Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου,

Βρίσκομαι σε παραλήρημα...

Εχτές έκανα τεστ και βγήκε θετικό!! Το κοίταζα και το ξανακοίταζα σαν να ήταν πέτρωμα από τον Αρη!!! Έχω κάνει τόοοοοσα τεστ των τελευταίο 1,5 χρόνο, ΟΛΑ αρνητικά, και αυτό ήταν το πρώτο θετικό. Δεν έκανα άλλο, έτρεξα Βιοιατρική και έκανα β-χοριακή για να καταλάβω τι μου γίνεται!! Τα αποτελέσματα βγαίνουν σήμερα το απόγευμα και καταλαβαίνετε πως κοντεύω να ΤΡΕΛΑΘΩ από την αγονοία !!!

Αυτό το μήνα, μου συνέστησε ο γιατρός μου να κάτσω και να ηρεμήσω γιατί είχα πέσει πάρα πολύ ύστερα από την αποτυχημένη σπερματέκχυση του προπερασμένου μήνα (έχουμε χαμηλή ποσότητα σπερματοζωαρίων όπως έδειξαν επαναλαμβανόμενα σπερμοδιαγράματα, αν και είχαν μια ανοδική πορεία από 11.000.000 σε 24.000.000 και τελευταία 38.000.000).. Έτσι δεν πήρα ούτε χάπια για την ωοριξία μου που είναι ασταθής, το έβγαλα όσο μπορούσα και από το μυαλό μου και κάναμε ζουζουνιές μόνο για μας με τον αντρούλη μου.

Εδώ και 2 εβδομάδες το στήθος μου είναι τούμπανο μετά συγχωρήσεως και πονάει φρικτά, αλλά έχω και πολύ έντονους πόνους στην κοιλιά μέχρι και σήμερα σα να έχω περίοδο. Ήταν να αδειαθετήσω μεταξύ 23-28 Απριλίου (έχω κύκλο 30-35 ημερών) άρα δεν ειμα σίγουρη για το πόσες μέρες έχω καθυστέρηση. Δεν έχω πει τίποτα σε κανέναν και ενώ εχθές το πρωί πήγα στο φαρμακείο για κάτι χάπια, το σκέφτηκα αλλά τελικά δεν πήρα τεστ, το απόγευμα όμως ήταν κατά διαβολική σύμπτωση ανοιχτό το φαρμακείο της γειτονιάς μου και βρήκα ακριβώς εκεί θέση για πάρκινγκ. Ε, και μιας και ήμουν εκεί λέω, άντε, ας το πάρω ρε παιδί μου, αλλά κάπως αδιάφορα!

Και να που το τεστ βγήκε θεικό!! Ξέρω πως ίσως έγινε λάθος,γι'αυτό έκανα αμέσως και τη χοριακή, αλλα λέω κι εγώ, Θεούλη μου γιατι ΟΛΑ τα αρνητικά ήταν σωστά και να είναι λάθος αυτό που είναι θετικό???

Τέλος πάντων.... Υπομονή μέχρι το απόγευμα...αλλά δεν αντέχω άλλο βρε κορίτσια μου!!! Μου έχει γυρίσει το στομάχι ανάποδα απο το άγχος της αναμονής!!!

Ουουουουουουφφφφ!!:S

Δημοσίευση

Εμένα πολύ καλό μου ακούγεται!!!

Εγώ θα ευχηθώ να πάνε όλα τέλεια και να πάρεις τα θετικά αποτελέσματα της χοριακής κοριτσάκι μου. Και κοίτα να το χαρείς όσο μπορείς.

Βάλε νέο post για να μας το ανακοινώσεις!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου μη σκας γιατι κάνεις κακό στο νινακι σου (το οποίο ειμαστε σιγουρες οτι εχεις γιατί σπανια ενα τεστ που δειχνει θετικό είναι λάθος).

Με το καλό και περιμένουμε τα νεα σου

Δημοσίευση

ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ !!! ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ! ΚΑΛΕ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΑΓΩΝΙΑ! :) ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ !!! ΧΙΧΙ! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !

Δημοσίευση

καλε εγω ξερω οτι τα θετικα αποτελεσματα δεν βγαινουν λαθος!!!!!!!! αν σου εδειχνε αρνητικο,μπορει και εισαι και να μην το δειχνει!!! αλλα αφου εδειξε θετικο,παει να πει οτι ανιχνευτηκε η ορμονη που θελουμε!!!!!!! οποτε........ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ποπο οσο μπαινει η ανοιξη θα εχουμ επολλες κοιλιτσες με σπορακια!!!!!!!!!!!!!!!

το αποτελεσμα της χοριακης ευχομαι να ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!! επειδη εχεις περιεργο κυκλο και μπορει να εχεις λιγες μερες καθυστερηση,μην μου απογοητερ=υτεις αν βγει σχετικα χαμηλη η χοριακη!!!! αν δειξει 5 και ανω εισαι εγκυουλα!!!!!!!!! (που εισαι δηλαδη,ειμαι σιγουρη!!!!!!!) αφου εβαλα τη μαμα να μας αναβει λαμπαδες στη τηνο προχτες για ολες μας, ξερει αυτη τη δουλεια της!!! πετυχενουν τα κολπα της!!!!!!!! αχουυυυυυυυυυυ κιαλλη κοιλιτσα!!!!!!!!!!! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

μου εφτιαξες τη μερα!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!! Με τόσα καλά λόγια και να μην ήμουν έγκυος, θα έμενα σήμερα.... χι χι χι!! Πόσο θέλω να πιστέψω ότι έχετε δίκιο!!! Αχ αχ!!

Εκτός του άντρα μου, ειστε οι μόνοι άνθρωποι που αισθανόμουν εμπιστοσύνη να εκμυστηρευτώ την ελπίδα μου, κι ας μην σας γνωρίζω από κοντά!!

Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν, να τις βοηθήσει η Παναγίτσα να κάνουν τα παιδάκια τους σύντομα!! Ήδη έχω ακούσει καλά νέα από πολλά κορίτσια στο φόρουμ και αυτό μου δίνει εδώ και καιρό ελπίδα, δύναμη και κουράγιο!! Κάθε εγκυμοσύνη που διάβαζα την αισθανόμουν σαν δική μου και αναπτερωνόταν το ηθικό μου!!! Να μας πάνε όλα καλά κοριτσάκια μου!!

Και στις μανούλες to-be καλή εγκυμοσύνη και καλή λευτεριά!!

Μικρούλαχρίστος, κι εγώ το ίδιο με τη μανούλα σου κάνω, λαμπαδίτσες και προσευχούλες για ΟΛΕΣ μας!!!! Και ας με κοροϊδεύει ο άντρας μου...

Δυστυχώς θα φύγω σήμερα το απόγευμα μετά τη δουλειά και δεν θα προλάβω να σας γράψω τα αποτελέσματα... Φτου!!!

Δευτέρα πρωί πρωί έιμαι μέσα με τα όποια νέα!!!

Και πάλι σας ευχαριστώ για το κουράγιο!!! :kiss:

Δημοσίευση

αχ κοριτσακι μου σα και μενα και συ...ενα θα σου πω, ειμαι στην 7η εβδομαδα, εχω κανει 3 χοριακες...ολα πανε καλα, ειδα τον σακο κτλ και ακομη οταν πηγαινω τουαλετα περιμενω να δω αιμα...μετα απο τοσα αρνητικα τεστ :angry: ...δε μπορω να το πιστεψω! :laugh:

Δημοσίευση

Τα θερμά μου συγχαρητήρια!!! Κοριτσάκι πίστεψέ το είσαι εγκυούλα!!! Ο πελάργός ήρθε στο σπίτι σας!!! Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και σε 9 μήνες να κρατάς ένα υγιέστατο μπεμπάκι!!! χχχ

Δημοσίευση

Ναι ναι gilie μου!! Αυτό έπαθα κι εγώ!!

Δεν ήταν και το τεστ που παίρνω συνήθως - αν και το έχω ξανακάνει και αυτό, σιγά μη μου είχε γλιτώσει!! - και κοίταξα τις οδηγίες 100 φορές!!! Έτσι το έδειξα και στον άντρα μου δηλαδή... Ήθελα να του πω τα όποια νέα μετά και τη χοριακή να μην μου αγχώνεται και ο μαναράκος μου, αλλά είχε κολλήσει το μυαλό μου και δεν καταλάβαινα τι διάβαζα... Εκείνος μαγέιρευε και εγώ είχα πάει με το τεστ και τις οδηγίες ανά χείρας πάνω από την κατσαρόλα... Μόλις μου είπε ότι το βλέπει θετικό, βούτηξα ξανά την τσάντα μου γιατί μόλις είχα μπει από τη δουλειά και ξαναπήρα δρόμο!!!

Καλή λευτεριά κοριτσάκι μου! Όλα καλά να σου έρθουν!!!

Δημοσίευση

καλα,εμεις σου λεμε απο τωρα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! αφου εισαι!!! ελα καλε που θα αγχωθουμε!!!!! αφου ξερουμε!!!! και μην αγχωνεσαι ουτε εσυ και κανεις κακο στο μπιζελακι σου!!!!!!!!!!!! και εγω ετσι νοιωθω,με το που διαβαζω οτι καποια ειναι εγκυος,μνομιζω οτι ειμαι και εγω απο τη χαρα μου!!!! και οταν μαθαινω ασχημα νεα για καποια κοπελα,παλι οτι το επαθα εγω νοιωθω......... ετσι ειναι εδω τελικα!!!!! μια παρεα.....!!!! η καλυτερη!!!!! ασε,με τις λαμπαδες ας μας κοροιδευουν!!!δεν πειραζει!!! το γελιο ηταν που με πηρε η μανα μου γιατι δεν θυμοταν τη λεξη ''μαμυλαντ!!'' και ελεγε ''μαμυλε''!!!!!!! χαχα!!!!! (τι κολοπαιδο ειμαι!!!! την εκαψα!!!) !!!!! της λεω ενταξει ρε μανα,ξερει ο θεος για ποιο site λες,μην αγχωνεσαι!!!!!!!!

Δημοσίευση

Χα χα χα! Να'σαι καλά mikroulaxristos!!!

Θεά η μανούλα σου!! Να'ναι καλά, βοήθεια της και βοήθεια μας!!!

Μη νομίζεις, και η δική μου κάτι τέτοια μου πετάει και την πειράζουμε κι εμείς!! Αυτά είναι τα ωραία!!

χι χι χι χι ...

Ασχετο, αλλά αισθάνομαι πως το ρολόι έχει κολλήσει και δεν περνάει η ώρα... Άντε ντε!!!

Γιατί όμως με πονάει τόσο πολύ η κοιλίτσα μου σα να μου έρχεται η ακατανόμαστη??? Μπορεί κι αυτό να είναι σύμπτωμα???

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!:) :) ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ!!ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ

Δημοσίευση

όπως και τα υπολοιπα κορίτσια πιστευω οτι το θετικό τεστ είναι σίγουρα εγκυμοσύνη... το αρνητικό είναι εκείνο που παίζεται... οπότε: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

εντωμεταξύ μου έφτιαξες τη διάθεση ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

γιατί ο άντρας μου έχει ενα θέμα με το σπέρμα (κιρσοκήλη) και μέχρι τον Ιούλιου που θα κάνουμε σπερματέγχυση (δεν γινεται πιο νωρίς γιατι δεν μπορω να παρω αδεια απο τη δουλεια κ να ερθω Αθήνα- έχω αποκλείσει την παραμικρή πιθανότητα...

ΦΙΛΑΚΙΑ-

ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Δημοσίευση

Πω πω φοβερο ε?Ολο αρνητικα και απογοητευσεις και ξαφνικα ενα θετικο!!Αυτο ειναι οντως πετρωμα απο τον Αρη!χα χα χα!!!!Ευχομαι ολοψυχα να πετας απο χαρα το απογευμα και καθε μερα απο δω και περα!!!!Το ζουζουνακι απ οτι φαινεται σας εκανε εκπληξη και ερχεται!!!Φιλακια και περιμενουμε νεα!!!

Δημοσίευση

Junoooooooo!!!!!!!!!!

Είσαι έγκυος!!! Τελείως έγκυος και την πάτησες όπως και γω, μετά από τόσα αρνητικά τεστ δεν μπορείς να πιστέψεις το θετικό!!!

Μην αγχώνεσαι για την κοιλιά σου!!! Ο γιατρός μου είπε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό να πονάει και για τουλάχιστον 15 μέρες μπορεί να νιώθεις σαν να σου έρχεται περίοδος!!!

Άντε juno!!! Πες και τα επίσημα ευχάριστα γιατί έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας!!! Πρέπει να κολλήσουμε τον ιό της "εγκυμοσύνης" σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν στο mammy - έχουμε σύμμαχο και την μαμά της mikroulaxristos!!!

:P

Από την καρδιά μου μια τέλεια εγκυμοσύνη!!! Παρέα θα μεγαλώνουν οι κοιλίτσες μας!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αυχενική Θεσσαλονίκη  Θα την κλείσω αύριο .είμαι από βόρεια Όλα καλά σήμερα με τον γιατρό μεγάλωσε πολύ από την τελευταία φορά που το είδαμε στον υπέρηχο. Γενικά ενώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ήμουν τοσσο χαλαρή σε αυτή δε ξέρω με έχει κυρίευσε ένα αδικαιολόγητο άγχος.ισως επειδή πέρασα και δύσκολη εγκυμοσύνη και τοκετό..
    • @Princess28 καλά μην τρελαίνεσαι.. 🤣 Στα ίδια με σένα είμαι κι εγώ.. έχω τρία σπίτια, τα ρούχα μου δεν ξέρω που είναι τι.. η βαλίτσα δεν είναι ακόμη έτοιμη. Από καρότσια και τα υπόλοιπα δεν έχω βρει τπτ.. Θέλουν στεγνό καθάρισμα.. 🥴  Ψάχνω βρακί και κάλτσα κάθε φορά.. 🤣 Εννοείται δωμάτιο μωρού δεν έχει γίνει..  Γενικά ένα χάος!!! Μετά τη γέννα θα βρούμε άκρη.. αυτό είναι το μόνο σίγουρο.  Ααα το άλλο που σου είπα για τα κιλά και δεν το κατάλαβες είναι ότι ήθελα να πω για το βάρος που πρέπει να παίρνει το μωρό μέσα στο μήνα. Ότι δηλαδή αν δεν παίρνει βάρος σωστό ίσως δεν έχω γάλα, η το γάλα μου δεν είναι αρκετό ώστε να το χορταίνει και να βάζει τα κιλάκια που πρέπει.
    • Ναι! το ίδιο λέμε.. ήταν παλιά 6μηνο και το κάνανε 9μηνο. Είναι για εργαζόμενες ναι! απλά νομίζω ότι εγώ θα το πάρω γιατί μπορεί να μην έχω τώρα ενεργή σύμβαση εργασίας αλλά έχω ενεργή τη σύμβαση κυοφορίας και λοχίας, οπότε βλέποντας στη ΔΥΠΑ αυτό δεν σου ζητάνε κανένα χαρτί από την εργασία σου. Τουλάχιστον ο φίλος μου ο ChatGTP αυτά μου λέει.. 😅   Είναι ακριβώς όπως σου απάντησε το @το χοντρό μπιζέλι είναι. 😉
    • Κοίτα εγώ η αλήθεια είναι έπαιρνα μόνο τα λευκά. Έκανα απόξεση στις 9 εβδομάδες και περίοδος μου ήρθε μετά από 5-6 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά.. Δεν μου έδωσε ο γιατρός χάπια, ήρθε η περίοδος από μόνη της. Οπότε δεν χρειάστηκε να πάρω τα χάπια για σωστή ρύθμιση κύκλου.  Καλό είναι για όποια απορία να ρωτήσεις το γιατρό σου. Είναι ο μόνος που μπορεί να σου δώσει απάντηση. 
    • Εγώ νομίζω τα πιο πολλά κιλά τα παίρνω στο δεύτερο τρίμηνο  Και εμένα η κοιλιά μου σαν μέγεθος είναι εντάξει μπορεί να έδειξε πιο νωρις και έλεγα αχ τι κοιλιά θα κάνω αυτήν την φορά; τελικά δεν ήταν πολύ μεγαλύτερη από τις αλλες φορές.. δεν με ενοχλεί στην καθημερινότητα μου ίσως λιγο μονο στο περπάτημα που πάω πιο αργά και λίγο σαν την πάπια 😂 με τον ύπνο δεν με πειράζει μονο όταν πάω να σηκωθώ από το κρεβάτι αλλά μετά τον 8ο γίνεται ακόμα χειρότερο αυτό 😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...