Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια! θα ηθελα να με βοηθησεται.σημερα ειμαι στην 3η μερα καθυστεριση και εκανα ενα clearblue την αρχη εδιξε την οριζοντια γραμμη και μετα απο 2 ωρες σχεδον εβγαλε και την καθετη γραμμη.δλδ ενα +.δεν ξερω τι ακριβως σημαινει τωρα αυτο.μηπος μπορειται να με διαφωτισετε?

Δημοσίευση

Κάνε μια χοριακή αν μπορείς αύριο κιόλας!!Είναι πιο αξιόπιστη!! Εμένα το clear blue είχε βγει κατευθείαν σταυρός! Τώρα δεν ξέρω μετά από 2 ώρες πόσο έγκυρο είναι! Αλλά συνήθως το θετικό είναι έγκυρο, το αρνητιό είναι που δεν είναι πάντα έγκυρο! Καλή επιτυχία σου εύχομαι και να είσαι εγκυούλα εφόσον κι εσύ το επιθυμείς!

Δημοσίευση

αν σχηματιζε σταυρο ακομα και με αχνη γραμμη τοτε το πιο πιθανο εισαι εγκυος συνηθως στην αρχη αχνα φαινονται αν το επαναλαβεις σε δυο μερες θα βγει πιο εντονο αν εισαι εγκυος η αλλη λυση ειναι να κανεις χοριακη οπως λενε και τα κοριτσια καλα αποτελεσματα κοπελα μου!!!

Δημοσίευση

γιατί παιδεύεσαι κοριτσάκι μου;εγώ θα είχα κάνει ήδη χοριακή ! τα τέστ δεν είναι πάντα αξιόπιστα και εφόσον υπάρχει καθυστέρηση να πάς αύριο κιόλας. με το καλό ένα μωράκι στη κοιλίτσα σου!!!

Δημοσίευση

κοριτσια σας ευχαριστω που μου απαντησατε τοσο συντομα και μακαρι να ειμαι εγκυουλα! και να εχω και εγω το σπορακι μου μεσα στην κοιλιτσα μου!! μολις θα εχω νεοτερα θα σας ενημερωσω.σας ευχαριστω και παλι.

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

Κάνε μια χοριακή αν μπορείς αύριο κιόλας!!Είναι πιο αξιόπιστη!! Εμένα το clear blue είχε βγει κατευθείαν σταυρός! Τώρα δεν ξέρω μετά από 2 ώρες πόσο έγκυρο είναι! Αλλά συνήθως το θετικό είναι έγκυρο, το αρνητιό είναι που δεν είναι πάντα έγκυρο! Καλή επιτυχία σου εύχομαι και να είσαι εγκυούλα εφόσον κι εσύ το επιθυμείς!

Συμφωνώ με τη φίλη dallia..

Καλά αποτελέσματα γλυκιά μου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Αυτο το μηνα ειχαμε και πηγε "χαμενος". Σαν να ψαχνω το χαμενο θησαυρο ενιωθα. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
    • Καλησπέρα κορίτσια, χαίρομαι που είναι όλα καλά με τα μωράκια σας.  Εμείς δυστυχώς νοσηλευτήκαμε για 2 μέρες. Σταμάτησε ξαφνικά να τρώει και γκρίνιαζε πολύ όταν της έδινα γάλα. Ωστόσο ήταν πολύ ευδιάθετη και δεν είχε άλλο σύμπτωμα. Τελικά την πήγαμε στο νοσοκομείο και μας βρήκαν πολύ χαμηλό νάτριο και πολλή αφυδάτωση. Πήρε όρο και ευτυχώς συνήλθε. Μετά από πολλές εξετάσεις στο ενδιάμεσο μας βρήκαν και πολύ χαμηλές τρανσαμινες με αποτέλεσμα τώρα να οδηγούμαστε σε άλλες εξετάσεις (υπέρηχο ήπαρ και αιματολογικές).  Μας είπαν πως ίσως πέρασε κάποια ίωση ή γαστρεντερίτιδα γιατί μας έκανε και λίγες διάρροιες.  Ευτυχώς τώρα είμαστε σπίτι και κοιμάται σαν πουλάκι γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ.  Αυτά τα νεα μας !!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...