Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΩ.

Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ -ΟΜΩΣ-ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΟ ΠΕΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ.

ΕΓΩ ΟΜΩς ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ.

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ?

Δημοσίευση

Μην το κάνεις!!!Μην το αγγίξεις καθόλου!!!!Ετσι μου είχε πει κ μενα ο παιδιατρος κ μέσα στο μήνα τον είχα στο νοσοκομείο με ουρολοιμωξη!!!!! Μην το αγγίζεις κα-θο-λου!!! ΜΕτα τους 18 μήνες και πάλι βλέπεις!!!

Δημοσίευση

εγω κοριτσακι για 40 μερες δεν εκανα τιποτα...οταν τον πηγα για το πρωτο εμβολιο του το κατεβασε πρωτη φορά η παιδιατρος, εκλαψε λίγο κ μου ειπε καθε μερα μετα το μπανιο, να του κατεβαζω σιγά σιγά το πετσακι...στην αρχη λεω...τοσο μικρό μωρε, πως θα γινει.??:blush: :blush:

Τελικά δεν ειναι τιποτα δύσκολο..του το κατεβάζω ισα ισα να φανει το ΄΄κεφαλακι'' κ ενταξει..του το κανω καθε μερα, δεν τον ενοχλει΄καθολου πλεον κ στο δευτερο εμβολιο που τον ξανακοιταξε, ειπε οτι ηταν τελειο...

Πρεπει να το κανεις παντως γιατι ειναι πολυ σημαντικό να ξερεις...αν δεν μπορεις εσυ, μπορεις να βαλεις τον αντρα σου να το κανει..στην αρχη εμενα ο αντρας μου το εκανε.αλλα σου λεω δεν ειναι τιποτα...μαζευει εκει στο κεφαλακι ενα ασπρο κ πρεπει να του το καθαρίζεις,εγω αυτο κανω...

φιλιά πολλά...κ μην φοβασαι, δεν θα παθει κατι το μωρακι, ουτε που θα κλαψει...

αν θελεις μπορεις να της πεις να σου δειξει κι ολας η παιδιατρος για να εισαι σιγουρη οτι το κανεις σωστα....

:kiss:

Δημοσίευση

Γεια σου Τεο μου,οι αποψεις διχαζονται σ αυτο το θεμα,αλλοι παιδιατροι λενε αυτο που ειπε ο δικος σου και αλλοι οχι!εγω στον γυιο μου το εκανα αυτο να κατεβαζω το πετσακι στο βραδυνο του μπανιο και δεν ειχε φιμωση!Αν το κανεις απαλα δεν προκειται να παθει τιποτα το μωρο,περισσοτερο αυτος ο χειρισμος γινεται για αποφυγη φιμωσης παρα για καθαριοτητα,τωρα τι να σου πω,εσυ αποφασιζεις....;) φιλακιαα πολλα στο φατσουλινι του γυιου σου:kiss:

Δημοσίευση

Υβοννη έγραψε:

Γεια σου Τεο μου,οι αποψεις διχαζονται σ αυτο το θεμα,αλλοι παιδιατροι λενε αυτο που ειπε ο δικος σου και αλλοι οχι!εγω στον γυιο μου το εκανα αυτο να κατεβαζω το πετσακι στο βραδυνο του μπανιο και δεν ειχε φιμωση!Αν το κανεις απαλα δεν προκειται να παθει τιποτα το μωρο,περισσοτερο αυτος ο χειρισμος γινεται για αποφυγη φιμωσης παρα για καθαριοτητα,τωρα τι να σου πω,εσυ αποφασιζεις....;) φιλακιαα πολλα στο φατσουλινι του γυιου σου:kiss:

Συμφωνώ με την Υβοννη!Οι απόψεις διίστανται.Απο εκει και περα εσυ επιλέγεις. Εγω το εκανα κατα την διαρκεια του μπανιου που μαλακώνει λόγω του νερού . Απλα δεν θελει απότομες κινήσεις. Ουτε να το κατεβασεις πολυ ,ισα ισα να φανεί το κεφαλακι οπως λεει και η Ειρηνη. Το καθαριζεις με το νερακι και τελειωσε η ιστορια, ειναι θεμα συνήθειας!:kiss:

Δημοσίευση

Εμενα ο παιδιατρος του το κατεβασε λιγο στο πρωτο εμβολιο και μου ειπε οτι μπορω να του το κατεβαζω και εγω λιγακι καθε μερα.Εγω του το κανω μια φορα την ημερα και συνηθως την ωρα του μπανιου που μαλακωνει με το ζεστο νερο,οχι δεν τον ποναει αλλα μπορω να σου πω οτι το ευχαριστιετε κιολας:laugh: .

Πιστευω οτι δεν του κανω κακο αλλα ισα ισα καλο για οταν ερθει η ωρα που θα του το κατεβασει εντελως ο παιδιατρος.

Της αδερφης μου παντως που δεν το πειραζε καθολου οταν πηγε 18 μηνων του το κατεβασε ο παιδιατρος και απο τον πονο δεν ηθελε να κατουρησει.Με τα χιλια ζορια τον εβαζε.

Δημοσίευση

KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΓΟΡΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ.ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ,ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΩ ΕΓΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 16 ΜΗΝΕΣ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ... ΠΡΟΙΚΑ ΜΑΣ ;)

Δημοσίευση

Και στον δικο μου η παιδιατρος καθε φορα το κατεβαζε ισα ισα και μου ειπε απο τον 4ο μηνα να του βαζω λιγο baby oil και να το κανω κι'εγω καθε βραδυ μετα το μπανιο... στον 6ο μηνα το κατεβασε εκεινη εντελως και τωρα μου εχει πει να του βαζω το λαδακι και να το κατεβαζω λιγο περισσοτερο... αλλα παρατηρησα οτι εχει μαζεψει κρεμα εκει μεσα, απο αυτην που του βαζω οταν τον αλλαζω και φοβηθηκα μηπως παθει τιποτα μυκητες... ρωτησα λοιπον την παιδιατρο και μου ειπε οτι δεν παθαινει τιποτα... εσεις τι λετε γι'αυτο;

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

Πώπω βρε κορίτσια αγχώθηκα τώρα!! :blink: Πως θα τον καθαρίζω;;; Εγώ είχα μάθει σε τόσα κορίτσια.. Σε αυτά είμαι εξπέρ!! Στον αντράκο μου πως θα το κάνω;; :(

dallia μου κι εγω μαζι σου . Τα αγορια μπελαλιδικα ειναι τα ατιμα θελουν μεγαλυτερη προσοχη . Ωχ τι μας περιμενει !!! :unsure:

Πόπη μου μην πτοείσαι ... δεν σε φοβαμαι εσενα ...θα τα καταφέρεις!;)

Δημοσίευση

εμενα οταν ειρθε η παιδιατρος στο σπιτι αφου σαραντησαμε μου ειπε να του το κατεβαζω καθε μερα και να το καθαριζω και μπορω και την ωρα του μπανιου να αφηνω νερο να τρχει πανω του και εκει να το κατεβαζω ετσι ωστε να μην παθει φυμωση μεχρι στιγμης ειναι καλα η ''οικογενεια''και το ευχαριστιεται κιολας:laugh: :laugh:

τωρα μου ειπε πριν παμε για μπανιο στην θαλασσα να παμε να το κατεβασει εκεινη και να του βαλει μια αλοιφη (μαλλον για μικροβια θα ειναι)δεν ρωτησα λεπτομερειες

Δημοσίευση

Εμάς στην κλινική μας είπαν να μην το πειράξουμε εκτός αν μας πει κάτι διαφορετικό ο παιδίατρος. Στον παιδίατρο πάλι που το πήγα μου είπε να μην τολμήσω να το πειράξω, πως αυτό το κάνεις μόνο αν υπάρχει κίνδυνος για φίμωση.

Δημοσίευση

sweetmammy έγραψε:

Και στον δικο μου η παιδιατρος καθε φορα το κατεβαζε ισα ισα και μου ειπε απο τον 4ο μηνα να του βαζω λιγο baby oil και να το κανω κι'εγω καθε βραδυ μετα το μπανιο... στον 6ο μηνα το κατεβασε εκεινη εντελως και τωρα μου εχει πει να του βαζω το λαδακι και να το κατεβαζω λιγο περισσοτερο... αλλα παρατηρησα οτι εχει μαζεψει κρεμα εκει μεσα, απο αυτην που του βαζω οταν τον αλλαζω και φοβηθηκα μηπως παθει τιποτα μυκητες... ρωτησα λοιπον την παιδιατρο και μου ειπε οτι δεν παθαινει τιποτα... εσεις τι λετε γι'αυτο;

Δεν θα παθει τιποτα ο παιδαρος σου,μην ανησυχεις!:)

Δημοσίευση

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ Κ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.... ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ΠΕΤΣΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ Κ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ... ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ... ΠΑΝΤΩΣ Κ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ ....

Δημοσίευση

Αχ βρε κοριτσια οτι κι αν κανουμε παλι για ''πουλια'' μιλαμε!!:P

Εμενα το κατεβασε η γιατρος στους 6 μηνες και μου ειχε δωσει μια κρεμα για λιγες μερες για να μην ερεθιστει και μου ειχε πει καθε φορα που θα τον αλλαζω να το κατεβαζω αλλα εγω δεν μπορουσα και το εκανα μονο στο μπανιο με αποτελεσμα να κλεισει και οταν ξαναπηγαμε στην γιατρο με μαλωσε.Απο τοτε το εκανα συνεχεια και τωρα πια στα δυο μας δεν εχουμε κανενα προβλημα.Η αδερφη μου παλι στον μεγαλο της γιο δεν το ειχε κατεβασει η παιδιατρος και μεχρι τα 3 του ειχε προβλημα και τελικα μονος του το σκαλιζε και το κατεβασε.Κανε οτι πιστευεις εσυ παντως.Οτι σου λεει το ενστικτο σου και ο αντρας σου που κατι ξερει παραπανω!

Δημοσίευση

Δεν ξέρω βρε κορίτσια..ακουω όλες εσάς που το καθαρίζετε και τρέμει η ψυχή μου!! Μια φορά το καθαρισα κ έπαθε ουρολοιμωξη...κ απο τότε τρέχαμε για ένα σωρό εξετάσεις...συν την ταλαιπωρια στο νοσοκομείο με τα τρυπήματα στην κοιλίτσα του...Τουλάχιστον προσέχετε πως τα καθαρίζετε γιατί έτσι κ την πατήσουν...!! Με φυσιολογικό ορό και γαζούλες αποστειρωμένες. Πάντως εγώ δεν το ξαναάγγιξα απο τότε κ το κάνει μόνο γιατρός .ΜΙα χαρά είναι το τσουτσουνι μας κ έτσι..Πολύ προσοχή κορίτσια..

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Δεν ξέρω βρε κορίτσια..ακουω όλες εσάς που το καθαρίζετε και τρέμει η ψυχή μου!! Μια φορά το καθαρισα κ έπαθε ουρολοιμωξη...κ απο τότε τρέχαμε για ένα σωρό εξετάσεις...συν την ταλαιπωρια στο νοσοκομείο με τα τρυπήματα στην κοιλίτσα του...Τουλάχιστον προσέχετε πως τα καθαρίζετε γιατί έτσι κ την πατήσουν...!! Με φυσιολογικό ορό και γαζούλες αποστειρωμένες. Πάντως εγώ δεν το ξαναάγγιξα απο τότε κ το κάνει μόνο γιατρός .ΜΙα χαρά είναι το τσουτσουνι μας κ έτσι..Πολύ προσοχή κορίτσια..

κοριτσακι μου καλησπερα!Μπορει να ηταν τυχαίο αυτο που σου συνεβει. Οπως ειπε και η Υβοννη το κανουμε μονο και μονο για να μην κανει φίμωση.Γιατι αν κανει, ειναι βεβαια μια επεμβαση ρουτινας αλλα γιατι να μπουμε σ αυτην την διαδικασια. Ο ανιψιός μου που παρ ολο που οσο ηταν μικρος δεν ειχε κανενα προβλημα οταν μεγαλωσε και του εδειξε ο μπαμπας του πως να το κανει μονος του, το αμέλησε και επαθε φιμωση.Ηθελα να προσθέσω επισης οτι τα κοριτσακια ειναι πιο ευαίσθητα και χρειάζονται καλυτερη περιποίηση. Το ξερουμε βεβαια και απο μας που με το παραμικρό παθαίνουμε το οτιδήποτε.Οποτε αγορομανες μην μου αγχώνεστε!:kiss:

Δημοσίευση

Οταν ηταν να παρουμε εξυτηριο απο το νοσοκομειο ειχε ερθει ο γυναικολογος μου στο δωματιο και τον ρωτησα τοτε λοιπον μου ειπε να δω :του το κατεβασε αλλα οχι παρα πολυ με δυναμη δεν καταλαβε τιποτα ο μικρος .Οταν ηρθε η παιδιατρος στο σπιτι κατευθειαν το ειδε και μου ειπε καθε βραδυ στο μπανιο να το κανω λιγο οσο φαινετε το κεφαλακι για να αποφυγει οχι μονο τη φιμωση γιατι μετα εχουν προβλημα .Ετσι λοιπον το καναμε και συνεχιζουμε ακομα .Να σας πω και κατι να γελασετε; οταν ηταν περιπου 3 μηνων και του το εκανα στην αλλαξιερα μετα το μπανακι ανοιγε τα ποδια και εκανε α!ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ.

μαλλον τυρογαριδακιμου η ουρολοιμωξη θα ηταν τυχαιο βεβαια κοριτσια η καθε μια αν εμπιστευετε τη παιδιατρο καλα κανει και την ακουει .

Δημοσίευση

to agoraki mou έγραψε:

dallia μου κι εγω μαζι σου . Τα αγορια μπελαλιδικα ειναι τα ατιμα θελουν μεγαλυτερη προσοχη . Ωχ τι μας περιμενει !!! :unsure:

Χωράω εγώ η κοριτσομάνα στην παρέα σας? :)

Μωρέ κι εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που μου μίλησε η γιατρός για την περίπτωση που λόγω ορμονικής ανεπάρκειας στους πρώτους μήνες της ζωής των κοριτσιών κλείνει ο κόλπος τους.

Άλλο άγχος κάθε μέρα! Να παρακολουθώ μην κλείσει το πουλάκι της. Ευτυχώς δε θα γινόταν μια και έξω, θα έκλεινε σιγά σιγά, κάτι που παρατηρούσα κάποιες φορές που της άλλαζα πάνα. Μπατονέτα, λαδάκι.... ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!!!!

Αλλά όλα οκ, μετά τον 3ο μήνα (όπως εξάλλου με είχε πει και ο γιατρός) έπαψε να το κάνει.

Σόρι που καταχράστηκα το θέμα σας! :unsure:

Δημοσίευση

Παντως ο δικος μου ο παιδιατρος που ειναι σε νοσοκομειο και εχουν δει τα ματια του απειρα περιστατικα απο μαμαδες που νομιζαν οτι το παιδι τους θα παθει φιμωση, μου ειπε οτι σε καμια περιπτωση δεν το πειραζουμε. Με τον καιρο θα ανοιξει μονο του. Το μονο που κανουμε ειναι στο μπανακι του να το κατεβαζουμε ελαφρα (οσο παει) για να το καθαριζουμε. Η φιμωση ειναι σπανια αλλα ακομα και αν την παθει μπορει να γινει με μια μικρη επεμβαση επι τοπου στο ιατρειο ουτε καν σε νοσοκομειο (αρκει να ξερει ο παιδιατρος φυσικα). Αυτα μου ειπε και αυτα λεω.:)

Δημοσίευση

καλημερα! και μας η παιδιατρος το ιδιο μας ειπε,ετσι μπορει να γλιτωσει και τη φιμωση. Στην αρχη το καθαριζα με χαμομηλι,και τωρα πια του το κατεβαζω λιγο στο μπανιο,μεσα στο νερο και μετα βαζω και κρεμα στην αλλαγη της πανας. Εχουν και τα αγορακια το τρεξιμο τους :cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...