Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια εφτιαξα ενα video απο τα "παιχνιδακια" που κανει το μωρακι μας!!Εχθες κλεισαμε το τριτο μηνα κι ετσι ειπαμε να το γιορτασουμε με τα κουκλακια μας!!Αφιερωμενο σε ολες τις μπουμπουκες του mammyland με αγαπη!!;)

glitterfy034122T642D38.gif

Δημοσίευση

mom είναι φοβερός ο Ορεστάκος!Να τον χαίρεστε γλυκιά μου!:laugh:

Φυσικά και το ταλέντο σου δεν πάει πίσω!Αλήθεια πώς τα φτιάχνεις όλα αυτά τα φανταστικά βιντεάκια;:P

Φιλάκια στου πρίγκιπες:kiss:

Δημοσίευση

Anna_80 έγραψε:

mom είναι φοβερός ο Ορεστάκος!Να τον χαίρεστε γλυκιά μου!:laugh:Φυσικά και το ταλέντο σου δεν πάει πίσω!Αλήθεια πώς τα φτιάχνεις όλα αυτά τα φανταστικά βιντεάκια;:P

Φιλάκια στου πρίγκιπες:kiss:

Αννα μου με το windows movie maker το εφτιαξα...φιλια!

Δημοσίευση

πω πω ενα αντρακι που μεγαλωσε και παιζει με τα παιχνιδακια του κανει και την γυμναστικουλα του μπραβο το μαναρακι μου!!!!

παντως απο ολα τα αρκουδακια μου φαινεται πως ζαχαρωνει το κοκκινο ολυμπιακος θα γινει?? χιχιχι ασε που τους μιλαει σαν να λεει ''κατεβειτε καλε πιο κατω να σας πιασω!!!''''

να σου ζησει κουκλακι εγινε μεγαλο

Δημοσίευση

Μoussa μου ευχαριστω!!Ειδα τη κορη σου στο facebook!!KOYKΛΑΡΑ!!

Αristina μου σου ευχομαι γρηγορα να αποκτησεις μωρακι....ειδα στον υπνο μου οτι εσυ και αλλη μια κοπελα ανακοινωνατε την εγκυμοσυνη σας!!Μπορει να ειναι ο μηνας σου!!Σου στελνω ενα καρμα για θετικη ενεργεια!

Μπεμπουλης να χαιρεσαι και συ το γιοκα σου!!HLEKTRA πολυ ομορφα και τα δυο ονοματα!!Τα παιδακια σου θα εχουν πολυ καλη διαφορα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...