Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 65
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ! ΕΤΣΙ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΣΑΜΠΑ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!!!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! :) :) :):):):):):)

Δημοσίευση

ΓΛΥΚΑΑΑΑΑ.....ΚΑΛΗ ΤΥΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΩΡΙΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:;);););)

Δημοσίευση

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!! :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

Εχω θετική χοριακήηηηηηηηηηη!!!!

Τρα λαλαλαλαλαλαλα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σε 2 μερες βεβαια θα ξανακανω χοριακη για να το παρακολουθησουμε και την Πέμπτη θα παω για να δει σακο ο γιατρος. Αχχχ... μακαρι να πανε ολα καλα... :S Εχω καει στο χυλό και φυσάω και το γιαουρτι, οπως βλεπετε... :P:P

Κοριτσια σας ευχαριστώ τοσοσ πολυ για τις ευχούλες και το ενδιαφέρον.

Ξερω ότι νιωθουμε τοσο πολυ η μία την άλλη... :)

Οποτε ξερετε ότι μεσα απο τα βάθη της καρδιας μου σας ευχομαι μια απο τα ιδια το συντομοτερο. :kiss::kiss::kiss:

Ρουμπελάκι αντε νμίζω οτι εισαι η αμεσως επομενη απο μένα. ;)

Θελω να διαβασω ένα τεραστιο ΝΑΙ και απο σενα. Ενταξει??????????????????????????? :blink:

Δημοσίευση

αχ γλυκα μου ανατριχιασα....

πολυ χαρηκα..... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ευχομαι συντομα η μικρη μαγδουλα να εχει οχι αδερφακι αλλα αδερφακια...

:P:P:P:P:P

αντε σημερα διπλα τα νεα,,,

κ συ κ η ρουμπελα ειστε προς τον καλο το δρομο

:woohoo: :silly: :woohoo: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Γλυκούλα μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!! :) :)

Mε το καλοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!

Θα σε πάρω τηλ. να τα πούμε..

Μέχρι τότε.. να σου πω ότι η Ρούμπη είχε θετικό τεστ το πρωί!!! :woohoo:

Αχ η ευχή μου έπιασε!! Κι από τις δυο σας θετικά νέα!!!! :woohoo:

Δημοσίευση

Γλύκα έγραψε:

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!! :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

Εχω θετική χοριακήηηηηηηηηηη!!!!

Τρα λαλαλαλαλαλαλα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σε 2 μερες βεβαια θα ξανακανω χοριακη για να το παρακολουθησουμε και την Πέμπτη θα παω για να δει σακο ο γιατρος. Αχχχ... μακαρι να πανε ολα καλα... :S Εχω καει στο χυλό και φυσάω και το γιαουρτι, οπως βλεπετε... :P:P

Κοριτσια σας ευχαριστώ τοσοσ πολυ για τις ευχούλες και το ενδιαφέρον.

Ξερω ότι νιωθουμε τοσο πολυ η μία την άλλη... :)

Οποτε ξερετε ότι μεσα απο τα βάθη της καρδιας μου σας ευχομαι μια απο τα ιδια το συντομοτερο. :kiss::kiss::kiss:

Ρουμπελάκι αντε νμίζω οτι εισαι η αμεσως επομενη απο μένα. ;)

Θελω να διαβασω ένα τεραστιο ΝΑΙ και απο σενα. Ενταξει??????????????????????????? :blink:

ΑΓΑΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΧΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΓΛΥΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΙΣΩ! Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! :):):):):):):):):):):):)

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

ΠΟΣΟ ΧΩΡΙΑΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΙΣΑΡΑ ΜΟΥ???????? ;););):cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

περιπου 465 δε θυμαμαι ρε, απο τις τσιριδες και το κλαμα και το γελιο δεν καταλαβαινα τι μου ελεγε ο ανθρωπος :P:P:P

Εσυ δεν άντεξες και το έκανες ε???

Τρελοκομείο... είχες κοτσια μπραβο σου...

Τελειααααααααααααααααααααα :cheer::cheer::cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...