Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χαχαχαχαχα....έλα ντε..τέτοια ώρα μονο εγώ κ εσύ στο φόρουμ...βρε μπας και είναι ΄πιο έξυπνες οι υπόλοιπες που κοιμούνται και ροχαλίζουν και εμείς καθόμαστε εδώ να λύσουμε τα άλυτα;;;

Δημοσίευση

mama again έγραψε:

xntou έγραψε:

γεια σας και εγω ηθελα να βαλω φωτογραφια της μικρης σε καποια κοριτσια που μου ειχαν ευχηθει και πριν και τψρα που γεννησα αλλα την εβαζα για λιγο και την εβγαλα γιατι φοβαμε ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει...[/quote:27i1p2bl]ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, Η ΛΕΝΑ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!

Δημοσίευση

elenap έγραψε:

Καλησπερα ή μαλλον καλημερα! Δεν μπορειτε να πιστεψετε πως καποια κοριτσια δεν ξαναμπαινουν στο mammy γιατι ενιωσαν ασχημα? Κ ομως στη δικη μου περιπτωση αυτο συμβαινει. Ντραπηκα τοσο πολυ, ενιωσα τοσο ασχημα οταν σας εγραψα τη δικη μου ιστορια κ δεχτηκα αυτη την επιθεση,για κατι που ηδη με πονουσε πολυ(δεν ξερω εαν θυμαστε την ιστορια μου ). Σκεφτηκα οτι ειναι καλυτερα να μην ξαναμπω γιατι ισως <δεν χωραω> στην παρεα σας!
ΕΛΕΝΑΠ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΗΜΑΜΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΗ ΜΑΣ!
Δημοσίευση

elenap έγραψε:

Καλησπερα ή μαλλον καλημερα! Δεν μπορειτε να πιστεψετε πως καποια κοριτσια δεν ξαναμπαινουν στο mammy γιατι ενιωσαν ασχημα? Κ ομως στη δικη μου περιπτωση αυτο συμβαινει. Ντραπηκα τοσο πολυ, ενιωσα τοσο ασχημα οταν σας εγραψα τη δικη μου ιστορια κ δεχτηκα αυτη την επιθεση,για κατι που ηδη με πονουσε πολυ(δεν ξερω εαν θυμαστε την ιστορια μου ). Σκεφτηκα οτι ειναι καλυτερα να μην ξαναμπω γιατι ισως <δεν χωραω> στην παρεα σας!

Ελενιτσα καλημερα,

κακως σκεφτεσαι ετσι.Εγω δεν αναφερομαι στις περιπτωσεις σαν τη δικια σου.Εγω μιλαω αποκλειστικα για τα μελη που μπαινουν και η πρωτη δημοσιευση ειναι μια ιστορια τραβηγμενη(για τα δικα μου κρητηρια παντα).

Εσυ αν θυμαμαι καλα(εκτος απο σωμα ελεφαντα εχω κ μνημη ελεφαντα) ησουν μελος καιρο κ μια μερα μας ανοιξες τη καρδια σου.Να ξαναμπεις.

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Δε συμφωνώ..και μην είσαι απόλυτη. Θεωρώ ότι ποτέ δεν ξεκινάς με τη σκέψη ότι ο άλλος σου λέει ψέματα. Πάντα βασίζεσαι σε αυτά που σου λέει. Απο κει καιπέρα αν από τα λεγόμενά του εσύ βγάλεις την εντύπωση ότι είναι ψεύτικο είναι δικό σου θέμα..και όχι του άλλου. Γιατί μπορεί να έχεις κάνει λάθος εκτίμηση και να κατηγορείς έναν άνθρωπο άδικα επειδή εσύ έβγαλες ένα συμπέρασμα. Αφήνεις τον άλλο να βγάλει μόνος του κ εκείνος το συμπέρασμα χωρίς να προσβάλεις κανέναν . Δεν είναι σωστό να κατηγορούμε οτιδήποτε μας ξενίζει. Εκτός αυτού δεν πρόκειται για κάτι που θα μας καταστρέψει, δηλαδή το να με εξαπατήσει ένα άτομο που ποτέ δεν έχω δει ποτέ, χωρίς καν να είμαι 100% σίγουρος για το αν ισχύει αυτό ή όχι, πολύ λίγο με ενδιαφέρει. Κυρίως με απασχολούν τα άτομα που απαρτίζουν την καθημερινότητά μου..και έχω αναπτύξει μαζι τους σχέση εμπιστοσύνης. Εδώ μπαίνει ο οποιοσδήποτε και μπορεί να παρουσιάζει τη δική του πραγματικότητα που όπως και να το κάνουμε είναι πλασματική έτσι και αλλιώς.Οπότε αν εσένα κάτι σου φαίνεται ψεύτικο, μπορεί εμένα να μου φαίνεται αληθινο.Γιατί πρέπει σώνει και καλά να δημιουργήσεις εντάσεις; Απλώς το αγνοείς.

Συμφωνώ.Επίσης το να μπαίνουμε σε κάποια υποτιθέμενα ψεύτικα θέματα ή και ψεύτικα και να πετάμε σπόντες ουτε και αυτο ειναι σωστο. Αμα δεν θελουμε δεν απανταμε ειναι πολυ απλο. Ας σεβόμαστε τον εαυτο μας και να μην ζητάμε απο τους αλλους σεβασμο. Προσωπικά δεν θελω κανενα δερβέναγα πανω απο το κεφαλι μου να μου λεει τι να κανω. Μπορει να ειμαι λιγο αργόστροφη αλλα μεχρι εκει!:P Δεν χρειάζομαι ατομα να με κατευθύνουν και ειδικά οταν δεν εχουν αποδείξεις! Την καλημέρα μου!

Δημοσίευση

Αχ... εχω ξυπνησει από τις 6:15. Όχι αργόστροφη, άστροφη είμαι. Εχω κρεμάσει ταμπέλα πάνω στο κεφάλι μου που λέει προσωρινά κλειστό! Ο εγκέφαλος δεν λειτουργει. Θηλασα, αλλαξα πάνα, ξαναθηλασα, ξαναλλαξα πάνα, ετοίμασα τη μεγάλη για το σχολείο και περιμενω τη μικρη να κοιμηθει μηπως κοιμηθω και εγω και λειτουργησει το νιονιο μου. ΖΖΖΖZZZzzzzzz

Δημοσίευση

Κορίτσια ανώμαλοι υπάρχουν παντού.μπορεί να βγάλει φωτό ένα παιδί κ στο πάρκο κ στην παιδική χαρά κ ενώ περπατάς στο δρόμο κ ενώ το έχεις στο μπαλκόνι.σκέφτητέ το.το θέμα είναι να μην σου τύχει.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου Καλησπέρα!!! Έχω μια ερώτηση για όσες έχετε περάσει επιτροπή εξωσωματικής όσον αφορά τα 2 σπερμοδιαγραμματα διάβασα ότι θα πρέπει να έχουν γίνει σε εργαστήρια συμβεβλημενα με τον ΕΟΠΥ και επίσης κάθε ένα να γίνει σε διαφορετικό εργαστήριο όχι στο ίδιο. Ισχύει; Εμείς κάναμε το σπερμοδιαγραμμα σε εργαστήριο που δεν είναι συμβεβλημενο με τον εοπυ σε μικροβιολογικό οπου μας σύστησε ο ουρολόγος ως πιο αξιόπιστο και το πλήρωσε. Σκέφτομαι τώρα εγω αν μπούμε στην διαδικασία για εξωσωματική αυτό δεν περνάει;  Πηγε ο σύζυγος σήμερα στον ουρολόγο να δουνε τα αποτελέσματα και του έδωσε βιταμινες. Του είπε όλα καλά μόνο η κινητικότητα είναι θέματακι και θα το κοιτάξει ξανά σε 3 μήνες.  Κατά τα άλλα εγώ είμαι σε αναμονή περιόδου Πέμπτη Παρασκευή και άρχισα να έχω κάποιες ενοχλήσεις άρα πιστεύω θα μου έρθει δυστυχώς...  
    • Εγώ θα σου ελεγα να περιμένεις μέχρι Πέμπτη κι αν δεν ερθει να κάνεις Παρασκευή πρωι.. τι τεστ πηρες.; Πρωινης ανοχνευσης.; 
    • Θα σου απαντήσω ειλικρινά. Μου φαινόταν πολύ άδικο ένα ζευγάρι να μην μπορεί να κάνει παιδί γιατι τους λείπει κάτι που εμένα μου είναι άχρηστο κάθε μηνα. Όπως έχω κάρτα δωρεάς οργάνων, όπως,  αν μου το επέτρεπαν τα κιλά μου γτ είμαι αδύνατη, θα ήμουν εθελόντρια αιμοδοσίας κτλ... Έχω πάει για εθελοντισμό στην Αφρική, ταιζω και στειρωνω τα ζώα τις γειτονιάς, οπότε μάλλον έχει να κάνει με τον χαρακτήρα μου... Το οικονομικό είναι ένα συν αλλά όχι το κίνητρο για μένα καθώς την περίοδο που το έκανα έπαιρνα από τη δουλειά μου μισθό Αμερικής.  Επίσης ένας ακόμη λόγος ειναι ότι θα μου κάνανε όλο το μεγάλο πακέτο του προγεννητικού ελέγχου. Οπότε ναι,  μου κάνανε όλες τις εξετάσεις και το ξέρω γιατί είχε πάει και μια φίλη μου και την απορρίψανε γιατί είχε προδιάθεση για κυστική ίνωση. Έχω πάει σε δύο κέντρα. Όταν πήγα στο δεύτερο,  τους είπα ότι έχω ξαναδώσει και ότι έχω κάνει τις εξετάσεις, Παρ όλα αυτά  μου τις ξανα εκαναν . Δλδ ήθελαν να δουν με τα μάτια τους ότι είναι όλα εντάξει. Στο δεύτερο κέντρο με πέρασαν και από ψυχολόγο πριν δώσω.  Και στα δύο κέντρα πήραν πλήρες ιατρικό ιστορικό.  Επιπλέον σκεφτόμουν ότι για να μπει ένα ζευγάρι στη διαδικασία να πάρει ωάρια για να αποκτήσει παιδί σίγουρα το παιδί θα μεγαλώσει με αγάπη κ θα γίνει ευτυχισμένο.  Τα κατά: μας λένε έως 6 φορές, όμως δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ελέγξουν πόσες φορές έχουμε δώσει. Δλδ εάν κάποια κοπέλα το κάνει για το οικονομικό μπορεί να αλλάζει κέντρα κ να δίνει αβερτα! Ή μπορεί κάποια να πει ψέματα για το ιστορικό της.  Δεν έχω μάθει ποτέ, πόσα ωάρια έχουν πάρει, που πάνε, αν γονιμοποιηθηκαν, αν έφεραν εγκυμοσύνη, τίποτα. 
    • Μπράβο κοριτσάκι μου! Μεγάλωσε η μπεμπουλα! Όσο για τον θηλασμό σημασία έχει να είστε καλά και οι 2 και να τρώει το μωράκι !!!  @Amp92 μου τι όμορφα νέα! Κι εμένα έτσι, έχω τόσο γάλα που ζοριζεται η καημένη, αλλά είναι καλουλα, ήσυχη. Τα βράδια κι εμάς είναι ζορικα γιατί τις έχω και τις 2 στο δωμάτιο μας και ξυπνάει και η μεγάλη από την μικρή.  Κορίτσια παιδίατρος πότε σας είδε πρώτη φορά? 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...