Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σε ολουσ σας...μου συμβαινει καΤΙ Κ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ..ΕΧΕΙΣ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟΥΣ,ΛΥΠΟΘΗΜΑΩ.ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.ΜΟΥ ΜΟΙΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ Κ ΕΧΩ 2 ΜΕΡΕς ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....

Δημοσίευση

Βρε κορίτσι μου 15 ημέρες εμέτους και δεν έχεις πάει σε ένα γιατρό? Πήγαινε κάνε μια χοριακή να είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα και να κινηθείς ανάλογα.

Πώς αντέχεις 15 ημέρες να κάνεις εμετούς?????????

Δημοσίευση

ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ;;;

15 ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ;;ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΑΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Δημοσίευση

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) ΑΠΛΟ ,ΣΙΓΟΥΡΟ(ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ)ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ! ΣΤΟ ΤΣΑΚΙΡ ΚΕΦΙ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ!ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ.

• 1 month later...
Δημοσίευση

Κοριτσια μου καλησπερα θα ηθελα αν μπορουσατε να με βοηθησε τε!!!!!!εχω καθυστερηση 9μερες εχει πριστει το στηθος μου εχω πολλα υγρα και ποναει λιγο η μεση μου εκανα β χοριακη στην 4 μερα βγηκε αρνητικη... ο γιατρος μου μου ειπε να περιμενουμε αλλα εδω και 3 μερες κανω δεκατα αλλα μονο το βραδυ!! το ειπα στον γιατρο και μου ειπε μηπως ειναι μικρη μολυνση απο το στηθος... μα μονο το βραδυ... εχω δεκατα!!!!!:dry: γυριζει απο διακοπες ο γιατρος σε μια εβδομαδα η καθυστερηση συνεχιζεται και εγω πεθαινω απο την αγωνια.....

Δημοσίευση

Δεν νομίζω να μπορώ να σε βοηθήσω, η καθυστέρηση είναι μεγάλη. Τη θερμοκρασία μην την υπολογίζεις, το βράδυ πάντα ανεβαίνει λίγο, ίσως κι από την κούραση, ίσως αδυναμία. Γι αυτό όταν είμαστε άρρωστοι τη μετράμε το πρωί συνήθως. Δεν ξέρω αν θα έκανες ξανά χωριακή μήπως έδειχνε κάτι; μήπως ήταν νωρίς οι 4 μέρες; Αν δεν έχεις θπομονή να περιμένεις το γιατρό σου μήπως να πήγαινες σε ένα νοσοκομείο; πχ το αλεξάνδρας αν είσαι Αθήνα, είναι πολύ καλό.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...