Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

AFRODITH ο μπέμπης σου είναι τρέλλα! Να τον χαίρεστε κορίτσι μου!

Κι εσύ να καμαρώνεις διπλά γιατί σου μοιάζει πολύ και είναι πανέμορφος! :cheer: Παίρνεις το αίμα μου πίσω εσύ! ;)

Αχ πως γουστάρω δίπλες στα μπουτάκια! Εμείς στερούμαστε...:unsure:

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Αχ πως γουστάρω δίπλες στα μπουτάκια! Εμείς στερούμαστε...:unsure:

eseis den exete diples giati thelei na exei kormara!!!!pos tha ginei ayrio methayrio montelo?!!!euxaristw polu gia ta kala sou logia .

euxaristw kai oles tis manoules gia ta kala tous logakia .

ayrio erxete kai o mpampas pou exei na mas dei ena mhna kai mas pethimise .xarika shmera mayto ksexasa ta problhmata ligo kai efige gia ligo to anxos naste kala ...

agelikh exw mhnes na se dw ebapses to malaki ?!!!

Δημοσίευση

Βρε Αφροδίτη,

με συνταγή τον έφτιαξες??? Κούκλος και έχει πολύ τύπο απο τώρα, φαντάζομαι τα κακόμοιρα τα κοριτσάκια τι έχουν να τραβήξουν!!!

Βάλε και την κόρη μου στην λίστα με τις υποψήφιες νύφες, τον τρόπο της τον έχει!!

Αλλα και τα άλλα κοριτσάκια που είδα κουκλίτσες είναι, η μια πιο όμορφη απο την άλλη! Θα προσπαθήσω να βάλω και εγώ μια της μικρής μου για να δεις αν σου κάνει! Βάλε και καμιά δικιά σου να δούμε αν σου μοιάζει! Με το καλό να υποδεχτείτε τον μπαμπά σας ;):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...