Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 97
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΟΥ ΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟ ΕΒΓΑΛΕΣ!!!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΠΙ ΜΑΜ ΜΑΣ!!!!!!ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΑΣ!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Αναστασία μου.....

Να σας ζήσει!!!

Της εύχομαι υγεία, καλή τύχη, ευτυχία, αγάπη, πολύ αγάπη!!!

Και σε σας να τη χαίρεστε και να την καμαρώνετε και να είστε

πάντα έτσι ευτυχισμένοι.

Πολλές ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές, με πολλές αγκαλιές

και ρουφηχτά φιλιά.

Συγκινούμε .......να χαίρεσαι την κάθε στιγμή μαζί της!!!

Καλή λοχεία!

Δημοσίευση

:woohoo: :laugh: :woohoo: :laugh: Συγχαρητηρια!!!!!Αναστασακι μου να σας ζησει!!!Εσυ μας εκανες εναν κοριτσαρο....σωστο γενιτσαρο...:woohoo: :laugh: Μπραβο!!!!Ευχομαι ολα τα καλα του κοσμου στην ζωη της και η ευλογια του Θεου πανω της καθε στιγμη!!!Να την χαιρεστε την κουκλαρα σας!!!!:kiss:

Δημοσίευση

Αναστασάκι.... Γουελκαμ του δε κλαμπ των μανούλων!

Να σας ζήσει η δίμερη χορευταρού τσαχπινογαργαλιάρα κορούλα σας! Να είναι γερή και να σας προσφέρει μόνο χαρές!

Καλή λοχεία σε σένα! Να της δώσεις άπειρα φιλάκια από το Μαράκι στα πατουσάκια της!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ Η ΤΣΑΧΠΙΝΑ ΜΑΣ!!!!!!:woohoo:

ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΡΥΒΕΣ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ?:silly: :laugh:

ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ?:woohoo:

ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ...ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΙΣΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ:laugh:

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ !:kiss:

ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ !:kiss:

ΝΑ ΥΓΕΙΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ Η ΤΣΑΧΠΙΝΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!:kiss:

Δημοσίευση

:laugh: Κοριτσια σας φερνω νεα της Αναστασιας μας!!!!!Πλεει σε πελαγη ευτυχιας!!!!:woohoo: Γεννησε φυσιολογικα τον κοριτσαρο της,δεν ποναει,η μπεμπουλα θηλαζει κανονικα,την εχει συνεχεια στο δωματιο μαζι της και την χαιρεται καθε στιγμη!!!!:laugh: Μου ειπε οτι εχει μαγουλακια η τσουπριτσα της αλλα λεει δεν της μοιαζει,μοιαζει στον μπαμπα της η μικρη!!!!Ελπιζω να ειναι τοσο ομορφος οσο η Αναστασια μας:P Παντως ειπε πως ειναι θεα η μπεμπα!!!!Της ειπα ποοοοοσες ευχες γραψατε και στελνει σε ολες πολλα φιλακια!Θα μας τα πει η ιδια οταν γυρισει σπιτακι της!!!Με το καλο!!!!:)

Δημοσίευση

Ωραία νέα Υβόννη !!!

Αναστασία τις ευχές και από εμένα !!!

Γλυκιά μου να σου ζήσει η κουκλίτσα σου να είστε και όλοι σας ευτυχισμένοι και γεμάτοι υγεία !!!

Με το καλό να επιστρέψεις σπίτι και στην παρέα μας

Δημοσίευση

αναστασια μου να σας ζήσει η κουκλίτσα σας!!να είναι πάντα γερή κ καλότυχη κ να την καμαρώνετε!!καλή κ ήρεμη λοχεία αυγουστομανούλα!!σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα γλυκιά μου!περιμένουμε νέα σου!!φιλάκια!!

Δημοσίευση

Σημερα το αναστασακι μας βγαινει...Η οικογενεια πλεον παει στο σπιτακι της!!

Η κορουλα της θα κοιμαται σιγουρα στο διπλο κρεβατι κι οχι στο λικνο..ετσι διμετρη που ειναι!!!

στελνω πολλες ευχες για το πρωτο βραδυ..ναναι ξεκουραστο ,ευκολο και γεματο ευτυχια οπως και ολα τα αλλα που θα ακολουθησουν!!!

Πολλα πολλα φιλακια..καλη λοχεια..γερη η μπουμπου - τσαχπινα μας,καλη ξεκουραση στο σπιτακι σας...χωρις πολλες επισκεψεις και ..............με να γιο του χρονου!!!!!!!!!!!!!!!:laugh:

εισαστε στη σκεψη μας κ στην καρδια μας!

Δημοσίευση

Η ΖΩΟΥΛΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kαλημεεερα σας!!!!!!!!!!!

Ηρθαμε κι εμεις!!!!!!!!!!!!!!Πλεον αγκαλιτσα και αυτοκολλητες!!!!!!

Σας ευχαριστουμε παρα παρα πολυ για τις ευχουλες σας!!!!

Η κορουλα μου ειναι σπουδαιο παιδι!!!Τα εχω ζησει ολα στο μεγαλειο τους μαζι της!!!!

Πονους,τοκετο,θηλασμο,ανησυχιες....

Πανω απ'ολα ομως...

ΓΙΝΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!! ΟΙ 3 ΜΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΗ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!!!

Μανουλες να χαιρεσετε τα παιδακια σας!

Εγκυουλες.......ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!!!!!

Κοριτσαρες σε προσπαθεια.....Το ευχομαι σε ολες σας απο τα βαθη της καρδιας μου!!!!!!!!!!!!!Μακαρι ολο το συμπαν να συνωμοτήσει αμεσα για να ζησετε το θαυμα!!!!!!!!!!!

Το τσαχπινακι με καλει μοσχομυριστο και απαιτητικο!!!!!

Θα επανερθουμε παρεουλα οταν βρουμε ρυθμους!!!!!!!!

Σας φιλω κ σας ευχαριστω και παλι!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...