ninina Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Ναι καλημερα σας οπως το διαβαζετε σημερα κλεινουμε 10 χρονια γαμου κ εχουμε αγκαλια το πιο ομορφο δωρο που μας χαρισε η ιδια η ζωη.. το μπεμπακο μας... η πιο πολλες ισως να γνωριζετε την ιστορια μου μετα απο πολλες προσπαθιες κλαματα,απογοητευσεις κ ολα τα σχετικα που δυστηχως τα περνανε πολλα κοριτσια απ'οτι διαβαζω καθημερινα εδω μεσα, τελικα τα καταφεραμε............ θα ηθελα να ευχαριστω πολυ τους γιατρους που με βοηθησανε για να γινει τ'ονειρο πραγματικοτητα κ ολες εσας που ολο αυτο τον καιρο ησασταν κ ειστε διπλα μου κ με βοηθατε ολες σας παρα πολυ επισης στα κοριτσια που προσπαθουν να μη το βαζουν κατω κ πως ο Θεος εχει για ολες μας......... Παράθεση
sia 24 Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 ninina μου χρόνια σας πολλά!!!εύχομαι να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!να χαίρεστε και το μπέμπη σας!!!!τελικά όσο και να ζοριζόμαστε πάντα η ζωή μας αναμοίβει!!!τα καλύτερα σας εύχομαι!!!! (πωπω 10 χρόνια εεε;;;έγω σε λίγο κλείνω τον πρώτο χρόνο και μου φαίνεται τέλειο!!!) Παράθεση
matakiaefh Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 καλημερα μπουμπου!!!!Να τα εκατοστήσετε τα χρονια σας κοριτσακι μου γλυκο!!πάντοτε ευτυχισμενοι με το παιδακι σας!!! Παράθεση
BEBISNIK Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ! Παράθεση
Haroullini Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Χρονια σας πολλα και ευτυχισμενα! να χαιρεστε τον μπεμπη σας! Παράθεση
Anastacia Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Να ζησετε παντα ευτυχισμενοι κ ερωτευμενοι!! Να χαιρεστε το παιδακι σας!!! Παράθεση
sweetmammy Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Νινινα να ζησετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι και να χαιρεστε το μωρακι σας...!!! Χρονια σας πολλα και καλα...!!! :laugh: Παράθεση
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 νινινα μου χρονια σας πολλα και ευτυχισμενα αντε φετος το γιορταζετε 3 και οχι 2 ε??? δεν ειναι υπεροχο??? εισαι παρα πολυ καλο κοριτσι και σου αξιζει καθε ευτυχια στην ζωη να ζησετε γλυκια μου και να καμαρωνετε το αντρακι σας φιλακια στα μαγουλακια του Παράθεση
rose25 Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Παράθεση
Θέλω να γίνω μαμά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Χίλια συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :woohoo: Παράθεση
ninina Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 κοριτσακια μου γλυκα σας ευχαριστω ολες σας παρα πολυ για τις ευχουλες σας.... Θελω να γινω μαμα αν δεν κανω λαθος εισται κ εσεις με το συντροφο σου 10 χρονια κ κατι μαζι, ευχομαι κ σε σενα η επομενη επετειος σας να σας βρει 3 κ οχι 2 οπως συνεβη κ σε εμας.. rose μου ναι θελουμε κ δευτερο ενοειτε αλλα ας περμενουμε λιγακι λογω καισαρικης, κ αυτο μας δινει την ευκαιρια να χαρουμε λιγακι τον μπομπιρακο σαν μικρουλη.... :P Παράθεση
SOFIA Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Σας εύχομαι να ζήσετε και να είστε πάντα έτσι ευτυχισμένοι και υγιείς ... !! Παράθεση
PIPITSAZOUZOUNA Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Ninina μου...... να ζήσετε κοπελάρα μου!!!!! Να ευτυχίσετε!!!!! Άλλα 100 χρόνια μαζί!!!!! Να χαίρεστε και τον ζουζουνάκο σας!!!!!! Παράθεση
apis Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Νινινα να ζησετε!!! Να σας χαιρεται το παιδακι σας!!! Παράθεση
milina Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 ninina μου χρόνια σας πολλά!! Να ζήσετε και να χαίρεστε το παιδάκι σας!! Πάντα γεροί και ευτυχισμένοι!!! Παράθεση
oliax73 Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Χρονια σας πολλα!!!! Να στε παντα ευτυχισμενοι γεροι και δυνατοι και οι τρεις σας!!!! Παράθεση
elisa Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Κοριτσακι μου χρονια πολλα ,να τα εκατοστησετε και να χαιρεστε το μπεμπουλη σας!!!Φιλακια!!! Παράθεση
filaki Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Συγχαρητηρια!!!Πολλα ακομη ομορφα χρονια!!Κ εμεις πριν λιγο καιρο ειχαμε τον πρωτο χρονο κ ηταν υπεροχα με εκπληξεις κτλ. ελπιζω οταν φτασουμε τα δεκα ναμαστε τοσο ευτυχισμενοι οσο εσεις κ ναχουμε κ εμιες το η τα μωρακια μας. Παράθεση
bourique1983 Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 να ζησετε ως στα βαθια γεραματα αγαπημενοι και με πολλα πολλα παιδακια Παράθεση
zouzou21 Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 xronia sas polla ninina!!!!!!!! euxomai na eiste panta eytyxismenoi !!!!!xxx Παράθεση
ΦΑΝΗ26 Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Να ζησετε αγαπημενοι και ερωτευμενοι ως τα βαθια σας γεραματα. Ευχομαι ο θεος να σας χαρισει πολλα παιδια και να σας κανουν ακομη πιο ευτυχισμενους. Φιλια..! Παράθεση
argiro79 Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Na zisete na eiste panta eutuxismeni,na xaireste kai ton mpempouli sas!! Παράθεση
mariant Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ :kiss: :kiss: :kiss: Παράθεση
maria.g Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Να ειστε παντα ευτυχισμενοι οπως και τωρα, και να χαιρεστε το παιδακι σας... Παράθεση
dallia Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Να ζήσετε και σύντομα αν κι εφόσον το επιθυμείτε να μεγαλώσετε κι άλλο την οικογένεια σας!!!! Υγεία πάνω απ'όλα ..κι όλα τ'άλλα έρχονται!! Παράθεση
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.