Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kalhmera.Tha ithela na rwthsw an kapoia kopela exei an parei Dostinex gia diakoph tou galaktos.

Prin 4 meres phra gia na kopsw to gala mou gt ta mwra mou den kathontan sto stithos kai eixa provlimmata (ponous k petrwma stithous)

O provlimmatismos mou einai oti einai h tetarth mera k akoma vgainei gala.

O gynaikologos mou mou eipe na vgalw olo to gala,na parw ta xapia k meta na desw to stithos sfixta me epidesmo gia tis epomenes 5 meres.

Oses exete parei auta ta xapia,mesa se poses meres stamatise to gala sas?

Tis prwtes meres etrexe k esas?

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΑΛΑ.ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΠΙΕΖΕΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΛΙΓΟ.ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΑΠΙΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.Ε,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΑ ΠΙΕΣΩ ΓΑΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ.ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ!ΤΙ ΝΑ ΠΩ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ!

Δημοσίευση

πρεπει να τα παρεις και μετα να δεσεις το στηθος σου με εναν επιδεσμο για 2 24ωρα και μετα να μην πιεσεις το στηθος σου γιατι οσο το πιεζεις αυτο θα συνεχιζει να βγαζει και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη τα πηρα και μετα οποτε πιεζα εβγαζε η γιατρος μου ειπε να μην τα πιεζω και οταν εκανα υπερυχο μαστου και ρωτησα αν εχει μεινει μεσα γαλα γιατι βγαζω σταγονες μου ειπε ο ειδικος οχι δεν βλεπει τιποτα

Δημοσίευση

nai,to proto diimero eixa ginei toumpano ,mou eipe na min travikso katholou gala,k i alitheia einai oti siga siga arxise na aporofatai apo ton organismo,vevea kana mina meta pou pira ena eidiko eksartimataki tis avent pou vgazei ekso ti thili (me suxni xrisi monia upotithete) tin proti fora pou to evala sto stithos vgike gala se kremodi morfi (nai eixe meinei ligo)

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΧΑΠΙ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΑ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΔΕΣΑ. ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ. ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣΑ ΠΟΛΥ!ΜΕΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, ΕΚΤΗ ΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ, ΠΙΤΑ!:laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Katerinioo μου και γω στην εβδομαδα σου δηλαδη υπεφερα απο καουρα αλλα για λιγες μονο μερες. Μετα υποχωρησε και να σκεφτεις οτι εχω παλινδρομηση γενικως. Τα γεμιστα δυστυχως νομιζω επιβαρυναν την κατασταση ειναι βαρυ φαγητο. Δοκιμασε ισως λιγο χαμομηλι ή λιγο γιαουρτακι- γαλατακι αλλα σιγουρα μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο. @Diwni μου τι ωραια νεα, αφρατουλα και η δικη σου η μπεμπα μπραβο της, με το καλο να την ξαναδειτε. Ποσο μεγαλωσαν τα μπεμπινια μεσα στις κοιλιτσες Παναγιτσα μου και γω εχω κανει μια κοιλια να με το συμπαθειο αυτες τις μερες. 
    • Ναι στο Ρεα. Παιδιά δεν πονάω καθολου αλλά έρχονται από μόνοι τους και μου βάζουν παυσίπονο. απλά δεν έχω κοιμηθεί από χθες το πρωί,με σήκωσαν και άσπρισα και δεν με πήγαν να δω το μωρό, δεν με άφησαν καθόλου να περπατήσω. Τουλάχιστον έφαγα φαγητο και όχι μόνο τσάι και έβγαλα 5 ολόκληρα ml γάλα με το θηλαστρο να πάνε στην μπουμπού μου. Προσπάθησα να κόψω να δείτε το μαλλί μας.
    • Κορίτσι μου η ΑΜΗ δεν σχετίζεται με την ποιότητα αλλα με την ποσότητα. Και δεν υπάρχει και κάποια εξέταση που να μπορούμε να δούμε την ποιότητα. Ο κυρίως παράγοντας που επηρεάζει την ποιότητα είναι η ηλικία. Για ποιο λόγο εσύ θεωρείς ότι ίσως δεν έχεις καλά ωαρια; Ο γιατρός μου πάντως μου είπε πως μπορούμε ως ενα βαθμο να βελτιώσουμε τα ωάρια με συμπληρώματα βιταμίνες , ηπια άσκηση,  καλή διατροφή και αποφυγή καπνίσματος αλκοόλ.
    • @Katerinioo δ νομίζω να χρειάζεται να ανησυχησεις γτ έχεις καούρες. Και γω ενα διαστημα ειχα πολλες π με χαλούσαν. Εγω τωρα ειχα να πάω ενα μηνα κ τωρα θα πάω πάλι στις 9 τ μηνός.
    • @ΜαρίαΔημήτρης θυμισε μου που γεννησες. Στο ρεα? Θυμαμαι καλα?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...