Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ. ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥ!!!:woohoo: :woohoo: ΕΙΜΑΙ 15 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 3ΗΜΕΡΩΝ! ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΚΙ! ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ!! ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΟ! ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΟ! ΑΓΟΡΟΜΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΜΟΥ! ΟΥΦ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΝΑ ΤΟ ΠΩ!:silly: ΑΥΤΑ! ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!:kiss:

Δημοσίευση

Μπραβο κοριτσακι μου αντε με το καλο σιγα σιγα να ερθει ο γιοκας σου :) .Εγω ετσι επαθα οταν μου ειπαν οτι θα κανω κορη.Επερνα οσους ηξερα και τους το ελεγα.Ακομη και τωρα που γεννησα εχω την ιδια ευφορια.Φυσικα και στα αγορια μου εκανα ετσι αλλα στην κορη και μετα τοσααααα χρονια μονο που δεν μου αλλαζαν πανες χαχαχαχα.Γερο παιδι να εχεισ καλη μου με υγεια πανω απο ολα :) .

Δημοσίευση

gastroula καλημερα τι εγινε κοπελα μου σου πηρε τα μυαλα το αντρακι σου; κ εγω ετσι ενιωθα οταν το εμαθα,καλως ηρθες λοιπον κ εσυ στο κλαμπ με τις αγορομανες με το καλο καλη συνεχεια.....;):kiss:

Δημοσίευση

Kαλημερα κ απο μενα....Χαιρομαι με την χαρα σου...γιατι κ γω ετσι ειχα χαρει οταν μπου ειπε ο γιατρος οτι εχω αγορακι!!!Απ τη μια ημουν τρισευτυχισμένη κ απο την αλλη ενιωθα κατι σαν τύψεις, γιατι το μονο που πρεπει να μας ενδιαφερει ειναι ενα γερο μωρακι...Οπως κ να χει τα συναισθηματα δεν μπορεις κ να τα πολυελεγξεις...Με το καλο να δεχτεις τον γιο σου!!!!!

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ. ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΗΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ. ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΗΘΕΛΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΜΩΡΕ ΓΕΡΟ ΝΑ ΝΑΙ... ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...