Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 196
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
  • 4 weeks later...
Δημοσίευση

Θέλω..... να είμαι γκαστρωμενούλα-φουσκωμενούλα:

- στην 5η Επέτειο του Γάμου μας στις 10/9!!!

- στα βαφτίσια της μπέμπας της κολλητής μου μέσα Σεπτεμβρίου!!!

- στα 3α γενέθλια της πολυαγαπημένης μας ανηψιάς τέλη Σεπτεμβρίου!!!

- στο γάμο μίας πολύ καλής μας φίλης το Δεκέμβρη!!!

- στην αλλαγή του χρόνου!!!

- στα γενέθλια μου τον Φλεβάρη!!!

- στα γενέθλια του αγαπούλη μου τον Μάρτη!!!

Τέλος........ θέλω να γκαστρωθούνε γρήήήήήήγορα όόοόόόόλα τα κορίτσια του Mammy!!!!!!!!

"Ακούς Κύριε Πελαργέ"?????? "Τί"?????? "Ναι, καλέ"!!!! "Το ξέρω πως έχω ξαναγράψει σε αυτό το post"!!!!! "Έχεις πρόβλημα"???? "Κακομοίρη μου"!!!! "Το καλό που σου θέλω"!!!!! "Κοίταξε μην αργήσεις"!!!! "Πάρε τα φτερά σου και τσακίσου να έρθεις μία επίσκεψη στο Mammyland"!!!!! "Γιατί θα σε πλακώσουμε όόόόόόλες μαζί και δεν θα τη γλυτώσεις"!!!!!!!

Δημοσίευση

Ίσα-ίσα Voyla μου, είμαι εντελώς ξε-αγχωμένη και γι' αυτό το έχω ρίξει και στην πλάκα άλλωστε!!!! Εάν ήμουν αγχωμένη, το πιθανότερο είναι να πλάνταζα στο κλάμα, κάθε φορά που άκουγα για εγκυμοσύνη!!!! Να μην είχα όρεξη να είμαι καν στο Mammy!!!! Τώρα είμαι...... τραλαλα!!!!!!

Δημοσίευση

Θελω όταν γεννήσω να φάω 1 κιλό παγωτό κατα προτίμηση Nirvana-καραμέλα και θέλω και παγωτό σοκολάτα.Επίσης θέλω απο τα Starbucks ενα espresso με καραμέλα και μπόλικη σαντιγί...και μετα απο αυτά το γάλα μου θα βγεί καραμελέ!!!

Δημοσίευση

θελω πανω απο ολα να ειναι καλα ο αντρασ μου και η κορακλα μασ και μετα θελω να μου κατσει αυτο το τιμημενο τζοκερ ή πρότο ή λοττο που παιζω 3 χρονια σερι αμαν πια στο τελος θα παρω τα λεφτα που θα εχω δωσει :silly:

Δημοσίευση

ΘΕΛΩ: Η Αλεξάνδρα μου να είναι υγειής και μελλοντικά ευτυχισμένη στη ζωή της! Το ίδιο επιθυμώ και για τα ανιψάκια μου...:)

Υγεία πάντοτε...:)

ΘΕΛΩ: Ο Θεός να μη φέρει δοκιμασίες που δεν θ' αντέξω...

Evhdal συστήνω ΚΙΝΟ...Φανατική...Και πιο άμεσο κέρδος...

Ας επιλέξει ο γιος σου νούμερα...

Καλή επιτυχία!:);)

Δημοσίευση
:blush: θελω καταρχην μια μπουγατσα και κερναω οποια αλλη θελει δεχομαι παραγγελιες....με μπολικη ζαχαρη και κανελαααααααααααααα!(που να την βρω τετοια ωραααααααα?)ΔΕΥΤΕΡΟΝ να ερθει η μπεμπα μου με το καλο υγιεστατη και τυχερη! ΤΡΙΤΟΝ να ειναι καλα ο αντρουλης μουκαι η οικογενεια μου καιιιιιιιιιι ΤΕΤΑΡΤΟΝ κυριε πελαργε νομιζω οτι βρισκεσαι σε λαθος ηπειρο...χωρα...δεν ξερω..εχεις καθυστερησει καποια μωρακια εδω που τα περιμενουν τα κοριτσια του mammy!!!!λοιπον τσακισου και ελα προς τα εδω!!!!!!!!!!!!:angry:
Δημοσίευση

θελω ολα τα θελω του κοσμου να μπορουσα να τα πραγματοποιησω

θελω αυτος ο κοσμος να μη πεθανει παρολο που κατα κει το παμε

θελω να περπαταμε χωρις μασκες σε υγιη ατμοσφαιρα να παιζουν τα παιδια μας ελευθερα σαν και μας

θελω ολος ο κοσμος ναναι γερος και ευτυχισμενοσ

θελω να ζησω

αλλα μαλλον

ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση

Θέλω να πάνε όλα όσο το δυνατόν πιό ομαλά με την εγκυμοσύνη μου..

Θέλω να είναι υγιές το μωράκι μου και η οικογένειά μας..

Θέλω το καλοκαίρι να μείνουν έγκυες όλες οι κοπέλες του ΜΑΜΜΥ που προσπαθούν..

Θέλω να σας φιλήσω όλες τώρα που με έχουν πιάσει τα συναισθηματικά της εγκυμοσύνης! (αλλά ξέρω ότι δεν πρέπει λόγω γρίππης!).

Δημοσίευση

θελω σαν τρελη να γεννησει η νταλια μου και ολα τα κοριτσια με ενα πονο και να κανουν γερα και τυχερα μωρουλινια!!!!

θελω να σιδερωθουν απο μονα τους τα ρουχα!!!!!!

θελω να πανε ολα καλα με τα οικονομικα και μολις κλεισουν οι οικοδομες του χρηστου να παμε διακοπουλες!!!

αχ επισης θελω να γινει το σπιτι μονο του μια γενικη καθαριοτητα γιατι βαρεθηκα να σφουγγαριζω 7 φορες τη μερα!!!!!! (συγνωμη, εγω τωρα σφουγγαριζω 7 φορες τη μερα,δηλαδη αν γινω μανα ποσες φορες θα σφουγγαριζω?? μηπως εχει δικιο ο χρηστος που με λεει λιιιιιιιιγο υπερβολικη??????? ομως εχθες πολυ το ευχαριστηθηκα,ημασταν με παρεα σπιτι και ενας φιλος καθοταν κατω με το ασπρο το οαντελονι και του ειπαν οτι θα λερωθει και ειπε οτι μονο στο δικο μας σπιτι καθεται ετσι κατω γιατι ειναι παντα καθαρο! σαν να ψηλωσα απο το καμαρι που ενοιωσα εκεινη την ωρα....) αχ αυτα για τωρα!!!!!!!!!

Δημοσίευση

1)ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΗΣ.........

2)ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΑΚΟΥΣ ΠΕΛΑΡΓΕ???????????????

3)ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΩ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΗΣ!!!!!!

Δημοσίευση

θελω να κανω αγκαλιτσα τη γλυκια μου βουλιτσα που ειπε αυτα τα λογακια.... :)

αγαπουλα μου εσυ!!!!!! :)

ρεεεεεεεεεεεεεεεεε παιδιααααααααααα θελω να ημασταν ολες εδωπερα τη βεραντουλα μου να πιναμε καφεδια και να κουτσομπολευαμε για ωρεςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μετα να βραδυαζε και να μας βριζανε οι αντρες μας που εχουμε κανει 7 ωρες κους κους!!!!! ιχιχιαιχιαχαιχαιχαιχαιχαιαχιχαιχαιαχιχαιχαχιαχαιιχχιχιχι :):):):)

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑΣ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΓΩ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ ΚΙΑ ΠΙΟ ΟΜΑΛΑ ΓΙΝΕΤΕ.

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΦΛΕΒΑ.ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ.

Δημοσίευση

θελω να ειχε προλαβει η μαμακα μου να επαιρνε στην αγκαλια της τη μπουμπουκα μου!

θελω ολα τα κοριτσακια εδω μεσα να γινουν γρηγορα μανουλες!!

θελω να μην υπαρχει παιδακι στον κοσμο που να παλευει για τη ζωη του

θελω να γινω τοσο καλη μαμα οσο και η δικια μου

θελω να γυρισω στη θεσσαλονικη

θελω τα παιδακια μου να ναι παντα γερα και υγιη και ευτυχισμενα και καλοτυχα...

Δημοσίευση

αχ βουλακι μου αν πας εκει στους φοινικες,θελω και εγω!!!!!! παρε μας και εμας μαζι!!!! σε τετοιο μερος θελει το θηριο ταξδι του μελιτος!!! λες να παμε ολοι μαζι!!!!!!!!??????????? χιχιχιιχ

αχ αντρουλα μου ασε!!!! δεν το μπορω το ρημαδι το σιδερο!!!!!! να φανταστεις βαζω στο τερμα το κλιματιστικο και παλι ιδρωνω με το ρημαδι!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια..!!! Εγώ σήμερα είχα την αυχενική! Δόξα τω Θεώ όλα καλά! Οι πρώτες μετρήσεις του μωρού ήταν πολύ καλές και τώρα περιμένω να βγουν και οι αιματολογικές.  Φύγαμε κατευθείαν από Ορεστιάδα και ήρθαμε Ξάνθη στα πεθερικά, αποφάσισα να πω στο σύζυγο τώρα που η εξέταση δίχνει πως η εγκυμοσύνη προχωράει κανονικά, και πήρα την πρώτη μεγάλη ανάσα, για το τάμα που έκανα όταν έβαλα αυτά τα δύο εμβρυάκια χωρίς να ξέρω αν τελικά μπορέσω να κυοφορήσω κάποιο, και έγινε πραγματικά έξαλλος!! Άρχισε να λέει και τι πας και κάνεις.. πας και κάνεις όλο του κεφαλιού σου, και μου το λες τώρα.. γιατί δεν μου το είπες από την αρχή.. Του λέω ρε άνθρωπε τι να σου πω από την αρχή όταν έχω καεί ήδη μια φορά από το χυλό. Αν δεν έπιανε κανένα δεν θα μάθαινες ποτέ ότι έκανα τάμα.. αντί του λέω να λες δόξα τω Θεώ που ο Θεός μας το χάρισε και ο Άγιος το προστάτεψε εσύ έχεις θέμα με το όνομα;; και στο κάτω κάτω του λέω δεν σε δεσμεύει κανένας να βάλεις όποιο όνομα θέλεις.. αυτό θα είναι το δεύτερο.. στο κάτω κάτω όλος ο κόσμος ταμένα τα έχει τα παιδιά του.  Καταλήξαμε να προσπαθεί να με πείσει ότι πονάει και περνάει τα ίδια με μένα.. λέω ψυχικά μπορεί, σωματικά όμως όχι.. αυτό που περνάω εγώ εσύ δεν το έχεις περάσει ούτε στα πιο τρέλα σου όνειρα.. Θες λέω να μου πεις ότι τα νοσοκομεία, η απόξεση, τα φάρμακα, η ωοληψία, οι δύο ετ και ότι άλλο μέχρι τώρα έχω περάσει μας βάζει στο ίδιο καζάνι.. εεε όχι φίλε του λέω, ούτε στο τόσο. Μην συγκρίνεις τα ασύγκριτα γιατί αν είναι έτσι πάρτο και κυοφόρησε το εσύ με όλες αυτές τις δυσκολίες..  Μετά συνήλθε, φαίνεται τα ζύγισε και ηρέμησε. 
    • Ναι ρε περσυ ήταν το κάτι άλλο 40+ για μερες συνεχόμενα 
    • Χαιρομαι κοριτσι μου που εισαι καλα! Σιγα σιγα θα δειτε πως θα προχωρησετε! Σου ευχομαι αυτη τη φορα να πανε καλα μεχρι τελους! Κοριτσια εγω ξεκινησα τις ενεσεις σημερα! ✌️ Ξεκινησε καμια αλλη κοριτσια;;
    • Να είμαι τόσο γιούχου που να μη τα έχω καταλάβει??😅
    • Καλά είμαι, Σοφία μου, έχω επανέλθει σε μεγάλο βαθμό μπορώ να πω! Βέβαια είμαι κοντα στις 50 μερες απο την αποξεση, περιοδος άφαντη, συνεχίζω να εχω λιγα καφέ υγρα που με αγχώνουν, αν και ο γιατρός λεει ότι ειναι φυσιολογικό. Θα ξεκινήσω αύριο duphaston και ελπίζω να έρθει περιοδος κανονικά. Βγήκε και ο καρυοτυπος, είχε θέμα το εμβρυακι μας τελικα. Όταν έρθει περιοδος θα πάω για υπέρηχο και θα δούμε πώς θα συνεχισουμε! Εσύ ολα καλα, ξεκίνησες τις ενεσεις; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...