Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα και απο μενα ο μπεμπης μου ειναι 8 μηνων εχει βγαλει τα 2 κατω μπροστινα δοντακια και σχεδον τα 2 πανω εδω και 2 μερες τωρα εχει αρχισει να τριζει τα δοντια του ανατριχιαστικος θορυβος......

και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ρωτησα την μητερα μου αλλα ουτε εγω ουτε η αδερφη μου δεν καναμε κατι τετοιο ποτε ουτε ο αντρας μου μονο η κουνιαδα μου απ οτι μου ειπε η πεθερα μου

υπαρχει περιπτωση να ναι κληρονομικο?πως θα τον κανω να σταματησει

του βαζω την πιπιλα αλλα καμοια φορα την βγαζει και το κανει

δεν ξερω τι να κανω του λεω μη αλλα ειναι μικρουλης ναι μεν σταματαει αλλα δεν πιστευω οτι μπορει να καταλαβει οτι κανει στα δοντακια κακο

Δημοσίευση

καλημερα rapanaki μου καλο!!!:cheer:

τι κανεις κοριτσακι μου??? χαθηκαμε...

τι κανει ο μικρουλης κουκλος??? πω, πω, μεγαλωσε πααααρα πολυ!!! ακου 8 μηνων!!:silly: ποτε τα λεγαμε για τον τοκετο...:lol:

τα δοντακια του τα τριζει στον υπνο ή στο ξύπνιο του? κι εμενα η μικρουλα μου το εκανε πριν λιγο καιρο, οταν βγηκαν και τα πανω δοντακια της!!:side: ηταν πολυ ανατριχιαστικο!!:S κι εμεις δε νομιζω οτι εχουμε κληρονομικοτητα σε κατι τετοιο! προσπαθουσα να της αποσπασω την προσοχη, αλλα μ'εγραφε κανονικα και συνεχιζε!!:silly: μετα απο λιγο καιρο, το ξεπερασε μονη της!!;)

ισως απλα ανακαλυπτοντας το σωμα τους, ανακαλυπτουν και τα δοντακια κι ενθουσιαζονται!!:blink: τι να πω... εγω αυτο συμπερανα!! κι ευτυχως δε κρατησε πολυ!!;) το ανακαλυψε, χαρηκε, το ξεπερασε!!:P

προσπαθησε να του αποσπας την προσοχη με οποιο τροπο μπορεις και θα περασει συντομα!!!;)

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσάκια

εμένα ο άντρας μου τρίζει τα δόντια του

και η πεθερά μου λέει πως το έκανε από μωρό

και ότι η αδερφή της έτριζε τα δόντια της

όπως και τα παιδιά της αδερφής της.

είναι κληρονομικό μου είπε.

πιστεύω πως τα μωράκια σας θα το ξεπεράσουν μόνα τους,

δε νομίζω πως μπορείτε να κάνετε εσείς κάτι.

Όντως ανατριχιαστικό...

Δημοσίευση

Κοριτσια δε γνωριζω για μωρακια αλλα για ενηλικες.....

Ο αγαπητος αντρουλης τριζει τα δοντια του κ οδοντιατρος-γναθολογος ειπαν πως δεν εχει σχεση με τπτ αλλο παρα μονο απο αγχος.....

Τωρα βεβαια ειναι δυσκολο ενα βρεφουλι να το κανει για αυτον τον λογο αλλα...Απλα το αναφερω!!!Ελπιζω να περασει συντομα! :)

Δημοσίευση

Κ ΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΤΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ

Κ ΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΥΝΤΑΩ ΔΥΝΑΤΑ..(ΑΦΟΥ ΔΝ

ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ!!) ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Ο ΔΙΚΟΣ

ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΑΓΧΟΣ....

Κ ΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Κ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 13 ΜΗΩΝ ΨΑΧΝΕΙ Κ ΠΙΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ..Κ

ΟΤΑΝ ΤΩΝ ΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΣΚΥΒΕΙ Κ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ...

ΞΕΦΥΓΑ ΛΙΓΟ ΑΠΤΟ ΘΕΜΑ Ε???..ΣΟΡΥ

Δημοσίευση

Χα χα yiotaki, όντως ξέφυγες απ' το θέμα, αλλά πλάκα έχει!!!!!!!

Κι εμένα ο άντρας μου τρίζει τα δόντια του στον ύπνο του και κάνει κι άλλα σπαστικά, και συνέχεια τον σκουντάω!!!!!!!!!!! Παιδιά δεν έχω, πάντως ελπίζω όταν κάνουμε να μην κληρονομήσουν τις συνήθειες του μπαμπά τους!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...