Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

με το καλό κοπέλα μου!!!!!!!!super σε λίγες ώρες θα κρατάς αγκαλιά σου το μωράκι σου!!!!!!τι τέλεια νέα είναι αυτά πρωί πρωί!!!!!!πολύ χάρηκα,άντε με ένα πόνο που λένε!!!!!!!!χαρά στο κουράγιο σου που μ΄πήκες να μας ενημερώσεις....χαχαχαχαχχα!!!!!

θα περιμένουμε νέα σου μόλις επιστρέψεις από το μαιευτήριο......

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

kpap μου!!!!!!!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: Μολις μπηκα στην σελιδα και ειδα το΄πόστ σου!!!!!Με το καλο αγάπη μου!!!με εναν πόνο και με το καλο να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου τον παιδαρο!!!!!!!!!!!!!

Με πρόλαβες τελικά:laugh: :laugh: :laugh:

Φιλάκια!!!περιμενω νεα σου οταν γυρισεις !!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΒΛΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ

:laugh: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αχ μπραβο κοπελα μου ευχομαι ολα να πανε καλα και να ειναι η ομορφοτερη εμπειρια της ζωης σου!!!Με εναν πονο!!Με το καλο να παρεις το νινακι αγκαλιτσα!!Φιλακια με το καλο να μας ξαναρθεις με το θαυματακι παρειτσα!φιλακια η Παναγια μαζι σου :-)

Δημοσίευση

KPAP έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

ΝΑ ΠΑΩ ΜΗΤΕΡΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΡΕΣΩ.

πολύ καλή σου μέρα γεμάτη χαρά και ευτυχία αφού σε λίγο θα νιώσεις την μεγαλύτερη συγκίνηση στη ζωή σου!:) με έναν πόνο και πολύ εύκολα να φέρεις στη ζωή το μωράκι σου. φιλάκια πολλά σε σένα και στο μωρουλινάκι μόλις γεννηθεί!:):kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...