Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 65
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ! ΕΤΣΙ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΣΑΜΠΑ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!!!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! :) :) :):):):):):)

Δημοσίευση

ΓΛΥΚΑΑΑΑΑ.....ΚΑΛΗ ΤΥΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΩΡΙΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:;);););)

Δημοσίευση

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!! :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

Εχω θετική χοριακήηηηηηηηηηη!!!!

Τρα λαλαλαλαλαλαλα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σε 2 μερες βεβαια θα ξανακανω χοριακη για να το παρακολουθησουμε και την Πέμπτη θα παω για να δει σακο ο γιατρος. Αχχχ... μακαρι να πανε ολα καλα... :S Εχω καει στο χυλό και φυσάω και το γιαουρτι, οπως βλεπετε... :P:P

Κοριτσια σας ευχαριστώ τοσοσ πολυ για τις ευχούλες και το ενδιαφέρον.

Ξερω ότι νιωθουμε τοσο πολυ η μία την άλλη... :)

Οποτε ξερετε ότι μεσα απο τα βάθη της καρδιας μου σας ευχομαι μια απο τα ιδια το συντομοτερο. :kiss::kiss::kiss:

Ρουμπελάκι αντε νμίζω οτι εισαι η αμεσως επομενη απο μένα. ;)

Θελω να διαβασω ένα τεραστιο ΝΑΙ και απο σενα. Ενταξει??????????????????????????? :blink:

Δημοσίευση

αχ γλυκα μου ανατριχιασα....

πολυ χαρηκα..... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ευχομαι συντομα η μικρη μαγδουλα να εχει οχι αδερφακι αλλα αδερφακια...

:P:P:P:P:P

αντε σημερα διπλα τα νεα,,,

κ συ κ η ρουμπελα ειστε προς τον καλο το δρομο

:woohoo: :silly: :woohoo: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Γλυκούλα μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!! :) :)

Mε το καλοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!

Θα σε πάρω τηλ. να τα πούμε..

Μέχρι τότε.. να σου πω ότι η Ρούμπη είχε θετικό τεστ το πρωί!!! :woohoo:

Αχ η ευχή μου έπιασε!! Κι από τις δυο σας θετικά νέα!!!! :woohoo:

Δημοσίευση

Γλύκα έγραψε:

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!! :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

Εχω θετική χοριακήηηηηηηηηηη!!!!

Τρα λαλαλαλαλαλαλα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σε 2 μερες βεβαια θα ξανακανω χοριακη για να το παρακολουθησουμε και την Πέμπτη θα παω για να δει σακο ο γιατρος. Αχχχ... μακαρι να πανε ολα καλα... :S Εχω καει στο χυλό και φυσάω και το γιαουρτι, οπως βλεπετε... :P:P

Κοριτσια σας ευχαριστώ τοσοσ πολυ για τις ευχούλες και το ενδιαφέρον.

Ξερω ότι νιωθουμε τοσο πολυ η μία την άλλη... :)

Οποτε ξερετε ότι μεσα απο τα βάθη της καρδιας μου σας ευχομαι μια απο τα ιδια το συντομοτερο. :kiss::kiss::kiss:

Ρουμπελάκι αντε νμίζω οτι εισαι η αμεσως επομενη απο μένα. ;)

Θελω να διαβασω ένα τεραστιο ΝΑΙ και απο σενα. Ενταξει??????????????????????????? :blink:

ΑΓΑΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΧΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΓΛΥΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΙΣΩ! Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! :):):):):):):):):):):):)

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

ΠΟΣΟ ΧΩΡΙΑΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΙΣΑΡΑ ΜΟΥ???????? ;););):cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

περιπου 465 δε θυμαμαι ρε, απο τις τσιριδες και το κλαμα και το γελιο δεν καταλαβαινα τι μου ελεγε ο ανθρωπος :P:P:P

Εσυ δεν άντεξες και το έκανες ε???

Τρελοκομείο... είχες κοτσια μπραβο σου...

Τελειααααααααααααααααααααα :cheer::cheer::cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...