθει να του εξηγηση οτι με αγαπη ολα γινοντε,το σπερματοζωαριο λεει οτι θελει να προσφερει τα παντα αλλα φοβαται μηπως δεν τα καταφερει, πλακωνοντε στο ξυλο,το ωαριο κανει τα δικα του και το κλεινει εκτος χωρου και καταληγει το κακομοιρο σπερματοζωαριο στη λεκανη μαζι με τα αδερφια του! με λιγα λογια παιρνει ποδι!

ασυμφωνια χαρακτηρων λεγετε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...