Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ,ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΚΛΙΑΡ ΜΠΛΟΥ.ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝ ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΛΗΝ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΤ;;;ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ.ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ;;

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΝΙΑΜΟΥΝΙΑ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ.ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΗ ΤΣΑΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.ΔΙΑΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΧΑΜΗΛΕΣ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ.ΟΥΦ!ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ.

Δημοσίευση

Εγώ αν κι έκανα το συγκεκριμένο τεστάκι και με εγκυρότατο αποτέλεσμα στις 40 μέρες από την τελευταία περίοδο, θα σε συμβούλευα να κάνεις καλύτερα μια χοριακή που έχει πιο αξιόπιστο αποτέλεσμα! Καλή επιτυχία και με το επιθυμητό αποτέλεσμα!! :)

Δημοσίευση

Βρε Νανα... καταλαβαινω την αγωνια σου. Δεν θελω να σε ποτισω με ελπιδες και μετα να πεσεις στο πατωμα, αλλά τι ευαισθησια γραφει το τεστ πανω; Σε ρωταω γιατι και τις δυο φορες η αδερφη μου ειχε αρνητικο τεστ στα χερια της και ηταν εγκυος. Και το εκανε μετα απο 3 μερες καθυστερηση.

Εγω που πηρα τεστ με 10mIU ευαισθησια μου εδειξε αμεσως το σωστο αποτελεσμα.

Δημοσίευση

Νανούκα μου,μη τα πολυεμπιστεύεσαι αυτά.

Και γω έτσι την πάτησα τον Απρίλη.Αρνητικό τεστ και ήμουν έγκυος -η κατάληξη βέβαια δεν είχε καμία σημασία.Σημασία έχει ότι ήμουν μια χαρά έγκυος και αυτό το ρημάδι ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ.

Δημοσίευση

ΤΟ ΤΕΣΤ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΕΛΦ ΚΛΙΑΡ.ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΗΛΑΔΗ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ,ΠΩΣ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ.ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ,ΣΩΣΤΑ;ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ Ή ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΣΧΗΜΗ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...

ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΟΛΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑΤΕ,ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΟΛΑ..

ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ,ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΚΑΙ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΘΕΛΩ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ.

Δημοσίευση

νανα μου γλυκεια σε ευχαριστουμε παρα παρα πολυ!καλυτερη ευχη δεν μπορουσες να δωσεις!παντως να ξερεις οτι για το θεμα του αντρα σου σε καταλαβαινωΑΠΟΛΥΤΑ!!!ο δικος μου θα φυγει 8/8 για ενα μηνα λογω δουλειας και απο τωρα χτυπιεμαι και επειδη θελω να ειμαστε μαζι αλλα και επειδη θα πανε ενα μηνα πισω οι προσπαθειες μας για νινακι.οποτε καταλαβαινω πως αισθανεσαι εσυ..ομως δεν το βαζουμε κατω,αυτον τον καιρο να προσπαθησεις να προετοιμασεις το σωμα και την ψυχολογια σου οσο το δυνατον καλυτερα ωστε να εισαι πανετοιμη μολις γυρισει να υποδεχθεις το σπορακι σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
    • Μια μικρή ιδέα και από τα δικά μας χθεσινά γενέθλια… Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι πέρασε ένας χρόνος… οπως σωστά είπε και η @Θέτις Κ. 2 σχεδόν χρόνια από το θετικό τεστ!! Χαρηκα πολύ που διάβασα νέα σας, κορίτσια μου! Έτσι να μπαίνουμε και να γράφουμε μόνο όμορφα πράγματα για τα νηπιακια μας πια! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...