Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια τι κανετε? εμεις σημερα ειχαμε παει στο νεογνολογικο

για το followup του 6μηνου ομολογω πως μας αποκαρδιοσανε ειναι καλα λενε αλλα....χρειαζεται ορθοπαιδικο να δει τα ισχυα του γιατι δεν ανοιγουν και φυσικοθεραπειες για να μπορεσει να κατσει μονος του (τωρα τον βαζω καθιστο με στηριγμα)εκτος απο τα ραντεβου που εχουμε για οφθαλμιατρο και ωρλ

συγκεκριμενα ηθελαν να παω σε εναν συγκεκριμενο οφθαλμιατρο στο παιδων του οποιου το ονομα δεν μου το ειχαν δωσει (εγινε χαμος γιατι μου ειπαν με μια ειρωνια 'που το πας το παιδι στους ενηληκες?')

με εκαναν κομματια σας λεω τα πηρα κι εγω και αρχισα εχω και η ψυχουλα μου ξερουμε ποσες φορες εχουμε παει στο παιδων για εξετασεις και θα μου πουλησουν μουρη αυτοι? οχι δεν το δεχομαι συγνωμη για την αγανακτηση μου κοριτσια ελπιζω να με καταλαβαινετε

το μονο καλο ειναι οτι επιτελους αρχιζουμε να παιρνουμε βαρος σε 2 εβδομαδες πηρε 400 και πηγε 70εκ

φιλακια σε ολες ευχαριστω που με ακουτε

post-7176-13873934655334_thumb.png

Δημοσίευση

Μπεμπουλης μου ευχομαι τα καλυτερα για το παιδακι σου!Να γινει συντομα καλα!!!Να ειναι παντα γερο!Οσο για αυτους τι να πεις καλη μου!!!ειναι να μην τα παιρνεις!!!

Τι συγνωμη καλη μου σε καταλαβαινουμε απολυτα!!

Να στε καλα και γρηγορα να γινει καλα το μπουμπουκακι σου στο ευχομαι ολοψυχα!

Φιλακια και σε σενα....σ ευχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας!

Δημοσίευση

Γεια σου κοριτσι μου.Να μην στενοχωριεσαι ,δυστυχως ετσι συμπεριφερονται στους ανθρωπους στα περισσοτερα νοσοκομεια,προσπαθησε να μην ταραζεσαι και μην τους δινεις σημασια.Μην ανησυχεις τα περισσοτερα προωρα χρειαζονται φυσικοθεραπειες και το κανουν και για προληπτικους λογους να βοηθησουν τα μωρα να αναπτυχθουν φυσιολογικα.Ολα θα πανε καλα για τον μπεμπουλη σου.φιλακια

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ μου καταρχήν και μη ζητάς συγνώμη και μη λες ευχαριστώ που σε ακούμε. Λογική η αγανάκτησή σου κι εμείς γι'αυτό είμαστε εδώ, να ακούμε η μία την άλλη!

Μην ανησυχείς, με τις φυσιοθεραπείες το μπουμπούκι σου θα γίνει μια χαρά. Παρόμοιο πρόβλημα είχε και ο μπέμπης μιας φίλης μου και όχι μόνο έγινε καλά με τις φυσιοθεραπείες, αλλά το απολάμβανε κιόλας!

Πολύ καλή η ανάπτυξή του, μπράβο το γιαβρί σου!

Να'στε καλά και να είναι όλα αυτά περαστικά!

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

χρειαζεται ορθοπαιδικο να δει τα ισχυα του γιατι δεν ανοιγουν και φυσικοθεραπειες για να μπορεσει να κατσει μονος του (τωρα τον βαζω καθιστο με στηριγμα)

Τα μωρακια που στην κοιλια της μαμας τους βρισκονται σε ισχιακη προβολη αντιμετωπιζουν συνηθως προβλημα με τα ισχια τους. Μηπως ισχυει αυτο στην περιπτωση σας?

Δημοσίευση

Μπεμπούλη μην στενοχωριέσαι σε παρακαλώ. Δεν τους ξέρεις τώρα οτι φέρονται απαίσια και δεν τους ενδιαφέρει που πονάν και προσβάλλουν τους άλλους;

Όσο για το μικρούλι σου, να δεις που 8α πάνε όλα τέλεια, θα μεγαλώσει και 8α αναπτυχθεί μια χαρά και εμείς θα μαθαίνουμε νέα του από τη μανούλα του.

Δημοσίευση

Μπεμπουλης πιστευω πως εχετε περασει οι δυο σας πολυ χειροτερες καταστασεις απο αυτο που περιγραφεις..Ομως βγηκατε ζωντανοι και πιο δυνατοι και τωρα κοιτα.. ο μπεμπης σου τα πηγαινει θαυμασια!! Και θα συνεχισει ετσι!

Ηειρωνια στα νοσοκομεια και σε αλλες υπηρεσιες ειναι κατι που το εχω εισπραξει προσωπικα κατα κορον Αν σε δουν λιγο αφηρημενο ή οχι πολυ δυναμικο εχουν μια ταση να σε ισοπεδωνουν..εχω αρχισει κι εγω να αντιδρω αμεσα οταν μου συμβαινει Πιστευω πως αυτη ειναι μια υγιης αντιδραση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...