Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΙΣΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΛΑΙΩ.ΡΙΞΤΕ ΤΟΥ ΞΑΝΑ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ...ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!

Δημοσίευση

Γεια Rose! Είχε ανεβάσει παλαιότερα τη φώτο μία κοπέλα(χωρίς όμως τη φώτο του παιδιού σήμερα)αλλά πολύ καλά το ΕΠΑΝΕΦΕΡΕΣ! Η θύμισή του αξίζει!

Και όμορφο και πραγμτικά συγκινητικό το βίντεο!

ΘΑΥΜΑ...

Ευχαριστούμε πολύ!

Δημοσίευση

Όσες φορές και να το είδα... κι όσες κι να το ξαναδώ... Συγκινούμαι ακριβώς το ίδιο! Είναι απίστευτο!! Το έχω περιγράψει σε πολλά άτομα κι εγώ κι ο άντρας μου ο οποίος συγκλονίστηκε μόλις το είδε!! Πολύ καλά έκανες και το ξαναδημοσίευσες!! Είναι κάτι που αξίζει να το δούμε 1000 φορές κι άλλες τόσες!!

Δημοσίευση

Oσες φορες το εχω δει, αλλες τοσες θελω να το ξαναδω. Στην αρχη δε το πιστεψα ειπα αποκλειεται να γινει κατι τετοιο ειναι φωτομονταζ, οταν ομως διαβασα το αρθρο εβαλα τα κλαματα και αυτα τα κλαματα ηταν κλαματα χαρας που σωθηκε το παιδακι!!! Ενα μεγαλο μπραβο στο γιατρο που πηρε το ρισκο για την επεμβαση, μακαρι ολοι οι γιατροι του κοσμου να ηταν σαν κι αυτον. Συγχαρητηρια!

Δημοσίευση

Ειδα το βιντεο δυο φορες μπας και καταλαβω καλυτερα αλλα...Μπαααα!!!! :P

Ειναι αληθινο περιστατικο...Και απιστευτο.,...Δεν το συζητω!!!!

Αλλα εχω τοσες αποριες(οπως παντα) και ποιος θα μου τις λυσει???

"υστερο" απ'οτι νομιζω ονομαζουν τον πλακουντα...(διορθωστε με αν κανω λαθος)

Οποτε τι εννοει πως αφαιρεσε το υστερο???

Και οταν ανοιξε την τομη...Δεν εφυγε το αμνιακο?????

Αχχχχχ...Ειναι τοσο ελπιδοφορο βιντεακι αλλα εχω αποριιιιιες!!!!!! :)

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΝΙΩΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΝΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ...ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Anastacia ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ?ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΑΥΤΟ ΩΣΤΕ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΕΥΚΑΙΡΗ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ?ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑΥΜΑ..ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ!ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ:)ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...