Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μας δαγκώνει συνέχεια!


Recommended Posts

Καλησπέρα βρε κορίτσια.Ναι καλά διαβάσατε ο μικρός μου έχει βαλθεί να μας δαγκώνει συνέχεια τις τελευταίες ημέρες.Δεν ξέρω τί να κάνω!Πιθανόν βγάζει καινούρια δοντάκια και υποφέρει αλλά και αυτό μόλις πάμε κοντά του να μας ορμάει:blink: Μάλλον το πήρε και σαν παιχνίδι γιατί γελάει όποτε το κάνει,όμως δεν μπορώ να του το σταματήσω..Καμία ιδέα?Οχι τίποτα άλλο είναι και πολύ κοφτερά τα δοντάκια του:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Χριστινα μου!Κοψτου το οσο ειναι νωρις γιατι θα εχεις προβλημα!Ο γιος μου το εκανε μικροτερος πιθανον κι αυτος λογω δοντιων κι εμεις γελουσαμε!Οταν ομως αρχισε να μας ποναει αυτος δεν σταματουσε,εβλεπε αντιδρασεις.Τελικα με φωνες τιμωριες και καλοπιασματα το εκοψε αλλα την γιαγια του την δαγκωνε ακομα σε σημειο που την αφηνε σημαδια αλλα το εκανε γιατι ηταν η μονη που δεν τον μαλωνε!Να φανταστεις ακομα και τωρα αν δεν του κανει καποιο χατιρι παει και την δαγκωνει κι αυτη γελαει!τι να πω;!Δωστου κανενα λαστιχο για οδοντοφυια αλλα μην τον αφηνεις να δαγκωνει γιατι θα εχετε προβλημα.Φαντασου να δαγκωσει κανενα αλλο μωρο;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! ΘΑ ΣΗΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΜΟΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΝΑΤΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,(ΚΡΙΚΟΙ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΑΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΛΩΣΕΤΕ Η ΝΑ ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΕΤΕ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΥΦΟΣ ΟΤΙ ΠΟΝΑΤΕ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ! ΕΔΩ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΔΑΓΚΩΝΕΙ(ΤΗΝ ΡΟΓΑ ΕΝΩ ΘΗΛΑΖΕ) ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προσπαθώ...Του δίνω ένα κρίκο οδοντοφυίας αλλά τίποτα.Συνεχίζει ακάθεκτος..Ναι φιβάμαι πολύ μην δαγκώσει και κανένα ξένο και πόσο μάλλον κανλενα άλλο μωρό..Κάνω ό,τι μπορώ αλλά...Ελπίζω να το κόψει από μόνος του..:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ισα ίσα του δείχνουμε τη δυσαρέσκεια μας όμως νομίζω οτι και αυτός ιο καημένος υποφέρει.Δε το κάνει μόνο για πλάκα αλλά δεν μπορεί να καταλάβει ότι μας πονάει..Γιαυτό και του δίνω κάτι σκληρό να μασάει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ! ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ! ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ! ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΜΑΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ! ΤΗΝ ΜΑΛΩΣΑ ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΜΩΡΕ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

cristin 888 αχ σιγουρα την ταινια τα σαγονια του καρχαρια τη ξερεις ε; αλλα τα σαγονια του Σταυρου ταγνωριζεις ; δεν μπορεις να φανταστειςτι ειχα περασει απο την ηλικα που αναφερεις εως και τριων ετων δαγκωνε ασυστολα ειχε ξεκινησει πρωτα με το σοι καιμετα επιασε ολα κοριτσακια της γειτονιας δεν εκανε διακρισεις βεβαια αγορι μονο ενα ειχε δαγκωσει .Της ανιψιας του αντρα μου ενα χρονομεγαλυτερη εκεινη της ειχε κοψει κομματι στη κοιλια της μια φιλης μου της κορη της ηταν το κοριτσακι 8 ετων στο χερι της κοπλας απο πανω που η μικρη ηταν 6 στο στερνο μεχρι και στο κουτελο ειχε δαγκωσει ενα άλο .Βεβαια εμας ειχε θεα με την ομιλια και ολα τα νευρα μαλλον απο οτι μας ειχαν πει τα εβγαζε εκεει αλλα και εγω δεν μπορουσα να το αφησω του ελεγα :Οχι ΣταυροΝικολα πονανε τιποτ αυατος τον μαλωνα τιποτα αυτος συνεχιζε τον εβλεπαν τα παιδακια και φωναζαν ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ και αυτος ελγε :αχ ωρια παιζουμε και εκοβε κομματια , μεχρι που μιαμερα δαγκωσε στο δακτυλομια μικρουλα γειτονιασσα η οια δνε ηξερε και ελληνικα ειναι απο το πακισταν να κλαει το κοριτσακι κατεβαινω κατω γιατι ηταν στη παιδικη χαα και εγω επανω ειχα δουλεια αλλα τον εβλεπα καθε τοσο ηταν με πολλα παιδια καιακουγοντας τοκλαμα ο κερατας δεν της αφηνε το δακτυλο κατεβανω κατω τι να πω στη μανα που δνε ηξερε γρυ ελληνικα ;τελικα συννενοηθηκαμε χαμογελασε και γυρναω και το πιανω και απο κατω μεχρι επανω τον φωναζα μεχρι που καποια στιγμη του πιανω το χερι του κοβω και εγω μια δαγκωνια και του λεω :πονας ; ετσι νιωθουν καιτ απαιδακια ετρεχαν δακρυα απο ταματια του και εγω εγεινα χαλια αλλα δεν μπορουσα να το αφησω να συνεχιστει το εκανα ασυναισθητα το θεμα ειναι οτι ειχε απποτελεσμα εκτοτε δεν εχει ξαναδαγκωσει και εχουν περασει σχεδον τρια χρονια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα μου 'εκανε τέτοια η πρώτη μου κόρή και δεν ήξερα τι να κάνω και έκλαιγα σα χαζό :( και μου έλεγε και κάτι βλακείες ο άντρας μου γιατί αυτόν δεν τον δαγκωνε (δηλ. εφταιγα εγώ):ohmy: .

Στα επόμενα παιδιά μου ο μόνος λόγος που τρώγαν ξυλιά στον πωπό και μάλιστα γερή ήταν όταν δαγκώναν. Σε πληροφορώ ότι το δοκιμάσαν ελάχιστες φορές. Με τα παιδιά άντε να βρεις άκρη.

Καλό κουράγιο.:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι είναι πολύ κακιά συνήθεια αλλά από χτες που έγραψα το ποστ και μετά τον μαλώνω κάθε φορά που πάει να μας δαγκώσει και βλέπω αποτέλεσμα.Θα δείξει.Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνήσω λέγοντας να μην του δίνετε καμία σημασία εκέινη την ώρα!

Μόλις δαγκώσει απτόητη πάρτον και απασχόλησέ τον με κάτι άλλο,κάνε σαν να μην σε δάγκωσε...

Μία φάση είναι και θα περάσει.Απλά νομίζω οτι αυτός παίζει και όσο βλέπει οτι ανταποκρίνεστε ( έστω και με δυσαρέσκεια ) αυτός απλά συνεχίζει το παιχνιδάκι του!Θα περάσει , μην ανησυχείς!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κοριτσιαα, και εγώ σήμερα έκανα το δεύτερο μπανιο, νομίζω με παίρνει ένα ακόμα κ μετά τέλος. Κ εγώ έλεγα δεν θα μπαίνω αλλά δεν μπορώ να πω όχι στην θάλασσα 🫠
    • Επικίνδυνο δεν είναι το πολυποδακι, δεν είπα κάτι τέτοιο! Έχω αφαιρέσει 2 φορές ως τώρα! Ούτε μπορεί το έμβρυο να εμφυτευτει πάνω σε πολύποδα και αυτό είναι το θέμα.. δηλαδή οι πολύποδες στη μήτρα μειώνουν τα σημεία που θα μπορούσε να εμφυτευτει ένα έμβρυο..! Με την αφαίρεση του λέω έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να προχωρήσει σε εμφύτευση ένα γονιμοποιημένο υγιές έμβρυο.  Στη φάση που είσαι τώρα δεν θα μπορέσει να αφαιρεθεί ο πολύποδας λόγο του πάχους του ενδομητρίου. Δηλαδή κανονικά για να αφαιρεθεί πρέπει να είσαι λίγες μέρες μετά την περίοδο και πριν την ωορρηξία όπου το πάχος του ενδομητρίου είναι λεπτό ακόμα και θα μπορέσει ο γιατρός να το αφαιρέσει με επιτυχία. Η αποξεση επίσης έχει καταργηθεί ως τρόπος αφαίρεσης πολύποδα γιατί ουσιαστικά αυτό που γίνεται στην αποξεση είναι να πηγαίνει ο γιατρός και να "ξύνει" ουσιαστικά το πάνω στρώμα του ενδομητρίου στα τυφλά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λεπταίνει με κάθε αποξεση το ενδομήτριο και να μην αφαιρείτε με επιτυχία ο πολύποδας. Με την υστεροσκοπηση πάει ο γιατρός με κάμερα και αφαιρεί το πολύποδα με χειρουργικό ψαλίδι οπότε έχουμε με ακρίβεια την αφαίρεση του και δεν επηρεάζει το ενδομήτριο για μελλοντική εγκυμοσύνη. Γενικότερα αν προχωρήσετε εντέλει σε αποξεση λόγο της εγκυμοσύνης που δεν προχωράει, μετά από 1-2 κύκλους που θα σου έρθει περίοδος, πήγαινε για ένα τσεκ να δείς τι γίνεται με αυτό..
    • Πολύ όμορφα άρχισε η εβδομάδα κορίτσι μου.  Χρόνια πολλά σε όλους και όλες κορίτσια μου!!! Να περάσετε όμορφα ότι κι αν κάνετε σήμερα!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Θα συμφωνήσω με την @Παρασκευαιδου. Χοριακη γιατί ξανά έκανες εφόσον είδατε σάκο κτλπ ; Όσον αφορά το μικρόβιο που βρέθηκε συνήθως αν είναι στην αρχή της εγκυμοσύνης τα αντιμετωπίζουν άμεσα οι γιατροί και δεν υπάρχει κίνδυνος για το έμβρυο. Επίσης , το ουρεοπλασμα το ίδιο , πάλι το αντιμετωπίζουν αν και ξέρω γυναίκες που το είχαν και δεν είχαν κανένα πρόβλημα στην εγκυμοσύνη τους. Αυτό βέβαια εννοείται διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα!    Τι έγινε τελικά ;  ευχομαι να έχεις ευχάριστα νέα!! 
    • Καλημερα κορίτσια! Τι ωραία που θα ήταν να ξεκίναγε έτσι κάθε Δευτέρα 🤷‍♀️🙈 Καλά να περασετε ότι κι αν κάνετε  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...