Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ,,ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ!!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

  • Απαντήσεις 78
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΕΧΩ ΚΥΚΛΟ 29 ΗΜΕΡΩΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ,ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ:ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ.ΕΣΥ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ?

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ. ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!

Δημοσίευση

egw exw dekata edw kai miamisi vdomada peripou apo 37.1-37.4 ,pono sti mesi alla simera de me ponaei oso x8es-prox8es,to sti8os de me ponaei apla apo x8es me ponane mono oi 8iles otan tis akoumpaw,niw8w ligo kourasmeni kai 8elw na ksanakoimame(kala afto oxi kai toso poli),apo x8es eixa kati igra kai simera einai ligo perissotera kai prin nomiza poses fores oti ir8e alla tpt eftixws:P,trww sinexeia,prox8es eixa kati elafra tsimpimatakia katw deksia kai pou kai pou me pianei kati san stomaxoponos.afta!arketa e?:laugh: alla den 8elw na en8ousiazome giati afto to mina de kaname prospa8ies alla pote de ksereis....alla simptomata esi den exeis?

Δημοσίευση

ΚΟΥΡΑΣΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ΝΙΩΘΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΔΕ ΞΕΡΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚ?

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου, σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε εγκυούλες!!!

Εγώ θα έκανα κι ένα τεστάκι πριν τη Δευτέρα:)

Βέβαια, αν αντέχετε καλύτερα να περιμένετε γιατί καμιά φορά κάνουν λάθος!!!

Δημοσίευση

piki, dyskola na katalabeis kati apo th thermokrasia... Prepei na th metras se olo ton kyklo to prwi prin shkwtheis apo to krebbati kai panta thn idia peripoy wra... To oti einai anebasmenh eina kalo shmadi alla de leei kai polla giati kamia fora peftei afoy exei erthei h periodos. Ase poy mporei na shmainei xilia dyo...krywmataki....iwsoyla....trexa gyreye dhladh :P

Ta mikrobiologika logika einai anoixta kai to apogeyma opote phgaine gia mia xwriakoyla giati se blepw egw... den kratiesai :silly:... den to bgazeis to Sabbatokyriako :laugh: Ante kai perimenoyme nea!!!! Soy eyxomai na einai +++++ !!!!

Δημοσίευση

Koritsakia mou kalispera...

Sas Euxwme na eiste egkuoulles...

Wmos kante ligi ypomonoulla agapes mou...

Ews tin deutera prwin prwin an mporitai fusika...

Einai kalitera na perimenetai ligaki akoma...

To kserw pws den kratieste apla einai kalitera panta to prwin na kanoume testakia...

tin xoriaki tin kaneis opete thes...

Sas euxwme ta kalitera...

Kai o theoullis mazi sas...

Tha perimenoume ta nea sas EEE

Min mas ksexasetai...

Ta filia mou...

Δημοσίευση

27beba, εγώ εύχομαι να έχεις ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου κι η περίοδος να μην έρθει τους επόμενους 9 μήνες!

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Χαλάρωσε κι ότι είναι να γίνει θα γίνει! Μην αγχώνεσαι γιατί δεν υπάρχει λόγος! Και να μην στενοχωρεθείς αν υπάρξει περίοδος! Πράγμα που απεύχομαι! Ότι χρειαστείς.. εδώ είμαστε!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου σας εύχομαι με το καλό να είσαστε εγκυούλες. Μην ασχολήστε με τα συμπτώματα, εγώ ήμουν σίγουρη οτι θα μου έρθει η περίοδος αλλά τελικά ήμουν έγκυος. Τα συμπτώματα ήταν ίδια με αυτά της περιόδου. Στην θέση σας θα είχα κάνει τεστ δεν θα μπορούσα να κρατηθώ. Περιμένουμε τα νέα σας.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Αυχενική Θεσσαλονίκη  Θα την κλείσω αύριο .είμαι από βόρεια Όλα καλά σήμερα με τον γιατρό μεγάλωσε πολύ από την τελευταία φορά που το είδαμε στον υπέρηχο. Γενικά ενώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ήμουν τοσσο χαλαρή σε αυτή δε ξέρω με έχει κυρίευσε ένα αδικαιολόγητο άγχος.ισως επειδή πέρασα και δύσκολη εγκυμοσύνη και τοκετό..
    • @Princess28 καλά μην τρελαίνεσαι.. 🤣 Στα ίδια με σένα είμαι κι εγώ.. έχω τρία σπίτια, τα ρούχα μου δεν ξέρω που είναι τι.. η βαλίτσα δεν είναι ακόμη έτοιμη. Από καρότσια και τα υπόλοιπα δεν έχω βρει τπτ.. Θέλουν στεγνό καθάρισμα.. 🥴  Ψάχνω βρακί και κάλτσα κάθε φορά.. 🤣 Εννοείται δωμάτιο μωρού δεν έχει γίνει..  Γενικά ένα χάος!!! Μετά τη γέννα θα βρούμε άκρη.. αυτό είναι το μόνο σίγουρο.  Ααα το άλλο που σου είπα για τα κιλά και δεν το κατάλαβες είναι ότι ήθελα να πω για το βάρος που πρέπει να παίρνει το μωρό μέσα στο μήνα. Ότι δηλαδή αν δεν παίρνει βάρος σωστό ίσως δεν έχω γάλα, η το γάλα μου δεν είναι αρκετό ώστε να το χορταίνει και να βάζει τα κιλάκια που πρέπει.
    • Ναι! το ίδιο λέμε.. ήταν παλιά 6μηνο και το κάνανε 9μηνο. Είναι για εργαζόμενες ναι! απλά νομίζω ότι εγώ θα το πάρω γιατί μπορεί να μην έχω τώρα ενεργή σύμβαση εργασίας αλλά έχω ενεργή τη σύμβαση κυοφορίας και λοχίας, οπότε βλέποντας στη ΔΥΠΑ αυτό δεν σου ζητάνε κανένα χαρτί από την εργασία σου. Τουλάχιστον ο φίλος μου ο ChatGTP αυτά μου λέει.. 😅   Είναι ακριβώς όπως σου απάντησε το @το χοντρό μπιζέλι είναι. 😉
    • Κοίτα εγώ η αλήθεια είναι έπαιρνα μόνο τα λευκά. Έκανα απόξεση στις 9 εβδομάδες και περίοδος μου ήρθε μετά από 5-6 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά.. Δεν μου έδωσε ο γιατρός χάπια, ήρθε η περίοδος από μόνη της. Οπότε δεν χρειάστηκε να πάρω τα χάπια για σωστή ρύθμιση κύκλου.  Καλό είναι για όποια απορία να ρωτήσεις το γιατρό σου. Είναι ο μόνος που μπορεί να σου δώσει απάντηση. 
    • Εγώ νομίζω τα πιο πολλά κιλά τα παίρνω στο δεύτερο τρίμηνο  Και εμένα η κοιλιά μου σαν μέγεθος είναι εντάξει μπορεί να έδειξε πιο νωρις και έλεγα αχ τι κοιλιά θα κάνω αυτήν την φορά; τελικά δεν ήταν πολύ μεγαλύτερη από τις αλλες φορές.. δεν με ενοχλεί στην καθημερινότητα μου ίσως λιγο μονο στο περπάτημα που πάω πιο αργά και λίγο σαν την πάπια 😂 με τον ύπνο δεν με πειράζει μονο όταν πάω να σηκωθώ από το κρεβάτι αλλά μετά τον 8ο γίνεται ακόμα χειρότερο αυτό 😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...