Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αχ βρε κοριτσακι μου τησ το λεω και τσαντισετε τησ λεω επισησ να φυγει ο λαρι(ετσι το ονομασαμε :P ) και μου λεει ναι!!!!!!

απο τον μπαμπα τησ το πηρε αυτο ειμαι σιγουρη εγω τα λατρευω ολα τα ζωα :angry:

• 7 months later...
Δημοσίευση

μολις ειδα στο σκαι οτι εχει ξεκινησει ενα προγραμμα που ενα σωματειο επισκεπτεται μαζι με ενα σκυλακι,τον οδυσσεα νηπιαγωγεια ωστε να μαθουν τα παιδακια να μην φοβουνται και τα ενημερωνουν και για τα αδεσποτα που καποιοι μολις τα βαρεθουν τα πετανε

Δημοσίευση

Αννιώ έγραψε:

Κι εμεις εχουμε στο σπιτι μια κανις θυληκια μεγαλη ζηλιαρα!

Ηταν το επικεντρο πριν γεννησω και γενικα ολοι ασχολιομασταν με αυτην...Τωρα τα εχασε τα πρωτεια!

Οι επαφες μας οσο ημουν εγκυος ηταν στενες...Δεν ειχα κολληματα...Τα σκυλια ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!

Με την μικρη μου δεν εχουν χαιδεματα και τετοια ακομα αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν θα αργησουν!

Η Αλεξανδρα την κυνηγαει με το βλεμμα της και πολυ χαιρομαι που θα μεγαλωσει με σκυλακι!!!

Συμφωνω κι εγω οτι οποιος δεν αγαπαει τα ζωα γενικα δεν εχει ευαισθησιες...και οτι τα παιδια γινονται πιο κοινωνικα ειναι αληθεια επισης!

Σιγουρα βεβαια χρειαζονται τα εμβολια τους, το κουρεμα το συχνο και τις αμπουλες για τα παρασιτα....

Ωρες ωρες παντως νιωθω οτι εχουμε 2 μωρα να περιποιουμαστε!

Si, Seniora!!!

Συμφωνώ και επαυξάνω!!!

Φιλιά στην Αλεξανδρούλα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...