Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια γεια σας κι από εμένα!

Μόλις πριν δυο μέρες ανακάλυψα οτι είμαι έγκυος και η χαρά μου δεν περιγράφεται!

Στο γιατρό μου θα πάω την άλλη εβδομάδα.

Μια πρώτη απορία: Ειναι φυσιολογικό στον πρώτο μήνα να έχω πονάκια περιόδου;

Περιμένω τις απαντήσεις σας, γιατί έχω αγωνία.

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια!!!!!!Με το καλο το νινι!!!!!Μη φοβασαι ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν πονακια στην αρχη της εγκυμοσυνης και οπως ειπες μοιαζουν με πονακια περιοδου!Κι εγω ειχα στην εγκυμοσυνη μου.Γιατι ομως καθυστερεις την επισκεψη στο γιατρο σου?

Δημοσίευση

Ελενα μου Συγχαρητηριαααααααα!!!!!Με το καλο κοπελα μου να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη και ολα να πανε καλα!!Καλη συνεχεια και να την απολαυσεις αυτην την μοναδικη περιοδο της ζωης σου οσο μπορεις!!!Τωρα σχετικα με αυτο που ρωτησες....απ οσο ξερω απο τις κοπελες εδω μεσα ναι ειναι φυσιολογικοτατο αυτο που σου συμβαινει!!!Να μην ανησυχεις και ολα θα πηγαινουν καλα!!!

Δημοσίευση

Elena καλησπερα κουκλα μου κ απο εμενα ναι ειναι φυσιολογικα τα πονακια τους πρωτες 12 εβδομαδες,κ εγω στην αρχη τα ειχα κ ετρεχα με φοβο στην τουαλετα φοβισμενη μηπως δω αιμα. υποχωρουν μετα απλα τις μερα που θ'αλαζεις μηνα θα νιωθεις μικρα τσιμπηματακια, καλη εγκυμοσηνη καλη συνεχεια...

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια και καλως όρισες!!! Σου εύχομαι να χαρείς την εγκυμοσύνη σου όσο μπορείς και να προσέχεις!

Απ' ότι έχω καταλάβει εδώ και καιρό, τα πονάκια είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ. ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ. ΕΓΩ ΝΑ ΦΑΒΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΝΑΓΑ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΗΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ. ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΡΧΕΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ "ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ"ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ. ΑΠ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ. ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!! ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ...

Δημοσίευση

Είναι πολύ φυσιολογικά τα πονάκια.. Τα είχα και εγώ!! Είναι σαν τσιμπηματάκια δεξιά κι αριστερά στην κοιλιά, σαν μοκροπονάκια περιόδου!! Μην σε ανυσηχεί...

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου κι εύχομαι να έχεις μια πολύ καλή κι ήρεμη εγκυμοσύνη...

Δημοσίευση

Elena1978 έγραψε:

Εκείνος μου είπε να τον πάρω τηλ. τη Δευτέρα για να κλείσουμε ραντεβού. Προς το παρόν μου έδωσε σίδηρο και μου είπε μάλιστα οτι την άλλη εβδομάδα θα ακούσουμε και παλμό.

Ενταξει Ελενα μου,σε ρωτησα γιατι δεν ηξερα αν ειχες επικοινωνησει με τον γιατρο.Ολα μια χαρα,τη Δευτερα θα μας πεις και τα νεα σου!:)

Να θυμασαι να λες παντα στο γιατρο καθε τι που σε προβληματιχει,και για να μην τα ξεχνας,μπορεις να τα γραφεις απο πριν σε ενα χαρτι;)

πολλα φιλια:kiss:

Δημοσίευση

Έλενα συγχαρητητρια!!!

Τα πονάκια προέρχονται από τς συσπάσεις της μήτρας αφου υπάρχει μια μικρή ζωούλα μέσα σου... Εγώ ήμουν σίγουρη ότι ήταν πόνοι περιόδου στην αρχή--είχα φοβερούς πόνους και γι'αυτό ο γιατρός μου μου είχε δωσει ελαφρά παυσιπονα για να διατηρείται η μήτρα μου χαλαρη..

Καλη εγκυμοσύνη!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...