Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΗΡΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ. ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Η ΙΔΙΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ. ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΠΑΡΤΗΝ ΟΜΩΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ. ΠΕΙΝΑΝΕ. ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ! ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΜΙΡΟΝ Η ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ. ΠΑΡΕ, ΤΩΡΑ!

Δημοσίευση

SOFOU για το almiron δε γνωριζω να σου πω γιατι εμενα η κορη παντα επινε το S26.

Τωρα βεβαια ειμαστε στο νουμερο 3 αλλα οταν επαψα να θηλαζω ψαχτηκα λιγο κ ειδα οτι θεωρειται απο τα καλυτερα. Πωλειται αποκλειστικα στα φαρμακεια.

Αν καποιο απο τα μωρακια σου ομως εχει αλλεργια τοτε καλυτερα να συμβουλευτεις το γιατρο σου.

Α! οσο για τον υπνο δεν ξερω αν παιζει ρολο το γαλα ή το παιδι παντως εμενα απο 3 μηνων κοιμοταν 9 το βραδυ με 7 το πρωι. Μαλλον ομως ειναι στο παιδι...:)

  • 3 weeks later...
Δημοσίευση

SOFOU έγραψε:

Κορίτσια έχω τρελαθεί. Ψάχνω στο internet για πληροφορίες σχετικά με το καλύτερο γάλα, αλλά μπερδεύομαι περισσότερο. Υπάρχουν τόσα πολλά ! Πειραματόζωα θα τα κάνω τα μικρά? Απ' ότι κατάλαβα το Good Night είναι για μεγαλύτερα μωράκια (εμείς κλείνουμε τον 4ο μήνα). Επίσης διάβασα και για το S26 Gold που δεν κατάλαβα ποιάς εταιρείας είναι. Το έχετε ακουστά? Λένε ότι είναι από τα καλύτερα. Άλλο ένα : το Novalac It, αυτό? Έχω απελπιστεί... Πάντως κάτι με τρώει πως το γάλα που δίνω δεν το "σηκώνουν" τα διδυμάκια....

sofou ego dino to novalac ha ,tha sou elega omos oti kalutera na min allazeis moni sou gala para mono meta apo sunnenoisi me ton paidiatro sou..

Δημοσίευση

εαν θες ρωτα την παιδιατρο αν κανει να βαζεις ρυζαλευρο τα βραδυα που λενε και τα κοριτσια.

εχω παρει ενα ρυζαλευρο ειναι της HOLLE βιολογικο και λεει πως ειναι απο τον 4ο μηνα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...