Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:) εφτιαξα καινουργιο blog!!! λεγεται http://mamadoipothesi.wordpress.com/

τωρα το εφτιαξα,οσο περνουν οι μερες θα το οργανωσω ακομα πιο ωραια,θα βαλω και τα αρθρα μου,θα μπορουμε να σχολιαζουμε,να κανουμε οτι θελουμε! και φυσικα ειστε ολες ευπροσδεκτες για να γραφετε τη γνωμη σας σε καθε θεμα και να σχολιαζουμε!!! :)

Δημοσίευση

χιχι βουλιτσα ναι αυτο ειναι αλλο Blog! σβηστο το παλιο!!! αυτο το καινουργιο θα φτιαξω ,αξιζει πιο πολυ απο τεχνικης αποψης! και μπορων ακανω πιο πολλα πραγματα!!

εννοεις τις συνταγες?????? (εχω βαλει ενοτητα με συνταγες και στο καινουργιο!!) αντε μπειτε να βαλετε καμια ντεεεεε)

Δημοσίευση

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ 1 ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ....

ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΥΝΤΑΓΗ....

ΑΑΑ Κ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ..ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ(ΕΙΧΑ Κ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΚΑΤΑ) Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΡΕΘΗΣΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΜΟΥ Κ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΩΣΗ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..

Δημοσίευση

ααααααααα μπραβο!!! και στα δικα μας οι λεφτερες!!! επειδη δεν μου εστειλες,νομιζα οτι δεν θα πηγες τελικα στο γιατρο! ενταξει τοτε αφου ειναι μονο απο ερεθισμο στο λαιμο,μια χαρα ημαστε!!!! θα γινεις γρηγορα καλα!!!! :)

Δημοσίευση

Ρε συ πότε προλαβες και το έφτιαξες!:P :P :P Γεια σου βρε mammyland με τις haker σου!:laugh: :laugh: :laugh: Ωραίο είναι απλα εκείνο το μαύρο φόντο τι το ήθελες!:laugh: :P :laugh: Εμείς είμαστε χαρούμενα κορίτσια!:dry: Συν ότι είναι και κουραστικό!;)

Δημοσίευση

ολια μου μπορεις να γραφτεις!! να γινεις μελος και να γραφεις,να σχολιαζεις,οτι θελεις! ειναι πανευκολη η εγγραφη! πας πανω δεξια εκει που λεει πληροφοριες για το Blog και μετα πας εκει που λεει γινε συνδρομητης του blog! ολες οι φιλεναδιτσες μου θελω να φραφτουν να τα λεμε και απο εκει! θα το κανω οσο πιο ομορφο μπορω,υποσχομαι!!!

Δημοσίευση

αλκοστακι μουυυυυυυ χιλια ευχαριστω!!! εισαι η πρωτη που μου εγραψες!!!! καλη μας αρχη!!!

νανουκα μου οχι ακομα δεν μπορεις να γραψεις και εκτος απο το να γραψεις μεσω σχολιων (και ετσι να γινει συζητηση) στα ηδη υπαρχοντα θεματακια . ομως καθε μερα θα το πλουτιζω και αλλο!!! οτι ιδεα εχετε να μου λετε να το κανω θεματακι για να το σχολιαζουμε!

επισης να γινετε μελη για να σας βλεπω!!! δοκιμαστε να γινετε για να δω πωςλειτουργει το θεμα με τα μελη,για ναδω ποσες αρμοδιοτητες μπορω να σας δωσω

Δημοσίευση

νανουκα το εψαχνα τοση ωρα,νομιζω οτι αν γινετε μελη στο wordpress.com μετα θα μπορειτε να γραφτειτε στο μπλογκ μου! ουφ μιλαμε εχω λιωσει τοση ωρα το ψαχνω και δεν το βρισκω!! για δοκιμασε να δουμε τι θα γινει

Δημοσίευση

το βρηκα το βρηκα!!!! στειλτε μου τα μαιλ σας για να σαςκανω εγω μελη!!!! στειλτε μου τα μαιλσας σε προσωπθκο μηνυμα εδω στο μαμυλαντ!!! μεχρι αυριο οσες μου στειλετε θα τα εχω φτιαξει!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...