Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου γλυκα και πολυαγαπημενα για σας..

ειμαι μπερδεμενη,πικραμενη αλλα παραλληλα τυχερη που σας εχω

σημερα ηρθε μια φιλη μου στο σπιτι για καφε.ειναι εγκυος στον 5ο μηνα και πιασαμε συζητηση για το σπιτι που ετοιμαζουν,τη διακοσμηση,το παιδικο δωματιο,τη γεννα κλπ.

εγω,μες την καλη χαρα γιατι τρελαινομαι για τετοιες συζητησεις και οσο της ελεγα τις ιδεες μου παραλληλα ονειρευομουν ποτε θα ερθει η στιγμη να διαλεγω κι εγω πραγματα για το παιδικο δωματιο,και κοιτουσα και την κοιλιτσα της που τη χαιδευε και σκεφτομουν πως θα γινει και η δικη μου κοιλιτσα καποια στιγμη..και ξαφνικα..επεσε η ερωτηση βομβα.και οχι μονο.ακολουθησαν κι αλλα:'καλα,εσεις ποτε θα κανετε ενα μωρο?εδω εκανα εγω που ειμαι και μικροτερη απο σενα και εχω και οικονομικα προβληματα,οχι σαν εσας που ουτε ενοικιο,ουτε τιποτα.και νοικιασαμε και μια τρυπα.εσεις εχετε ολοκαινουρια σπιταρονα δικη σας,εισαι πολυ τυχερη.και ο κωστας (ο αντρας μου)ειναι πολυ καλο παιδι,δεν ειναι νευρικος και αποτομος σαν τον δικο μου.αμα ειχα τετοιον αντρα και αγαπουσε και τοσο πολυ τα παιδια,10 παιδια θα του εκανα.και ειναι και κουκλος..δεν μπορω να καταλαβω τι περιμενεις.σε παντρευτηκε για να κανει και παιδια ο ανθρωπος..τρια αδεια δωματια εχεις ποτε θα τα γεμισεις?"

("μηπως θες να κανεις εσυ παιδια στον αντρα μου και να ζησετε μαζι στη σπιταρονα και δεν το εχω καταλαβει τοσο καιρο?")δεν το ειπα βεβαια

εγω απαντησα καπως ετσι:"ε,να δε θελω να ξαναμπω σ αυτη τη διαδικασια της εγκυμοσυνης απο τωρα..χρειαζομαι λιγο χρονο ακομα να συνελθω"

και λεει:"ποια διαδικασια φοβασαι?γιατι την περασες και ποτε τη διαδικασια για να ξερεις πως ειναι?αφου τα εχασες τα μωρα σχεδον αμεσως.πιστεψε με,ειναι οτι καλυτερο μπορει να σου συμβει ειδικα οταν αρχιζεις να φουσκωνεις νιωθεις τελεια"

εγω ενιωσα σαν να μου καρφωθηκε ενα μαχαιρι στο λαιμο.ξερετε,αυτον τον πονο στο λαιμο που δε σ αφηνει να καταπιεις..τι να της πω τωρα της βλαμενης σκεφτηκα.ειναι δυνατον να μιλας ετσι σε καποια που εχασε 2 μωρακια?δε θα της πω τιποτα.αμα τη συγχισω μπορει και να παθει κατι το μωρακι της και δε θα το ηθελα με τιποτα αυτο..

"περασα ενα σταδιο" ειπα "και μου φτανει.ασε που θελω να ζησω και τον ερωτα μου λιγο ακομα..δε με πηραν τα χρονια.."

καπως ετσι κακην κακως εκλεισα την κουβεντα..

ρε κοριτσια πειτε μου μεσα απο την καρδια σας.σας φανηκαν φυσιολογικα αυτα που ειπε?ειναι η ιδεα μου δηλ οτι τα ειπε με κακια και καποια δοση ζηλειας?

πειτε μου σας παρακαλω γιατι ειλικρινα προσπαθω παντα να βλεπω καλοπροαιρετα οσα μου λενε αλλα αυτο δεν μπορω να το δω ετσι..δεν μπορω καθολου.ειμαι πολυ πικραμενη με τον τροπο της

πειτε μου ειναι μηπως επειδη ειμαι ευαισθητη μ αυτο το θεμα και τα παιρνω ολα στραβα?

δε θελω να ξαναερθει και να με ταραξει..και το σιχαιομαι αυτο το συναισθημα..δε θελω να διωχνω φιλες απο κοντα μου ετσι αψηφιστα..αν δεν εχω δικιο πειτε μου,συγνωμη κιολας,εχετε κι εσεις τα δικα σας αλλα νιωθω μια μαυριλα μεσα μου απο εκεινη την ωρα και δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω

• Απαντήσεις 84
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΑΛΚΟΣΤ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑ. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Κ ΕΓΩ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ Κ ΦΙΛΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΡΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΞΩΣΩΜ Κ ΑΠΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΠΑΧΥΝΕΣ ΕΤΣΙ ΕΣΥ. Κ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΓΡΑΨΤΟΥΣ Κ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ 2 ΕΞΩΣΩΜ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΔΥΝΑΜΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΧΟΛΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ. ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΠΤΩΣΕΙΣ Κ ΜΙΑ ΚΛΑΙΩ ΜΙΑ ΓΕΛΑΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΥΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Κ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΝΑ ΜΩΡΟ Ο ΘΕΟΣ

Δημοσίευση

Εγώ κάτι τέτοιες τις βάζω στη θέση τους

Δεν είναι σε 8έση να ξέρει τα προσωπικά σου

και όπως λέει και ο λαός μας, έξω απ το χορό πολλά τραγούδια λέμε

Μη δίνεις σημασία. 'Επρεπε να της κόψεις τη συζήτηση.

Ίσως φαίνεται λίγο απότομο αυτό που λέω, αλλά μόνο έτσι καταλαβαίνουν.

Σ αυτά τα 8έματα... δε σηκώνω ανακρίσεις.

Μη μασάς και μη στεναχωριέσαι...

Έχω ακούσει και άλλα κουλά από θείες μου.

Δεν έκανα προσπά8ειες για μπεμπε απ το πρώτο καιρο που παντρεύτηκα και όλες ερχόταν με τη σειρά και έλεγαν στη μαμά μου "απ τη τάδε έχουμε ανηψάκι, η δικιά σου τίποτε ακόμη"?

και μετά βγάζουν και το συμπέρασμα ότι κάτι άσχημο συμβαίνει

Ηλίθιες γυναικες

μη την ακούς καλή μου, άσε να τραγουδάει μόνη της και κοίτα να χαλαρώσεις.

Δημοσίευση

Γλύκια μου alkost....

μην στεναχωριέσαι για άτομα που δεν σέβονται τον συνάνθρωπό τους, και πόσο μάλλον μια "φίλη" που τελικά μόνο φίλη σου που δεν είναι.

Εκείνη δεν σεβάστηκε την απώλεια σου, τον πόνο σου... και την λαχτάρα σου για ένα παιδάκι. Εσύ τόσο καλοπροαίρετα ήθελες να μοιραστείς μαζί της τη χαρά της και αυτό ήταν το ευχαριστώ... να σε προσβάλλει μέσα στο ίδιο σου το σπίτι.... :angry: ειλικρινα έχω θυμώσει πολύ... :angry: :angry:

Εσύ κοπέλα μου θα δεις τώρα, στην φάση που είσαι, ποίος σε στιρίζει και ποιος πραγματικά θέλει το καλό σου... η οικογένεια είναι αυτή που θα είναι πάντα στο πλευρό σου και φυσικά τα κορίτσια του Mammyland!!!

Θα είμαστε δίπλα σου!!!!!!!!

Πολλά πολλά φιλιά και άσε τις "άλλες" να βράζουν στην ζήλια και στο ζουμί τους...χιχι!

Καλό σου βράδυ κοπελάρα μου! :kiss:

Δημοσίευση

Κοιταξε Αλκοστ..επειδή όταν είμαστε έξω απο το χορό πολλά τραγουδια λέμε, μπορώ εν μέρη να δικαιολογήσω προσωπικά τη φίλη σου. Δεν έχει περάσει αυτό που πέρασες εσύ και επομένως το βλέπει πιο ελαφρά μιλώντας εκ του ασφαλούς. ΕΠίσης καταλαβα ότι θέλει να σε εμψυχώσει με τον τρόπο της ώστε να μην το βάζεις κάτω..αν κ για να λέμε την αλήθεια τα λόγια που είπε δεν μου πολυάρεσαν..βέβαια παίζει ρόλο και ο τρόπος που τα είπε..

Δεν είσαι ευαισθητη εσύ απλώς χρειάζεσαι λίγο χρόνο να το ξεπεράσεις(αν κ δεν ξέρω τι ακριβώς) ότι κ να ήταν. Μέσα σου ακόμη σε πληγώνει και καλά κάνεις κ θες να ζήσεις τον έρωτά σου ακόμη, όπως λες δεν σε πηραν κ τα χρόνια!!Εξάλλου ο κάθε άνθρωπος βάζει δικούς του στόχους!Το ότι έκανε εκείνη παιδί κ νιώθει τόσο ολοκληρωμένη δε σημαίνει ότι θες κ εσύ το ίδιο κ μάλιστα αυτη τη στιγμή!!!

Αν είναι καλή σου φίλη..δώσε της άλλη μια ευκαιρία!ΑΝ δεν είναι...τότε περιορισμένες οι συναντήσεις σας κ λιγα τα λόγια σου μαζί της!:)

Δημοσίευση

Κοπελα μου μην της δινεις σημασια συγνωμη αλλα η "φιλη" σου ειναι ΗΛΙΘΙΑ!!!

Τωρα βεβαια εσυ την ξερεις ηταν ετσι παντα τοσο αφελης κ μιλαει χωρις να σκεφτεται η πρωτη φορα το εκανε?Απο κακια γιατι?Νομιζω μαλλον απο βλακεια κ δεν το σκεφτηκε κιολας...ισως και να ζηλευει οπως ειπες που εσεις ειστε καλυτερα οικονομικα κ επειδη εχεις κ πιο ωραιο αντρα απο αυτην εφοσον τον χαρακτηρισε και κουκλο τον αντρα σου αντι για καλο παιδι πχ γιατι κακα τα ψεμματα δεν αποκαλεις τον αντρα της φιλης ειναι κ κουκλος γιατι δεν του κανεις ενα παιδι? τι να πω?μερικες γυναικες ειναι τελειως χαζες!!!!Δεν εισαι εσυ η παραλογη μια χαρα τα πηρες...

Εφοσον σε ταραζει η κουβεντα μαζι της κρατα αποσταση κ την επομενη να την βαλεις στη θεση της!!!

Και μωρακι θα κανεις σιγουρα και εφοσον εχεις κ αντρα κουκλο οπως σου ειπε θα βγει και τεκνο η γκομεναρα!!!!!:P :P

Φιλακια κοπελα μου κ μην στεναχωριεσαι εδω ειμαστε εμεις!!!Κ γω στην ιδια φαση με σενα ειμαι...

Δημοσίευση

Ευτηχως ηταν φιλη σου!!δηλαδη αν δεν ηταν ποση χολη θα εριχνε αν δεν ηταν. Μα ειναι δυνατον να στα πει αυτα τα λογια και φιλη σου??

Θα επρεπε να ηταν πιο διακριτικη

Και αν ειναι πραγματι φιλη σου ειναι ανοητη και χυδαια

Δημοσίευση

Μην στενοχωριέσαι. Ο κόσμος είναι κακός και πολλοί θέλουν να πληγώνουν τους άλλους μόνο και μόνο για να αισθάνονται καλά κι ανεβασμένα. Πιστεύω πως η κοπέλα καρφώθηκε μόνη της. Δηλαδή αισθάνεται κομπλεξικά για την οικονομική της κατάσταση καθώς και για τον άνδρα της (σε σχέση με σένα) και θέλησε να χτυπήσει εκεί που -προς το παρόν- υπερτερεί, στο μωρό. Δεν πειράζει. Έχει ο καιρός γυρίσματα...

Δημοσίευση

Αλκοστ μου αυτη δεν ειναι πραγματικη φιλη σου κοπελα μου!Καταρχην δεν ξερω αν της ειχες μιλησει για το τι σου ειχε συμβει αλλα απο οτι γραφεις ηταν ενημερη.Για αυτο το λογο και μονο θεωρω οτι δεν επρεπε να σου μιλησει ετσι.Πιστευω οτι τα ειπε απο ζηλια γιατι εσυ εχεις ολα αυτα που δεν εχει αυτη κατα τα λεγομενα της,σπιταρονα,καλα οικονομικα,κουκλο αντρα και καλο ανθρωπο οποτε επρεπε να σε κανει να ζηλεψεις κι εσυ με το οτι δεν εχεις μωρο ακομα.Ενδομυχα σε ανταγωνιζεται.Μην δινεις σημασια στα λογια της δεν αξιζει τον κοπο!Σου ευχομαι με το καλο οταν εσυ και ο αντρας σου το θελησετε να αποκτησετε ενα μωρακι!

Δημοσίευση

Καλά έκανες και δεν της απάντησες...

Η "φίλη" σου είναι μια γυναίκα τόσο δυσαρεστημένη από τη ζωή της, το σπίτι της, τον άντρα της, που δεν μπορεί καν να χαρεί την εγκυμοσύνη της... πόσο μάλλον να νιώσει συμπάθεια για τους γύρω της.

Εσύ κοιτάς την κοιλίτσα της, αυτή όμως πρέπει να κοιτάει πάνω σου και γύρω σου πάρα πολλά πράγματα που δεν έχει. Και ξέρει ότι εσύ κοιλίτσα θα αποκτήσεις, ενώ αμφιβάλλει αν η ίδια ποτέ θα αποκτήσει όλα αυτά που ζηλεύει σε σχέση με σένα.

Δεν επιτέθηκε σε σένα, κατά βάθος τον ευατό της και τις επιλογές της δεν αντέχει.

Έχουν δίκιο τα κορίτσια, δεν αξίζει να στεναχωριέσαι, ούτε όμως είσαι υποχρεωμένη να την συναναστρέφεσαι.

Δημοσίευση

ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ??? ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΠΡΙΝ ΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΟΥ ΚΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΒΡΕ ΧΑΖΟ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΥΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕ ΕΜΕΝΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ! ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΩ: ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ(ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ) ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ 2 ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Η ΤΑ ΕΧΕΙΣ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ! ΕΣΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΘΑ ΣΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΠΙΤΑΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΣΥΖΗΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ!!!! ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ??? ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΠΤ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ 2 ΜΕΙΟΝ ΠΟΥ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ! Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ! ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου συγνώμη που θα στο πώ αλλά η φίλη σου έχει IQ ραδικιού!!!

Είναι τόσο ανόητη που δεν μπορεί καν να καλύψει την ζήλια της.Και ακριβώς επειδη ζηλεύει σε χτυπάει εκεί που νομίζει πως υπερέχει, στην εγκυμοσυνη.

Για καλό και για κακό κράτα την μακριά απο το σπίτι σου και τον αντρούλη σου.

Και την επομένη φορά πες της ότι το μεγάλο σπίτι το έχεις για να κάνεις ΣΕΞ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!!:laugh: :laugh:

Δημοσίευση

το ποστ σου με στεναχωρεσαι πολυ...εχω και εγω αναλογη εμπειρια απο αποβολη..οπως εχω επισης μια φιλη εγκυος...συμφωνω με ολα τα κοριτσια που εγραψαν πριν απο μενα..η κοπελα ζηλευα αυτα που εχεις...το σπιτι ..τον κουκλο αντρα...κτλ..:blink:

ανθρωποι που μας στεναχωρουν και μας πικραινουν ειναι προτιμοτερο να τους βγαζουμε απο την ζωη μας,,οι φιλοι ειναι για τις δυσκολες στιγμες και οχι για να σε πικραινουν με διαφορα λογια..:angry:

δεν ξερω αλλα διαβαζοντας το ποστ στεναχωρεθηκα αφανταστα το εκανα δικο μου..:ohmy:

εγω οπως και τα αλλα κοριτσια ειμαστε εδω για να σε στηριζουμε..για να σε ακουμε...μπορει να ειμαι μακρυα και να μην μπορω να κανω κανω κατι αμεσο..:unsure:

σου στελνω ομως την μεγαλυτερη αγκαλια του κοσμου,,,φιλια:kiss:

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΖΗΛΕΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ :angry::angry::angry::angry::angry:

Πραγματικά έχω φρικάρει! ΕΛΕΟΣ!!!

Κοριτσάκι μου χαρά στην υπομονή σου...

Δέν ξέρω πως θα αντιδρούσα σε μια τέτοια επίθεση ζήλειας και κακίας γιατι περί αυτού πρόκειτε.

Με όλο το θάρος θα σε παρακαλέσω να μήν αποκαλείς "φίλη" αυτή την γυναίκα γιατί οι φίλες δεν σε πατάνε εκεί που σε πονάει.

Σε συγχαίρω για την αντιμετώπηση αλλά εγω έστω και αν χαρακτηριστώ ΚΑΤΙΝΑ θα την έδιωχνα αμέσως.Μήν πω τι θα τις έκανα άν δεν ήταν έγκυος:angry:

Εχω πάθει σοκ απο αυτά που διάβασα...

Όλες εμείς που προσπαθούμε έχουμε ακούσει κατά καιρούς διάφορα αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε όριο.

Για να κλείσω θα σου πώ να μένεις μακριά απο τέτοια άτομα και να μήν στεναχωριέσαι καθόλου.Μωράκι θα κάνεις και θα γεμίσει το σπιτάκι σου με γέρα και χαρούμενα παιδάκια.Σου το έυχομαι ολόψυχα κοπέλα μου και μείνε μακριά απο τέτοια φίδια.

Δημοσίευση

Alkost αυτο που εχω να σου πω εγω ειναι ναμην δινεις σημασια (θα ακουσεις πολλα τετοια) και συνεχισε τη ζωη σου χωρις να δινεις αναφορα σε κανεναν... σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι που σε αγαπανε και θελουν το καλο σου... αφιερωσου σ'αυτους...;)

Συννεφακι πιστευω πως κανεις πολυ καλα που δεν λες τιποτα... συνεχισε ετσι για να μην σε πρηζουνε κι'εσενα... οτι κανεις ασ'το να το μαθουν στο τελος... ειναι μια τακτικη που πιανει...:P

Σασ φιλω... :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΣΚΑΣ. ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΝΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? 12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ? ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 27 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!! ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ! :evil:

Δημοσίευση

alkost την παροιμια που λεει "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια τη ξερεις ; Λοιπον μεσα στην ασχημη φαση που βρισκεσε προς στιγμη γιατι το σιγουρο ειναι οτι θα μεινεις εγκυος και θα γινεις μια πολλη καλη μαμα ειχες την τυχη να καταλαβεις οτι αυτη η φιλη ειναι αστα να πανε και καλα θα κανεις να της δειξεις την πορτα .Αν πραγματικα ηθελε να σε ταρακουνησει οπως ειπε η φιλη μας το τιρογαριδακι θα σου το ελεγε με γλυκητητα με ωραιο τροπο και στο κατω κατω απο που και ως που ανακατευετε με το τη θα κανεις εσυ μηπως το θεμα του παιδιου ειναι κατι σνα να αγορασουμε μια τηλεοραση η κατι τετοιο ;Καταρχιν απο τη στιγμη που ηξερε τι περασε ηταν ακυρο να ερθει και να σου λεει οτι θα φτοιαξει δωματιο και ολα τα σχετικα και ξαφνικα τι ; κανει συγκριση στο σπιτι σου , στον αντρα σου στα οικονομικα σας ;με ποιο δικαιωμα αλλο φιλη και αλλο αυτο .Εχω φιλια 25 χρονια απο τα 13 και ειμαι 38 εχω ενα παιδακι ενω η φιλη μου οχι ειμαι παντρεμενη 10 χρονια και εμεινα εγκυος μετα απο 4 χρονια εκεινη ειναι παντρεμενη εδω και τρια χρονια ηξερα οτι ειχε καποιο προβλημα με πολυκιστικες ομως καποτε ειχε μεινει εγκυος τοτε ηταν 25 με αλλο συντροφο ανεργο και αυτη δεν ηταν σε θεση να το κρατησει , τωρα ειχε μια περιπετεια με την υγεια της καρκινο και εκανε ακτινοβολια πραγμα που σημαινει οτι δεν μπορει να μεινει ακομα εγκυος ακομα και εξωσωματικη αν κανει απαγορευετε. 25 χρονια φιλιας και ποτε δεν εχουμε μπει σε τοσο προσωπικα θεματα ειμαι διπλα της σε ολα οσα χρειαστει δηλαδη τι θα παω και θα της πω :Μαιρη ο αντρας σου και εσυ βγαζεται σχεδον 3 χιλιαρκα το μηνα εγω 1000 εσεις κανετε ταξιδια εγω οχι εσυ εχεις βοηθεια εγω οχι αλλα κανε παιδι !Ημαρτον αυτα δεν λεγονται μια μερα που ανοιξε μονη της κουβενα καιμου ειπε αν δεν μπορεσουμε θα υιοθετησουμε και εγω της ειπα :γινε εσυ καλα καιμετα θα δουμε ολα τα αλλα .

Αν θελεις τη γνωμη μου η "φιλη σου νιωθει τοσο ασχηα με τον ευατο της που προσπαθει να κανει εσενα να μειονεκτησεις για να νιωσει καλα .Κια να σου πω κατι εγκυος ειναι οχι αρρωστη πες της οτι ξερεις κατι σεβομαι την κατασταση σου αλλα δεν θελω να ξαναφερθεις σςε αυτο το θεμα και τελος τις φιλιες της εχουμε για να μας δεινουν δυναμη και οχι για να μας κανουν κομματια .

Συννεφακι δυστυχως ζουμε μεσα στο ψεμα και στην υποκρισια ο αντρας σου προβλημα με το σπερμα εχει δεν εχει καποια κολλητικη ασθενεις η δεν ξερω τι αλλο .Ομως επειδη ο κοσμος ειναι κακος πολλη καλα κανεις και δνε δινεις αναφορα αν σε ρωτουν ποτε θα κανεις παιδι θα τους λες :με τετοια οικονομικη κριση :οταν πεσει η κυβερνηση και οταν γινει θα πεις δεν αλλα ξε τιποτα θα περιμενω τα νεα μετρα .Τρελανε τους τους αχρηστους

Δημοσίευση

alkost μου, κοριτσακι μου, οχι δεν εισαι καθολου παραλογη!

και δεν αξιζει να στεναχωριεσαι για τετοιους ανθρωπους....:(

η συμπεριφορα της "φιλης" σου ηταν απαραδεκτη και εκανε τρομερα ξεκαθαρο το ποσο πολυ σε ζηλευει!!!:side:

δεν ξερω αν αυτο που τη διακρινει ειναι αδιακρισια ή ακομα χειροτερα φθονος, δεν ξερω τι ειδους σχεση εχετε, αλλα νομιζω πως καλο θα ηταν να απομακρυνθεις το συντομοτερο.....:dry:

μην ανησυχεις κοπελα μου, ο,τι χρειαστεις, ΕΜΕΙΣ ειμαστε εδω.....;)

Δημοσίευση

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ "ΦΙΛΟΥΣ" ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΣΟΥΝ....

Δημοσίευση

Να 'ξερες τι πληγή μου έξυσες μόλις!! Το σκέφτομαι και δεν το χωράει το μυαλό μου! Η συμπεριφορά της κοπέλας μου θύμησε κάποια από αυτά που έχει κάνει η δική μου "κολλητή" και κουμπάρα! Δυστυχώς, έχω μετανιώσει που την έκανα. Κορίτσι μου, δεν είσαι καθόλου παράλογη! Η κοπέλα ξεκάθαρα έβγαλε κάποια από τα κόμπλεξ της και την ζήλεια που νιώθει! Ίσως να φταίει που είμαι επηρεασμένη και με την δική μου περίπτωση, γιατί την αγαπάω την φίλη μου 12 χρόνια τώρα, αλλά έχει ραγίσει το γυαλί πια! Κάτι έχει σπάσει μέσα μου κι αυτό με πονάει!

Ότι χρειαστείς... εδώ είμαι! Και μην στενοχωριέσαι κοπέλα μου γι'ανθρώπους που δεν αξίζουν! Να 'σαι καλά εσύ με τον άντρα σου! Και να μην σας αγγίζουν τα σχόλια των άλλων! Πολλοί θέλουν να σε βλέπουν όχι και τόσο καλά δήθεν να παρηγορήσουν! Αλλά στην χαρά βγάζουν τρελή ζήλεια!

Δημοσίευση

constantinag έγραψε:

Καλά έκανες και δεν της απάντησες...

Η "φίλη" σου είναι μια γυναίκα τόσο δυσαρεστημένη από τη ζωή της, το σπίτι της, τον άντρα της, που δεν μπορεί καν να χαρεί την εγκυμοσύνη της... πόσο μάλλον να νιώσει συμπάθεια για τους γύρω της.

Εσύ κοιτάς την κοιλίτσα της, αυτή όμως πρέπει να κοιτάει πάνω σου και γύρω σου πάρα πολλά πράγματα που δεν έχει. Και ξέρει ότι εσύ κοιλίτσα θα αποκτήσεις, ενώ αμφιβάλλει αν η ίδια ποτέ θα αποκτήσει όλα αυτά που ζηλεύει σε σχέση με σένα.

Δεν επιτέθηκε σε σένα, κατά βάθος τον ευατό της και τις επιλογές της δεν αντέχει.

Έχουν δίκιο τα κορίτσια, δεν αξίζει να στεναχωριέσαι, ούτε όμως είσαι υποχρεωμένη να την συναναστρέφεσαι.

δεν εχω να προσθεσω τιποτα αλλο..συμφωνω απολυτα!!μην στεναχωριεσαι κοπελα μου!:)

Δημοσίευση

κουκλα μου η κοπελα αυτη ειναι πολυ μικροψυχη για μενα δεν ειναι δυνατον να μιλας με τετοιο τροπο στην φιλη σου οταν ξερεις τι εχει περασει συμφωνω με την mitsi2 100% ζηλεια για τις λαθος επιλογες της ειναι απομακρυνε τετοια ατομα απο την ζωη σου δεν σου κανει καλο

εγω ημουν εγκυος παραλληλα με την φιλη μου εγω 4 μηνων και εκεινη 3 γελαγαμε καναμε ονειρα για την εγκυμοσυνη την γεννα κοιταγαμε τις κοιλιες μας και καναμε χιουμορ που θα γενναγε η μια μετα την αλλη ομως η φιλη μου απεβαλε στον 4ο δεν μπορουσα να την παρω τηλ.να παω να την δω ενιωθα τυψεις που θα εβλεπε την κοιλια μου να μεγαλωνει και την δικη της οχι της εστειλα ενα μηνυμα και της ειπα εγω ειμαι εδω ξερω πως θες να μεινεις μονη σου το καταλαβαινω οταν νιωσεις ετοιμη παρε με.και ετσι εγινε ηρθε καποια στιγμη μιλησαμε εκλαψε αλλα απο τοτε αν δεν το αναφερει η ιδια εγω δεν μιλαω γιαυτο το θεμα λιγη ευαισθησια δεν βλαπτει

Δημοσίευση

Καλή μου έτσι είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε.

Αν έχεις τέτοιους φίλους τι τους θες τους εχθρούς.

ευτυχώς που δεν "ζήλευε" κιόλας.

Τι να πω γράψ' την εκεί που δεν πιάνει μελάνι και μην της ξαναμιλήσεις.

Άκου κει κουβέντες που έλεγε.

Μήπως θες όταν γεννήσει να την πλακώσουμε όλες μαζί ;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...