Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σύμβουλοι θηλασμού

Recommended Posts

Καλησπέρα μαμάδες και μαμάδες to be.

Είμαι εγώ που προσπαθώ να θηλάσω αποκλειστικά τη μπουκίτσα μου.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, πραγματικά νιώθω τη συμπαράστασή σας και την έχω τόσο μα τόσο ανάγκη, ειδικά από ανθρώπους που έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις.Η παρέα σας με συντροφεύει τόσο που σήμερα το πρωί που δεν μπορούσα να συνδεθώ με τη σελίδα ένιωσα προς μεγάλη μου έκπληξη μεγάλη μοναξιά!!!!

Θέλω να σας πω πως νιώθω το στήθος μου γεμάτο άρα η αγωνία του αν έχω ή δεν έχω γάλα έχει φύγει και τώρα που το σκέφτομαι είδα αποτέλεσμα πολύ γρήγορα από τη στιγμή που δεν εχω δώσει συμπλήρωμα και τη θηλάζω κάθε φορά που το ζητάει. Α και σταμάτησα να κοιτάω το ρολόι για να αλλάξω στήθος. Την ταίζω από τη μία μεριά κάθε φορά όσο θέλει.Βέβαια το πρόβλημα το μεγάλο είναι οτι ακόμα πονάω γιατί δεν με πιάνει καλά. Και κάποιες φορές τώρα τελευταία που τα καταφέρνουμε μετά από λίγη ώρα μετακινείται η θηλή στο στόμα της και τρελλάινομαι στον πόνο.Γενικά είμαι σφιγμένη και περιμένω πότε θα με δαγκώσει και θα "τραγουδήσω" από τον πόνο.Πάντως βλέπω πολλά video σχετικά με τις σωστές στάσεις διαβάζω και το βιβλιο και κάθε μέρα όλο και ενα μικρό βηματάκι αισθάνομαι οτι καταφέρνω.

Βέβαια με ανησυχεί το βάρος του μωρού. Μετά από 10 μέρες φαίνεται να έχει πάρει μόνο 100 γραμμάρια, αν και το δικαιολογώ εξαιτίας των προβλημάτων που υπήρχαν και του γεγονότος οτι το αγγελουδάκι μου κοιμάται κάποιες φορές και τετράωρο γεμάτο. ελπίζω οτι από δω και πέρα θα στρώσουν τα πράγματα. Πάντως δεν σας κρύβω οτι καθυστερώ την επίσκεψη του παιδιάτρου για να μη με φοβήσει και με αποθαρρύνει σχετικά με τη μικρή αύξηση του βάρους.

Χρειάζομαι και τη βοήθειά σας σχετικά με τις συμβούλους θηλασμού που έχω διάβάσει στη σελίδα οτι κάνουν σπουδαία δουλειά. Πώς μου προτείνετε να κινηθώ? Πού να απευθυνθώ? Διάβασα για το ελληνικό παράρτημα μιας αμερικανικής ομάδας laleche που υποστηρίζει τις γυναίκες που θηλάζουν τηλεφωνικά ή με συναντήσεις μέσω άλλων εθελοντριών μαμάδων. Όποια γνωρίζει κάτι σχετικό θα με βοηθούσε πολύ να μου απαντήσει.

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ μαμάδες και μαμάδες to be!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

http://www.thilasmos.net/lll.html

εδω θα βρεις οτι πληροφορια χρειαζεσαι και τα τηλεφωνα των συμβουλων ανα πολη.Σου ευχομαι να σου ζησει το μωρακι σου!!!Να το χαιρεσαι και να συνεχισεις να θηλαζεις!!!!Πολλα φιλακια:)

Νελη μου το βιβλιο που εχεις ειναι[θηλασμος μια υπεροχη σχεση?]

Αν ειναι αυτο,ειναι καταπληκτικο βιβλιο και θα βρεις απαντησεις πολλες μεσα!Για το πονο που λες,προσπαθησε να βαζεις το μωρο να πιανει ολο το καφε,την αλω, και οχι μονο τη θηλη,επισης οταν θελεις να το βγαλεις απο το στηθος,βαζε το δαχτυλακι σου πρωτα στο στομα του μωρου και μην το τραβας αποτομα γιατι τραυματιζονται οι θηλες!Το βαρος μην σε αποθαρρυνει,θα αυξηθει εφοσον θηλαζει κανονικα.

Υβόννη μου σ' ευχαριστώ πολύ. Είμαι χαρούμενη γιατι κάθε μέρα τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα. Θα επικοινωνήσω οπωσδήποτε με κάποια σύμβουλο. Λες να μη μ΄ανησυχεί το βάρος του, θα δούμε πως θα πάμε τις επόμενες μέρες αν και διάβασα οτιοτι στις δυο πρώτες εβδομάδες θα πρέπει να έχει ανακτήσει το αρχικό βάρος του, δηλαδή το βάρος της γέννησής του.

Τα λέμε πάλι....

Και εγώ είχα άγχος με το βάρος. Αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βάζω το μωρο συνεχεια στο στήθος. Ούτε συζήτηση για συμπλήρωμα. Σιγά σιγά έφτασε να έχει πάρει 2100γρ σε 2,5 μήνες και περασα και 4 μαστιτιδες. Υπηρξαν εβδομαδες που ειχε παρει 100γρ αλλα δεν το εβαλα κατω.

Στην 4η μαστιτιδα ημουν στην Ελλαδα και πηρα τηλεφωνο στο κεντρο θηλασμου στο Ελενα. Η μαια με την οποια μιλησα μου ειπε οτι απο 38 πυρετο και πανω δεν κανει να θηλασω. Το βρηκα εντελως ανακριβες. Οταν τηλεφωνησε η πεθερα μου εκει της ειπε μια γυναικολογος οτι και με 40 πυρετο μπορω να θηλασω... Τι να πω...

αχ κοριτσι μου Αθηνα μου,θυμαμαι τι τραβηξες!!!!!Μπραβο σου ομως για ολη αυτη την προσπαθεια που εκανες,για την δυναμη που ειχες να το παλεψεις και να μην τα παρατησεις!!!!Συγχαρητηρια κοριτσι μου!!!!!οσο για τον πυρετο,εγω ξερω πως και με πυρετο θηλαζουμε κανονικα!!!!φιλακια

Αυτά διαβάζω και παίρνω κουράγιο. Μπράβο σου για την επιμονή και τη δύναμη που έχεις επιδείξει. Τι να πω? Πάντως δεν πλήττουμε έτσι? Ας επιστρατεύσουμε και λίγο χιούμορ γιατί δε μας βλέπω καλά...Αφού λύνουμε το ένα θέμα προκύπτει ένα δεύτερο και μετά ένα τρίτο..... Εγώ τώρα πραγματικά έχω αγχωθεί με το βάρος μόλις ξεαγχώθηκα με το αν έχω γάλα και μόλις σταμάτησα να πονάω τόσο πολύ κάθε φορά. Τι γίνεται κάποιος μας δοκιμάζει αν πραγματικά θέλουμε και πόσο το θέλουμε να θηλάσουμε????????

Και αν ο παιδίατρος μου πει να δίνω συμπλήρωμα????

Πες του ότι εσύ θες αποκλειστικό θηλασμό. Αν επιμείνει για συμπλήρωμα πες του ότι είχες κάποια προβλήματα που ξεπεράστηκαν και τώρα το παιδί τρώει καλύτερα. Αν είναι να δειτε πως θα πάει. Πες του ότι είναι ήρεμη και ότι κοιμάται καλά. Οπότε δεν δείχνει να πεινάει.

Και ναι θέλει χιουμορ. Όπως έχω πει στις φίλες μου τις πρώτες 8 εβδομάδες πιο πολλές μαστίτιδες είχα από οργασμούς!!!! Και αν μετρήσω τα φάρμακα που έχω πάρει... οι φαρμακοβιομηχανίες πρέπει να πίνουν νερό στο όνομά μου!!!!

Πάει στο καλό. Άξιζε τον κόπο! Όταν μου πιάνει το δάχτυλο, μου χαμογελάει και μετά πιάνει το στήθος μου εγώ από τη χαρά μου κατεβάζω γάλα με τα λίτρα. Εκεί θυμώνει που πνίγεται αλλά τι να κάνω; Να μη τη χαζεύω;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια,εγώ θα πάω πάλι 17/12 στον γιατρό εκτός απροόπτου γιατί μπορεί να με πιάσει καμία βλακεια στον εγκέφαλο πάλι και να θέλω να πάω νωρίτερα. Εκεί θα κανονίσουμε και την β επιπέδου.   Εγώ δεν έχω ανυπομονησία για το φύλο, γερό να είναι και δεν με νοιάζει, ο μικρός μου έχει λυσσάξει και θέλει να μάθει.  Αν και πιστεύω πως είναι κορίτσι και έχω αρχίσει ήδη να τπτ λέω πως τα κοριτσάκια έχουν αδυναμία στα αγόρια αδέρφια και θα τον αγαπάει πιο πολύ από ότι θα αγαπάει εμάς και τέτοια. Όπως καταλάβατε ο γιος μου θέλει αδελφό.
    • Εγώ σαν αύριο 25/11/2023 (ανήμερα της γιορτής μου) έφευγα για Ολλανδία μόνη μου... και γύρισα στις 2/12/2023 +1 χωρίς να το γνωρίζω ακόμα! Είσαι πολύ μπροστά... Εγώ σκέψου 17/11/2023 είχα ΤΕΡ (επετειακή ήταν η περσινή!!!)😂😂😂
    • Εγώ θα τη βάλω στο βρεφονηπιακό κι από εκεί και μετά υπάρχουν πολλές υποψήφιες "γιαγιάδες" εδώ που έχουν ξετρελαθεί με την Ισμήνη-Μαρία και θέλουν να με βοηθήσουν!!!  Την Τρίτη πάμε πάλι για εμβόλιο! Ελπίζω κι εμένα να έχει πάρει κοντά στα 500-600γρ. όπως την προηγούμενη φορά. (Θυμίζω 17/10 4500γρ. και 8/11 5050γρ.)...
    • μα τι όμορφα νέα..❤️ ξαφνικά αλλάζει ολη μας η ζωή 😍 να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις τον αντρακο σου💙💙
    • μου βγήκε γκρινιάρης εμένα...τι να τον κάνω;😂 λιγη υπομονή ακόμα και ελπίζω να στρώσει... θα σας πω μόλις μιλήσω ναι❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...