Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας και απο μενα:) λοιπον....φετος η μικρουλα μου θα παει πρωτη φορα σχολειο..(νηπεια). ειμαστε ολοι πολυ ενθουσιασμενοι μικροι και μεγαλοι!:laugh::lol: στον αγιασμο προχθες αναφερθηκε οτι δεν εχουν συλλογο τα νηπεια του σχολειου..θαθελα πολυ να δηλωσω οταν θα γινει..ναμαι ενεργη μαμα και τετοια.φυσικα πανω απολα ναχω ρολο για το καλητερο στο παιδι μου αλλά και στα αλλα παιδακια. το θεμα μου ειναι οτι δεν ξερω τι ακριβως κανουν:dry: τι ρολο εχει ενας συλλογος? ηταν καμια μανουλα μελος τετοιου συλλογου..πειτε βρε κοριτσια.. τι θα κανω ας πουμε αν μπω..?ασχετα σε ποια θεση...εγω φανταζομαι πρωτων για προβληματα να υπαρχει ''φωνη''απο της μαμαδες,και 2ον να οργανωνουμε καμια δραστηριοτητα..:laugh: λεω εγω τωρα...:lol: επεσα καθολου μεσα?η λεω ασχετα??:blush:

α!!! παντως το πρωτο που θα προτινω ειναι να κανουμε γρουπακι στο μαμμυ:P :P :laugh: :laugh: :woohoo: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

αν και εμενα ειναι μικρουλης ακομη και εχω χρονια ακομη μπροστα μου για το μεγαλο γεγονος ειπα να σου ευχυθω καλη αρχη για την μικρουλα σου που δεν ειναι πια μικρουλα χεχεχε και καλη επιτυχια σε σενα οταν με το καλο κανετε συλλογο πιστευω πως πρεπει να μαζευτειτε οι μαμαδες και να φτιαξετε συλλογο και να ασχολειστε με θεματα (νηπιαγωγων,εγκαταστασεων,εκδηλωσεων κτλ)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...