Μετάβαση σε περιεχόμενο

γυναικολογοι στη θεσσαλονικη

Recommended Posts

γειά σας κορίτσια!!!ήθελα να ρωτήσω τις θεσσαλονικιές ποιό γιατρό έχετε;;;εγώ έχω τον χαλβατζόγλου συμεών είναι στρατιωτικός γιατρός και το ιατρείο του είναι στην 26ης οκτωβρίου με βασ.όλγας...το έχει κάποια άλλη κοπέλα;;;ρωτάω γιατί τώρα είμαι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου και δεν έχω δει ακόμα τον γιατρό μου πως θα είναι...να ξέρω και κάποιες άλλες γνώμες για άλλους γιατρούς...ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Geia sou , den to ksero ton giatro sou ...alla genikos den ksero polous giatrous

Ego peiga stin egkumosini mou (mexri tote den eixa paei pote se guanikologo...eixa megalo kollima) ston Dimitriadi...einai stin kalamaria, neos stin ilikia kai emeina para polu euxaristimeni, polu kalos, filikos kai sobaros stin douleia tou. Me ekane na niotho asfalia. Nomizo oti einai kai tou TEBE.

αχ!!!!κορίτσια σας παρακαλώ πείτε και κάποιες ακόμα για τους γιατρούς σας...με έχει πιάσει άγχος με αυτό το θέμα...όσες μπορούν ας απαντήσουν...ευχαριστώ!!

σια μου εγω εχω την Ζαχερ λινα ειναι στην περαια και συνεργαζεται με την γενικη κλινικη και το διαβαλκανικο,την εχω χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!!

Γεια σου Σια!Εγω ειχα τον Κωνσταντινιδη Μανωλη που ειναι Βασ.Ολγας και ξεγενναει στην Γενικη κλινικη.Τον ιδιο εχει και η αδερφη μου και δυο φιλες μας.Ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενη.Παντως μην ανησυχεις, επισκεψου τον γιατρο σου και αν δεν νιωσεις ανετα πανε σε αλλον,δεν υπαρχει προβλημα.Αν σου τον συστησε καποια γνωστη σου τον συγκεκριμενο ρωτα την να σου πει λεπτομερεις γι αυτον.Ευχομαι να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!

sia 24 εγω εχω τον Κολιτσιδακη ειναι στην Τσιμισκη

και συνεργαζεται με το γενεσις και το Διαβαλκανικο.

Με παρακολουθει αρκετα χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

τι εννοεις?

"ρωτάω γιατί τώρα είμαι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου και δεν έχω δει ακόμα τον γιατρό μου πως θα είναι...να ξέρω και κάποιες άλλες γνώμες για άλλους γιατρούς..."

πριν μεινεις εγκυος ειχες αλλο γιατρο?

αν δεις οτι δεν σε ικανοποιει μπορεις να το αλλαξεις..

καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!

Sia μου, η δική μου γνώμη είναι ότι το ποιο σημαντικό είναι να τον εμπιστεύεσαι, ανεξάρτητα από το αν είναι γνωστός ή λιγότερο γνωστός ή.. .άγνωστος! Να φανταστείς, ήμουν μέσα στους γιατρούς λόγω επαγγέλματος, εργάστηκα στο ΙΚΑ για 2 χρόνια. Ε, λοιπόν, επισκεύθηκα συνολικά 6 γιατρούς για να καταλήξω στον έκτο, ο οποίος ήταν άσημος. Οι υπόλοιποι πέντε ήταν από τα "μεγάλα" ονόματα της Θεσσαλονίκης...Καταλαβαίνεις τι εννοώ... Σημασία έχει να σου κάνει "κλικ"!!

Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη! :cheer:

φανή μου πρίν είχα πάει 2 φορές σε άλλο γυναικολόγο απλά για το παπ ο οποίος δεν μου άρεσε και άλλαξα και πήγα σε αυτόν ο οποίος έιναι πολύ καλός,αλλά και σε αυτόν μόνο 2 φορές έχω πάει πάλι για παπ...δλδ τα τυπικά...τώρα όμως που είμαι έγκυος δεν έχω δει ακόμα τη συμπεριορά του,αν εξηγεί τα πάντα και όλα τα σχετικά γι'αυτό και ρωτάω...

Γεια σου αγαπη μου,κι εγω συμφωνω με την Αναστασια,ο γιατρος πρεπει να σου εμπνεει εμπιστοσυνη και να σου κανει αυτο που λεμε κλικ!Εγω εχω τον Τζιοβα,ειναι τελειος επιστημονας,ενημερωνεται συνεχως και πανω απ ολα υπεροχος ανθρωπος με χιουμορ,ξεγεναει στο γεννεσις και το ιατρειο του ειναι στην Γρηγοριου Παλαμα με Τσιμισκη.

Σια μου καλησπερα! Να σου πω πως εγω εχω γυναικα γιατρο απ'το 2000 της εχω απολυτη εμπιστοσυνη και βρισκεται στη Μητροπωλεως.Ξεγενναει κατα κυριο λογο στην Γεν.κλινικη και στο Διαβαλκανικο.Εγω της ζητησα να παμε στο Γαληνο και δεν μου αρνηθηκε.Αν θες στοιχεια στειλε μου πμ!

Γιατι αγχωνεσαι ομως κοριτσαρα μου?Επειδη δεν τον ξερεις το γιατρο σου? Πηγαινε επισκεψη και αν κατι σου κατσει στραβα, εδω ειμαστε εμεις!Ενημερωσε με αν χρειαστει!

sia 24 μου εφοσον εισαι ευχαριστημενη μη σκας!

Εχεις ακομη πολυ καιρο μπροστα σου για να τον γνωρισεις καλυτερα!

Κι αν δεις οτι κατι δε σου "καθεται" καλα, τον αλλαζεις!

Με το καλο να πανε ολα και μη σε αγχωνει τιποτα.

Συμφωνω κι εγω οτι δεν εχει να κανει με ονομα ή αν ειναι περιζητητος.

Δοξα τω Θεω στην Θεσσαλονικη μας εχουμε καλους γυναικολογους.

Εμενα η Ειρηνη Ρομανοβα ηταν συμβεβλημενη με την ιδιωτικη μου ασφαλιση,δεν την ηξερα απο πριν και ομως αισθανθηκα ανετα απο την 1η στιγμη που με εξετασε και το κυριοτερο ΔΕΝ με αγχωσε ποτε ποτε.

Ηταν ευθυς και ηρεμη σαν ιατρος.

Εσυ κατα την γνωμη μου πανε σε αυτον και αμα δε σου αρεσει ουου ου εχει να επιλεξεις εκατονταδες...

Εμενα να σου πω την αληθεια ο αναισθησιολογος πιο πολυ με αγχωνε γιατι κατα την διαρκεια του τοκετου η επσικληριδιος ειναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!!!

Φιλακια πολλα!

Μην αγχωνεσαι...Μασαει η ΣΑΛΟΝΙΚΗ????Ε?

sia kalispera, egw exw episkeftei to xalbatzoglou, kai prwsopika den exw meinei euxaristimeni, eixa paei gia tupikes ginaikologikes exetaseis, tipota parapanw, alla den mou ekane auto to klik pou leme, kai telika katelixa ston mosxo papadopoulo pou einai stin mitropolews, esu xereis kalutera B)

• 3 weeks later...

εγω κοριτσια εχω τον Στεφανο Βλασακη.και στην πρωτη μου γεννα και τωρα στην δευτερη εγκυμοσυνη.εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη γιατι ειναι πολυ εμπειρος και απλος ανθρωπος. επισης ειναι της παλιας σχολης υπερμαχος του φυσιολογικου τοκετου! Το καλο ειναι οτι ειναι και στο Ικα και μου γραφει φαρμακα και εξετασεις, και αδειες αν χρειαστει! γενναει στην Γενεσις και το ιατρειο του ειναι στην Εγνατια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• τι καλααα.. μεγαλώνει η μπουμπού σου😍😍 υπομονή και θα περάσει η γκρίνια από το εμβόλιο... εμένα δεν μ έκανε προς το παρόν σε κανένα εμβόλιο πυρετό!
    • Όχι ο μικρός είναι σε δικό του κρεβατάκι στο δωμάτιο μας η Άννα μόνο κοιμάται μαζί μας και κάθετα μάλιστα καταλαβαίνεις τι γίνεται..χαχα άρχισα να την παίρνω όταν ήμουν έγκυος γιατί ήμουν σε ακινησία και ήθελα να την χαίρομαι έτσι..μετά δεν την έβαλα πότε ήθελα να πάει μόνη της μην πει τώρα έχει το μωρό εμένα με έδιωξε..εσάς τώρα κοιμάται σερί Ε;;
    • Ευχαριστώωω μακάρι  να μπορούσα  να φαω..δεν πεινάω πολύ.. οπότε τρωω έχω κ καούρες.. και μου κόβεται η όρεξη..και με 2 λίτρα νερό τη μέρα που να χωρέσει το φαΐ? Βάλε κ τον ύπνο.δεν μένουν πολλές ώρες για φαγητό ..χαχαχα Άσε κ εγώ όλο γύρω γύρω..   
    • Αααα με το καλό και του χρόνου! Εύχομαι ο Αγιος Στυλιανος να μας φυλάει όλες κορίτσια μου! Οι μέρες θα περνάνε νερό τώρα είναι που σταματάει ο χρόνος νομίζω. Εμείς βάλαμε δώρα για το μωρό φέτος κάτω από το δέντρο μπας και τα δει και έρθει! Εγώ πηρα ένα κουβερτακι και ο άντρας μου ένα παραμύθι 🎄
    • Καλησπέρα!!! @LaV μου πολύ ωραία τα νέα σας! Με το καλό! Κι εγώ πάντως αυτό για τον υπέρηχο δεν το καταλαβαίνω! Κοριτσια οργανωμένα να χαρείτε τις αγορές σας!! @athrain μου εγώ έχω γυρω στις 2 εβδομάδες αυτό που περιγράφεις με το πόδι, σέρνοντας το πηγαίνω τις περισσότερες φορές. Από κιλά έχω πάρει γύρω στα 6- 7, πολλά πιστεύω ως τώρα αλλά τέλοσπαντων, ελπίζω να μην πάρω πολύ την ανηφόρα! @finallytheend 1.5 κιλό;;;😱 Εγώ 1.5 κιλό παίρνω και σε ένα σκ άμα λάχει 😄😄😄. Μπράβο σου που είσαι τόσο πειθαρχημένη! Επίσης κορίτσια κι εγώ δυσκολεύομαι πάρα πολύ με τον ύπνο πια, στριφογυρίζω όλο το βράδυ να βολευτω και δεν μπορώ να βολευτω με κανέναν τρόπο. Σαν να μην χωραω στο κρεβάτι αισθάνομαι και ο καημένος ο σύζυγος κοιμάται πια σε μια γωνιτσα για να έχω εγώ χωρο για στριφογυρισματα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...