Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!!!

Απο την στιγμη που ειμαστε ενα site ολο γυναικες(και κατ'επεκατασιν.....νοικοκυρες :woohoo: )μπορειτε να με βοηθησετε στο μεγααλοο μου προβλημα σχετικα με τα μαλακτικα ρουχων.

Τα εχω δοκιμασει σχεδον ΟΛΑ αλλα με κανενα δεν εμεινα ευχαριστημενη.Με το που θα μαζεψω τα ρουχα απο την απλωστρα εχει χαθει και το αρωμα τους.

Δεν βρηκα κανενα που να κραταει η μυρωδια.

Εσεις πιο περνετε και ειστε ευχεριστημενες??

Μια νοικοκυρα σε απογνωση.....

Δημοσίευση

Καλημερα Χαρα

λοιπον μετα απο πολυετη αναζητηση στο χωρο των μαλλακτικων:laugh:

κατελληξα οτι το πιο εντονο αρωμα το εχουν τα quanto (ελληνικα νησια κ.τ.λ.) και διαρκει. για να φανταστεις στο γυμναστηριο ξεχωριζω απο αποσταση ποια πλενει με αυτο τα ρουχα της!!!! Νομιζω εχω γερο επιχειρημα!:laugh: :woohoo:

Δημοσίευση

h paithera mou pernei to rif alla egw den to briskw pouthena .mirizei yperoxa .

egw pernw opoio mou katsei thn wra pou to mirizw sto magazi alla kratane ola to arwma tous tora pia pou ta stegnwnw mesa sto spiti .paliotera (prin mwrou)ta aplona eksw kai an ta ksexnousa ligo parapanw ksemirizan .tora aplwnw eksw mono tis douleias tou antra mou ola ta upolipa mesa giati akoumpane sto mwro kai me tosa plintiria den mporw na ta siderwnw ola .:blush:

Δημοσίευση

Αυτό το πάθαινα κι εγώ, με το που μάζευα τα ρούχα απ την απλώστρα, το άρωμα χανόταν...

απ τα Χριστούγεννα που πήρα το στεγνωτήριο,(γιατί εδώ πάνω με την υγρασία τα ρούχα έμεναν πολλές μέρες έξω και δε στέγνωναν, συν ότι μου πετούσε τις απλώστρες κάτω ο αέρας και τα ρούχα θέλανε πάλι πλύσιμο)τα ρούχα μοσχοβολάνε με ότι μαλακτικό και να βάλω.

Αυτή τη στιγμή έχω το soupline softness and care με γάλα αμύγδαλου.

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ,ΚΑΤΕΛΗΞΑ,ΣΤΟ QUANTO(TO ΜΠΛΕ).ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟ.ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΑΣΩ,ΘΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ,ΝΑ ΤΟ ΔΩ.ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ,ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Δημοσίευση

καλημέρα και από εμένα...εγώ χρησιμοποιώ μόνο supline είναι τα μόνα που μένει το άρωμά τους και κάνουν τα ρούχα πολύ αφράτα...συνήθως παίρνω το μπλέ το mistral, αλλά τώρα έβγαλε κάποια συμπικνωμένα με αιθέραια έλαια τα οποιά μυρίζουν καταπληκτικά.και μόνο ένα καπάκι αρκεί...

πάντως η αφροδίτη που είπε για το rif έχει απόλυτο δίκιο,μυρίζουν τέλεια!!αλλά και εγώ δεν τα βρίσκω πουθενά..

φιλάκια πολλά!!!!

Δημοσίευση

καλημερα! εγω χρησιμοποιουσα πολλα χρονια το sourline mistral και ημουν ευχαριστημενη, καποια στιγμη ομως πηρα το "quanto ελληνικα νησια" ΤΕΛΕΙΟ!!!!! παρα πολυ καλο ειναι και το συμπυκνωμενο Soupline Magic Momemnts. αλλα ειναι ακριβουτσικο. εχω κανει τη συγκριση και το quanto συμφερει περισσοτερο. για τον μπεμπη παιρνω το persil baby, πολυ καλυτερο απο το προδερμ.

Δημοσίευση

στα μαλακτικα κοριτσια εχω κανει διτριβη.απειρεσ ωρεσ σε αποθηκεσ απορρυπαντικων κ ενα σωρο λεφτα.επαιρνα το ΕΝΤΛΕΣΣ ΤΟ ΡΟΖ ηταν πολυ ωραιο αλλα απο τοτε που εμεινα εγκυοσ με ενοχλουσε ασε που νομιζω οτι το ετρωγε το υγρο για τα ρουχα.μετα κατεληξα σε αλλα 3 και δε μπορω παλι να διαλεξω.το ΠΛΑΝΕΤ με ροζ καπακι ειναι τελειο αλλα δε μυριζει μαλακτικο μαλακτικο.κολωνιζει.βασικα μενει στα ρουχα η μυρωδια παρα πολυ.τελικα τωρα πηρα το ΦΑΜΠΟΥΛΟΣΟ ΤΟ ΜΠΛΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΑ και ειναι και αυτο τελειο.μυριζει μαλακτικο μαλακτικο απαλο και διαρκει κατι σαν το σουπλιν το μπλε το κλασσικο περιπου αλλα διαρκει.μπορω νεα πω μου αρεσει πολυ.βεβαια ερχεται κι η μανα μου προχθεσ με ενα συμπυκνωμενο σουπλιν βανιλια καινουριο και με μπερδεψε παλι.απλα δε μου αρεσουν τα μαλακτικα κολωνιεσ.θελω την κλασικη μυρωδια-καθαρο.γιαυτο φαμπουλοσο.πιστευω να σασ εδωασ καποιεσ λυσεισ αναλογοσ τα γουστα.φιλακια

Δημοσίευση

ΕleNitSa έγραψε:

Αυτό το πάθαινα κι εγώ, με το που μάζευα τα ρούχα απ την απλώστρα, το άρωμα χανόταν...

απ τα Χριστούγεννα που πήρα το στεγνωτήριο,(γιατί εδώ πάνω με την υγρασία τα ρούχα έμεναν πολλές μέρες έξω και δε στέγνωναν, συν ότι μου πετούσε τις απλώστρες κάτω ο αέρας και τα ρούχα θέλανε πάλι πλύσιμο)τα ρούχα μοσχοβολάνε με ότι μαλακτικό και να βάλω.

Αυτή τη στιγμή έχω το soupline softness and care με γάλα αμύγδαλου.

Elenitsa και εγώ στεγνωτήριο έχω:blink: !Άσε που μυρίζει και όλο το σπίτι:P !και το νερό το κρατάω για την πρέσα!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :P :P Κοριτσάκια μου εμένα απο παιδικά απορρυπαντικά μου αρέσει το Persil. Τώρα για μαλακτικό μου αρέσει πολύ το Soupline Aroma Therapy αλλά μου πέφτει πολύ ακριβό και δεν συμφέρει.Τώρα χρησιμοποιώ το Quanto.:kiss:

Δημοσίευση

Εγω εχω χρησιμοποιησει μονο 2 : το persil και το προδερμ... και τα 2 εχουν ωραιο αρωμα και μενει, οχι απλα για λιγες ωρες... βγαζω απο τα συρταρια τις κουβερτες και τα σεντονακια του μωρου, που μπορει να εχουν μεινει εκει ενα μηνα, και μοσχοβολαει ολο το δωματιο... :)

Δημοσίευση

αχ χαρηκα που χρησιμοποιει και αλλη κοπελα το πλανετ και ειναι ευχαριστημενη.ουτε ποσοστα ναπαιρνα!!!!!!!τελικα μαλλον θα ξαναεπιστρεψω στο ΠΛΑΝΕΤ ΚΑΙ ΓΩ.παντωσ κοριτσια ξαναλεω οτι το ΕΝΤΛΕΣ ΤΟ ΡΟΖ ειναι φοβερο αλλα μυριζει τελεια στα σεντονια και τισ πετσετεσ στα ρουχα οχι.το καταλαβα στισ διακοπεσ γιατι οταν αλλαξα σεντονια και εβαλα δικα μου μοσχοβολησε το δωματιο .καταμπερδεομαι με αυτα.ψωνιο αλλα θελω να μυριζουν τα ρουχα ομορφα πολυ και καθαριοτητα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...