Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΡΗΛΑΞ...ΑΠΟ ΠΟΤΕ?

Recommended Posts

:kiss: Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!

Μόλις κοιμήθηκε η μπουμπού μας κ είπα κ εγώ να εκφράσω μια απορία μου...

Η πριγκίπισσά μας είναι 15 ημερών,πλέον άρχισε να μη κοιμάται τόόόσες πολλές ώρες την ημέρα κ σκέφτομαι για τις ώρες που είναι ξύπνια να αγοράσω ρηλάξ κ να την έχω εκεί,ετσι ώστε να μην είναι στην καλαθούνα 24 ώρες το 24ωρο,αλλα κ να μπορούμε να ασχολούμαστε μαζί της χωρίς να την κακομαθαίνουμε αγκαλίτσα!

Η γνώμη σας ποιά είναι??Μήπως δεν κανει ακόμη για οποιονδήποτε λόγο?

Εσείς πότε ξεκινήσατε να βάζετε τα μωράκια σας στο ρηλάξ?

:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου κοπέλα μου,

είμαι η Ελένη και έχω ένα κοριτσάκι 7,5μηνών.

κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με σενα δεν ήθελα να το χω συνέχεια στην καλαθα, κι έτσι πηρα ένα ρηλαξ, το οποίο έχει άνα ειδικό μαξιλαράκι για νεογέννητα κι ετσι κραταει την πλατούλα τους ισια. της chico είναι θα το βρεις εύκολα. φιλακια πολλά και να την χαίρεσαι τη μπομπουκα σου

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ.ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΛΗ.ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ Ο ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΟΣ ΜΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΩΤΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΡΗΛΑΞ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΩ.(ΞΑΠΛΩΤΗ ΘΕΣΗ)

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

mummydi...na sou zisei to koritsaki sou!!!egw ton kwnstantino ton ebaza apo imerwn sto relax apla koitousa na einai entelws ksaplwto!!!!!ton eixa ekei sinexeia otan itan ksipnios kai koimotane kai ekei merikes fores!!!mia xara einai konteuei stous 11 mines twra kai einai mia xara!!!

ο δικος μας παιδιατρος μας ειπε οτι στο ρηλαξ να τη βαζουμε μονο απο τη στιγμη που θα αρχισει να μπορει να στηριξει την πλατη της μονη της δηλαδη μετα το πρωτο 1.5 μηνα,διοτι αλλιως δημιουργειται προβλημα στη σπονδυλικη στηλη.ετσι κ εκανα.τωρα πια κοντευει να κλεισει τον 4ο και ειναι μια χαρα,αν και προτιμαει την ξαπλα

Eγώ κορίτσια από όταν γυρίσαμε από το μαιευτήριο

τον έβαλα στο ρηλάξ,ξαπλωτό βέβαια,όλη μέρα.Μόνο το βράδυ τον έβαζα στο κρεβατάκι του ή αν ήθελα να κοιμηθώ το μεσημέρι.Είναι 10 μισό μηνών τώρα

και Δόξα το Θεό είναι μια χαρά.

SIFOS έγραψε:

ο δικος μας παιδιατρος μας ειπε οτι στο ρηλαξ να τη βαζουμε μονο απο τη στιγμη που θα αρχισει να μπορει να στηριξει την πλατη της μονη της δηλαδη μετα το πρωτο 1.5 μηνα,διοτι αλλιως δημιουργειται προβλημα στη σπονδυλικη στηλη.ετσι κ εκανα.τωρα πια κοντευει να κλεισει τον 4ο και ειναι μια χαρα,αν και προτιμαει την ξαπλα

Ακριβώς το ίδιο ;)

egv ton ebala εγω τον εβαζα απο ημερων στην ξαπλωτη θεση αλλα εκει πουχει τη λακουβιτσα τυλιξα ρολο μια πετσετουλα η πανουλα και την εβαλα μεσα.μετα τα ποδαρακια του εφτανα ωσ εκει και την πατουσε.ολο το σωματακι του ηταν ιαιο στην πλατη του ρηλαξ.βαλε το χερι σου απο πισω απο την πλατη και δεσ αν ειναι ισιο το μωρο.ετσι μονο τον εβαζα.αλλα τωρα πουναι 2 μηνων δε θελει ουτε ρηλαξ ουτε μια ωρα κουνια που μασ εφεραν τσιριζει.προτιμα τον καναπε ξαπλα

Μα τι γλυκά κοριτσάκια είστε!!!

Σας ευχαριστώ πολύ...Μπορεί οι απόψεις να διίστανται αλλά πως μπορώ να νιώσω μοναξιά κ απόγνωση όταν κ απο το σπίτι μπορώ να έχω βοήθεια σε ότι κ αν θυμηθώ απο τόσες καλές μου φίλες?????Μμμμμάκια!!!!!

Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ

ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΕ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ.

γεια σου και απο μενα

εγω την εβαλα απο τον 1ο μηνα και τωρα πλεον στον 3ο εμαθε και αναβει και τη μουσικουλα μονη της με τα ποδια!!!!!

Εμάς μας είχε πει ο παιδίατρος πώς το ριλάξ επιτρέπεται να χρησιμοποιείται από δύο μηνών και πάνω. Νωρίτερα δε κάνει γιατί επιβαρύνεται η σπονδυλική στήλη του μωρού.

Πάντως, γενικώς θα σε συμβούλευα να μην τη μάθεις να κοιμάται στο ριλάξ, δηλαδή να τη κουνάς στο ριλάξ για να τη πάρει ό ύπνος και μετά να τη μεταφέρεις στο κρεββάτι της, γιατί μετά θα μάθει να κοιμάται μόνο εκεί!!

Στο λέω γιατί την έχω πατήσει!!:S

ηταν περιπου 2 μηνων ακι του αρεσε πολυ μαλιστα εγω εκει του εδεινα και το γαλα (δεν θηλαζα )και αργοτερα τις κρεμες βεβαια καναμε ολο το σπιτι χαλια αλλα το ευχαριστιομασταν ,Καποιες φορες κοιμοταν αλλα ποτε δεν τον κουνησα .τον εβαζα στη κουνια η στη καλαθουνα και κοιμοταν .

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΝΕ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΣΕΙ ΑΚΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΕΥΤΥΧΩς ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΙ ΤΗ ΝΑ ΔΩ ΗΤΑΝ ΌΛςΚΑΤΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ .κΑΤΣΑΜΕ ΕΩς 8 ΜΗΝΩΝ ΤΟΥ ΑΕΣΕ ΠΟΛΥ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...