Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πως περασε ετσι ο καιρος αληθεια; σαν σημερα πριν ενα χρονο στις 14:55 ηρθε στη ζωη το αγορακι μου και τα αλλαξε ολα, με γλυκανε το παιδακι μου.... Ποτε μου δεν πιστευα πως μπορει να αγαπήσεις καποιον τοσο δυνατα.... οτι υπαρχει αυτο το συναισθημα. Σου ευχομαι παιδι μου να εισαι παντα γερο και δυνατο και σου υποσχομα οτι παντα θα ειμαι διπλα σου σε οτι κι αν χρειαστεις. να τα χιλιασεις Χρηστακι μου!!! Σ'αγαπω πολυ πολύ πολυ.....

Δημοσίευση

Αγαπη μου γλυκια χρονια σας πολλα, να τα εκατοστησετε:lol: :lol: :kiss: :kiss: πως περασε ο καιρος φανταζομαι ουτε που θα το καταλαβατε, τωρα να υποθεσω θα λετε λογακια, θα κανετε βηματακια...αχ τελεια.....τελεια...φιλακια πολλα κ στους δυο σας:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Να σου ζήσει ο κουκλάκος σου κοπέλα μου!!!!! Φτου-φτου-φτου το κουκλί μας!!!! Να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε πάντοτε.... γερός κι ευτυχισμένος να είναι μόνο στη ζωή του!!!!! Και του χρόνου!!!!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω μεσα απ΄την καρδια μου για τις ευχες κοριτσακια μου. οσες ειστε μανουλες να χαιρεστε τα παιδακια σας κι οσες προσπαθειτε συντομα να εχετε σπορακι στην κοιλιτσα σας!!!

Δημοσίευση

STALLITSA ΜΟΥ, ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ, ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ;) ;)

Δημοσίευση
:P :P :P :P ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ. ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ,ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΙ
Δημοσίευση

χρονια σας πολλα!!!!

πω πω πως περναει ο καιρος!

σκεφτομουν οτι η εγκυμοσυνη ειναι σχεδον ενας χρονος και περναει γρηγορα

μονο τωρα πρεπει να πω οτι εχω τοση αγωνια που τις μετραω σαν φανταρος τις μερες

αλλα με το μωρακι πρεπει να περναει σαν νεερακι ο χρονος !

να σου ζησει και παλι και να ειναι παντα υγιειης και ευτυχισμενος!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αααααα @ΜαρίαΔημήτρης ειναι υπεροχη Παναγιτσα μου τι αφρατουλα ειναι αυτη με τα χερακια της δε μπορωωω. Τι πλουσια χαιτη ειναι αυτη φτου φτου μαλλουρα. Να σου ζησει και παλι Μαρακι μου❤️🌹
    • @Katerinioo μου και γω στην εβδομαδα σου δηλαδη υπεφερα απο καουρα αλλα για λιγες μονο μερες. Μετα υποχωρησε και να σκεφτεις οτι εχω παλινδρομηση γενικως. Τα γεμιστα δυστυχως νομιζω επιβαρυναν την κατασταση ειναι βαρυ φαγητο. Δοκιμασε ισως λιγο χαμομηλι ή λιγο γιαουρτακι- γαλατακι αλλα σιγουρα μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο. @Diwni μου τι ωραια νεα, αφρατουλα και η δικη σου η μπεμπα μπραβο της, με το καλο να την ξαναδειτε. Ποσο μεγαλωσαν τα μπεμπινια μεσα στις κοιλιτσες Παναγιτσα μου και γω εχω κανει μια κοιλια να με το συμπαθειο αυτες τις μερες. 
    • Ναι στο Ρεα. Παιδιά δεν πονάω καθολου αλλά έρχονται από μόνοι τους και μου βάζουν παυσίπονο. απλά δεν έχω κοιμηθεί από χθες το πρωί,με σήκωσαν και άσπρισα και δεν με πήγαν να δω το μωρό, δεν με άφησαν καθόλου να περπατήσω. Τουλάχιστον έφαγα φαγητο και όχι μόνο τσάι και έβγαλα 5 ολόκληρα ml γάλα με το θηλαστρο να πάνε στην μπουμπού μου. Προσπάθησα να κόψω να δείτε το μαλλί μας.
    • Κορίτσι μου η ΑΜΗ δεν σχετίζεται με την ποιότητα αλλα με την ποσότητα. Και δεν υπάρχει και κάποια εξέταση που να μπορούμε να δούμε την ποιότητα. Ο κυρίως παράγοντας που επηρεάζει την ποιότητα είναι η ηλικία. Για ποιο λόγο εσύ θεωρείς ότι ίσως δεν έχεις καλά ωαρια; Ο γιατρός μου πάντως μου είπε πως μπορούμε ως ενα βαθμο να βελτιώσουμε τα ωάρια με συμπληρώματα βιταμίνες , ηπια άσκηση,  καλή διατροφή και αποφυγή καπνίσματος αλκοόλ.
    • @Katerinioo δ νομίζω να χρειάζεται να ανησυχησεις γτ έχεις καούρες. Και γω ενα διαστημα ειχα πολλες π με χαλούσαν. Εγω τωρα ειχα να πάω ενα μηνα κ τωρα θα πάω πάλι στις 9 τ μηνός.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...