Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ελενά μου εγώ 4 μήνες δεν είχα βάλει στο πλυντήριο τα ρούχα του Χρήστου μου γιατί ήταν καλοκαίρι και κάθε φορά που λερωνόταν κάτι το έπλενα στο χέρι με πράσινο σαπούνι. Όταν πήγα στη δουλειά άρχισα να τα πλένω με προδερμ υγρό στο πλυντήριο και μέχρι σήμερα ( 14 μηνών ο γιός μου ). Τώρα όσο για τα δικά μας απορρυπαντικά δεν θα στο συνιστούσα, δεν παύει ένα παιδικό υγρό να είναι πιο αγνό για το ευαίσθητο κορμάκι του μωρού σου.

Κρέμες σώματος εγώ έβαζα στο Χρήστο μόνο της προδερμ μετά από το μπάνιο για τον βραδινό ύπνο, λαδάκι δεν με άφησε η παιδίατρος γιατί λέει το καλοκαίρι πειράζει τα μωρά και βγάζουν εξανθήματα. Από σαμπουάν έπαιρνα και παίρνω ακόμα το προδερμ, περισσότερο γιατί δεν τον έφεραν καμία παρενέργεια και γιατί μου άρεσε που συνδύαζα την μυρωδιά με την κρέμα σώματος.

Κρέμα για το κωλαράκι του επίσης έβαζα και βάζω ( τώρα πια μόνο το βράδυ ) της Frezyderm, δεν συγκάηκε ποτέ ( πήρα της Bepanthol αλλά μου κοκκίνισε ο ποπός αμέσως ). Πιστεύω όμως ότι επειδή έπλενα συνέχεια τον ποπό του, κάθε δύο ώρες που τον τάιζα και δεν χρησιμοποίησα μωρομάντιλα ( ούτε και τώρα ) είχαμε αυτό το καλό αποτέλεσμα.

Αυτό που λέει η Κάσση για την χρήση της είναι σωστό ( μου το είχε πει και η παιδίατρος ) όχι τακτικά στο ποπό κρέμα, μαθαίνει το δέρμα του και μετά θα είναι πιο ευαίσθητο.

Ακόμα μια συμβουλή, επειδή και εγώ σαν πρωτάρα έκανα το λάθος και πείρα ένα σωρό λαδάκια κρεμούλες, σαμπουάν και ότι μπορείς να φανταστείς για το μωρό, όταν ήρθε η παιδίατρος στο σπίτι και τις είδε μου απαγόρευσε τις μισές ( μέσα σε αυτές ήταν όλες οι Chicco γιατί αυτές μου πασάρανε από το μαγαζί που πήγα )……. Οπότε μην ξανοίγεστε ή ρώτα κάποιο παιδίατρο να σου πει.

• Απαντήσεις 185
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΕΓΩ CHICCO ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ!!!ΟΧΙ ΡΕ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ.

Δημοσίευση

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΕΓΩ CHICCO ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ!!!ΟΧΙ ΡΕ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κάσση έγραψε:

Το χειρότερο προϊόν που χρησιμοποίησα ήταν το αφρόλουτρο της Chicco που έκανε το μπέμπη χάλια.....

Κάσση μου άρα ευτυχώς για μένα η παιδίατρος είχε δίκιο που δεν με άφησε να τα χρησιμοποιήσω. Όταν ήρθε στο σπίτι τα πρώτα που μου έβαλε στην άκρη ήταν αυτά, είχαν κάτι μέσα ( άλλα δεν θυμάμαι τι ) που δεν έκανε για μωρά.

Να φανταστής από το κατάστημα που έκανα τις αγορές του μωρού, μου είχαν δώσει για καλή όλη τη σειρά……… μετά πασαλειβόμουν και μπανιαριζόμουν εγώ με αυτά μέχρι να τελειώσουν ……. :silly: :silly: :silly: :silly:

Είχα κάνει δερματάκι ….. μούρλια :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Κάσση έγραψε:

Το χειρότερο προϊόν που χρησιμοποίησα ήταν το αφρόλουτρο της Chicco που έκανε το μπέμπη χάλια.....

Κάσση μου άρα ευτυχώς για μένα η παιδίατρος είχε δίκιο που δεν με άφησε να τα χρησιμοποιήσω. Όταν ήρθε στο σπίτι τα πρώτα που μου έβαλε στην άκρη ήταν αυτά, είχαν κάτι μέσα ( άλλα δεν θυμάμαι τι ) που δεν έκανε για μωρά.

Να φανταστής από το κατάστημα που έκανα τις αγορές του μωρού, μου είχαν δώσει για καλή όλη τη σειρά……… μετά πασαλειβόμουν και μπανιαριζόμουν εγώ με αυτά μέχρι να τελειώσουν ……. :silly: :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Κάσση έγραψε:

Δημοσίευση

Κάσση έγραψε:

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ.ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ.ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ.ΝΙΩΘΩ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ..Η ΔΥΟ...ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΜΕΡΑ ΚΥΛΑΕΙ ΑΛΛΙΩΣ!ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΝΤΕ ΒΟΥΤΙΕΣ!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ..ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ ..

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ.ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ.ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ.ΝΙΩΘΩ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ..Η ΔΥΟ...ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΜΕΡΑ ΚΥΛΑΕΙ ΑΛΛΙΩΣ!ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΝΤΕ ΒΟΥΤΙΕΣ!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ..ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ ..

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Έχεις δικιο Βασιλική!

Εγώ δυστυχώς έχω καταφέρει να κάνω μόνο ένα, αλλά αυτό το ένα ανακούφησε πάρα πολύ τους πόνους στην πλάτη μου! Βέβαια μετά είχα το άγχος μήπως έχω κολλήσει τίποτα (γιατι χωρις μικροβιολογική ανάλυση δεν είμαι ποτέ σίγουρη για τι τι κυκλοφορεί στη θάλασσα :) ) αλλά τελικά όλα καλά!

Δημοσίευση

Έχεις δικιο Βασιλική!

Εγώ δυστυχώς έχω καταφέρει να κάνω μόνο ένα, αλλά αυτό το ένα ανακούφησε πάρα πολύ τους πόνους στην πλάτη μου! Βέβαια μετά είχα το άγχος μήπως έχω κολλήσει τίποτα (γιατι χωρις μικροβιολογική ανάλυση δεν είμαι ποτέ σίγουρη για τι τι κυκλοφορεί στη θάλασσα :) ) αλλά τελικά όλα καλά!

Δημοσίευση

Έχεις δικιο Βασιλική!

Δημοσίευση

Έχεις δικιο Βασιλική!

Δημοσίευση

Συμφωνώ, ένα μπανάκι στην θάλασσα είναι πολύ αναζωογονητικό. Και εγώ κοντά σε θάλασσα είμαι και έχω κάνει περίπου 10. Είσαι άλλος άνθρωπος μετά. Ασε που γυμνάζεσαι χωρίς να ιδρώνεις;)

Αλλα όντως προσοχή σε τι νερά μπαινουμε γιατί το μόνο που δεν θέλουμε τώρα είναι τίποτα μικρόβια πάνω μας!!:S :S

Δημοσίευση

Συμφωνώ, ένα μπανάκι στην θάλασσα είναι πολύ αναζωογονητικό. Και εγώ κοντά σε θάλασσα είμαι και έχω κάνει περίπου 10. Είσαι άλλος άνθρωπος μετά. Ασε που γυμνάζεσαι χωρίς να ιδρώνεις;)

Αλλα όντως προσοχή σε τι νερά μπαινουμε γιατί το μόνο που δεν θέλουμε τώρα είναι τίποτα μικρόβια πάνω μας!!:S :S

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑ.Ρ έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!23 ΙΟΥΛΙΟΥ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.ΔΗΛ.ΟΧΙ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΑΝΤΙΛΙΑΚΟ ΚΑΠΕΛΟ ΓΥΑΛΙΑ,ΤΙ ΑΛΛΟ?ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΙ ΩΡΑ??ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?ΑΧ ΠΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ!!!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?

ΕΛΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ.ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΙΟΥΝΙΟΣ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΥΤΕΙΣ ΠΩΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑ.Ρ έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!23 ΙΟΥΛΙΟΥ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.ΔΗΛ.ΟΧΙ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΑΝΤΙΛΙΑΚΟ ΚΑΠΕΛΟ ΓΥΑΛΙΑ,ΤΙ ΑΛΛΟ?ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΙ ΩΡΑ??ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?ΑΧ ΠΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ!!!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?

ΕΛΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ.ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΙΟΥΝΙΟΣ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΥΤΕΙΣ ΠΩΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑ.Ρ έγραψε:

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑ.Ρ έγραψε:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...