Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εκανε ο αντρας μου νεο υπερηχο ορχεων (ειχε ξανακανει πριν εναμιση χρονο καιτου ειχαν πει οτι ηταν οκ!)και εχει σοβαρες κιρσοκηλες και δεξια και αριστερα που κατα 90%προκαλουν την υποκινητικοτητα και τις αλλαγες στη μορφη του σπερματος....θυμωσαμε και οι δυο παρα πολυ...ο γυναικολογος του λεει οκ βρηκαμε το προβλημα κανεις χειρουργειο και σε 6 μηνες τα ξαναλεμε.

θα χειρουργηθει σε 1 εβδομαδα.ο ουρολογος που θα κανει το χειρουργειο του λεει μην περιμενεις και πολλα γιατι λογικα επιδι εισαι 45 χρονων θα το εχεις πολλα χρονια και μαλλον δεν θα γινει κατι θεαματικο..

κι εγω τρελαινομαι γιατι ξερω οτι αν καναμε εξωσωματικη απο τη στιγμη που εγω ειμαι οκ ολα θα πηγαιναν καλα!!και τρελαινομαι που δεν θελει να παμε τεχνητα για να μην παρω εγω ορμονες!ειναι πολυ τρυφερο αλλα εγω θελω να το κανω..

τι να κανω?

αυριο θα παω για το huhner test..αντε να δουμε..

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΗΡΕΜΗΣΕ..ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ..Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΧΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ Η ΟΧΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ...ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ..Ο ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ,ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕΙΣ..ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΓΜΗΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΤΟ ΘΕΣ..ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΩΡΑ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ..ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΛΠ "ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ"(ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΕΙ)

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

Δημοσίευση

Δεν ξέρω τι να σου πω γύρω από το θέμα.

Βρίσκω τρυφερό ότι δεν θέλει ο σύζυγος να σε ταλαιπωρήσει αλλά προτιμά να προχωρήσει ο ίδιος σε επέμβαση.

Ο γυναικολόγος σου τι σε συμβουλεύει τώρα? δεν κατάλαβα

να προχωρήσετε σε εξωσωματική ή στην επέμβαση?

αλλά πάλι έχετε πάρει απόφαση για την επέμβαση, οπότε προχωρήστε μαζί σε ότι επιλέγετε κ μην αγχώνεσαι, όλα θα πάνε καλά....

ίσως πρέπει να γίνει αυτό πρώτα για να έχει αποτέλεσμα κ η εξωσωματική ή να μην χρειαστεί καθόλου

Εύχομαι σύντομα να μείνεις εγκυούλα!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...